- Konu Sahibi HayatSultan
bu ne güzel tasvirler böyleeee ne akıcı ne duygu dolu...
ayy nasıl bir enerjin var candannn ( isminle hitap ediyorum bilmeden ama
yaşım 29 benim..samimiyetime bağışlarsın inşallahh ) Allah a herkese
aynı yetenekleri vermiyor..Rabbim her birimizi farklı mazhar kılmış iştee..
Allah tekrar acil şifalar versin..empati yapamadığım konulardan biri.
tek bir kez annemin ameliyatına şahit oldum ,onda da nasıl dayanabildiysem..:26:
elimden gelen duacınız olurum..inşallah güzel haberlerini alacağız...böyle güzel bir evladı var..
son zamanlarda gördüğüm en pozitif -ama yapmacık bir şekilde değil-insansın sennn
Allah bağışlasın kaç yaşında?? ben 7 eylül doğumluyum..30 a doğru az kaldı...nedense
farklı geliyor..varrr dileklerim vaaarrrr ,tuttuumm bileeee:98: Rabbim içinden geçen tüm dualarını
kabul etsin inşallahh
Ay yaaaa ben ne çok şeyy yazmışım bir nefeste ve öyle hem de hiç soluk bile almamışım.
Yani benim de böyle bir huyum var işte çok kötüüüü aslında yani ne virgül ne nokta olmadan yüz tane konuyu ekle ekle ekle hem de hiç kesintisiz tren vagonları gibi sıralamak konusunda ibrem kayık resmenn yaaa benimmmm. Kendim okumaya kalkışınca bile çokkk yorullldummm. İnsanlar onun için benim karşımda böyle bir şey söyleyemiyorlar kala kalıyorlar. galiba yoruluyorlardır belki deeeee :26:bir de düşünsene Eylülll Başaaakkkkk bu iki gecedir uyumamış ve şu anda da harıl harıl iş yapmaya çalışan halim ve de kısacıkk yazıp anlattığımı sandığım haliiiiimmmm eyvahlar olsunnn . Bence sen tarihi hata yapıyorsun yol yakınken dönnnnnnn en iyisi ya da sen bilirsin ama o zaman da beni tanıdıın günü takvime kaydet istersen canım çünkü her yıldönümünde bu tarihi hatanı siyah çelenklerle kutlayacaksın muhtemelen, benden söylemesi valla benim dostluklarım ömürlüktür yani artık ömrüm de uzun olursa vay halineee.