• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Gün Gelecek Gelin Olacaklar Buyrun Sohbete ...

bu ne güzel tasvirler böyleeee:17: ne akıcı ne duygu dolu...
ayy nasıl bir enerjin var candannn:31: ( isminle hitap ediyorum bilmeden ama
yaşım 29 benim..samimiyetime bağışlarsın inşallahh:17: ) Allah a herkese
aynı yetenekleri vermiyor..Rabbim her birimizi farklı mazhar kılmış iştee..

Allah tekrar acil şifalar versin..empati yapamadığım konulardan biri.:50:
tek bir kez annemin ameliyatına şahit oldum ,onda da nasıl dayanabildiysem..:26:
elimden gelen duacınız olurum..inşallah güzel haberlerini alacağız...böyle güzel bir evladı var..:31:
son zamanlarda gördüğüm en pozitif -ama yapmacık bir şekilde değil-insansın sennn:16:

Allah bağışlasın kaç yaşında?? ben 7 eylül doğumluyum..30 a doğru az kaldı...nedense
farklı geliyor..varrr dileklerim vaaarrrr ,tuttuumm bileeee:98: Rabbim içinden geçen tüm dualarını
kabul etsin inşallahh:38:

Ay yaaaa ben ne çok şeyy yazmışım bir nefeste ve öyle hem de hiç soluk bile almamışım. :50:

Yani benim de böyle bir huyum var işte çok kötüüüü aslında yani ne virgül ne nokta olmadan yüz tane konuyu ekle ekle ekle hem de hiç kesintisiz tren vagonları gibi sıralamak konusunda ibrem kayık resmenn yaaa benimmmm. Kendim okumaya kalkışınca bile çokkk yorullldummm. İnsanlar onun için benim karşımda böyle bir şey söyleyemiyorlar kala kalıyorlar. galiba yoruluyorlardır belki deeeee :26:bir de düşünsene Eylülll Başaaakkkkk bu iki gecedir uyumamış ve şu anda da harıl harıl iş yapmaya çalışan halim ve de kısacıkk yazıp anlattığımı sandığım haliiiiimmmm eyvahlar olsunnn :20:. Bence sen tarihi hata yapıyorsun yol yakınken dönnnnnnn en iyisi ya da sen bilirsin ama o zaman da beni tanıdıın günü takvime kaydet istersen canım çünkü her yıldönümünde bu tarihi hatanı siyah çelenklerle kutlayacaksın muhtemelen, benden söylemesi valla benim dostluklarım :3:ömürlüktür yani artık ömrüm de uzun olursa vay halineee.

Süperrr. Senin profiline bakmadım ben sen nerelisinnnn veya nerelerden yazıyorsun İst. sanırım. Ne güzelll artık bir abla bir de abi ziyareti yaparsın bu yaz şöyleeee bir. Ay seviyorsan Uludağa gideriz piknik yaparız. Bizde kalırsın. Gece sabahlarız mutfaktaaa. Bizim kızlar gelince öyle oluyor heppp. Delikanlı da ne delikanlı bir gör. Allah herkesin evladını bağışlasın. Birgün senden de teyze :49:oluyorsunnnn müjdelerini alırım inşallah. 1.85 boy bir o kadar da kilo 45 numara ayaklarrr:1: kocaman ayakkabıları korkarsın görsennn. Kendini görünceye kadar foto da paylaşırız zaten ileride. Yakışıklı da kerata. Ben de yaşımı söylüyeyim bu arada ben de şunun şurasında 46 yaşındayım canım öyle çok değilll.

ohh maşallahh...bursalı nın kızları güzel ,erkekleri yakışıklı oluyor zaten..:1:
hayırlı bahtı olsun,hayırlı bir eşi olsun,sana da hayırlı gelin..vala çok şanslıymış:31:
inşallah ablacım,bir gün nasip olursa gelmek bana yol görünüyor anlaşılan..:10:
ben halayım bu arada:emir_bebek: en büyük benim ,erkek kardeşim evli..ben bekarr:9:
haa bu arada ben istanbul dayım evet..ama aslen orduluyumm:34:

ohh maşallahh...bursalı nın kızları güzel ,erkekleri yakışıklı oluyor zaten..:1:
hayırlı bahtı olsun,hayırlı bir eşi olsun,sana da hayırlı gelin..vala çok şanslıymış:31:
inşallah ablacım,bir gün nasip olursa gelmek bana yol görünüyor anlaşılan..:10:
ben halayım bu arada:emir_bebek: en büyük benim ,erkek kardeşim evli..ben bekarr:9:
haa bu arada ben istanbul dayım evet..ama aslen orduluyumm:34:

Ne güzell. Yeğenin bebek mi biraz daha büyüdü mü? Kız mı erkek mi? Onlar da mı İst. dalar yoksa uzaktalar ve özlüyor musun? En büyük benim dediğine göre erkek kardeşinden başka da kardeşin mi var? Bu arada benim oğlumun kız arkadaşı da Samsunluymuşlar galiba. Epey uzun zamandır gayet seviyeli ve güzel bir arkadaşlıkları var takip edebildiğim kadarıyla. Daha küçükler gibi düşünüyordum ama epey de oldu. Aman geçici olur belki de kalıcı ileride hayatlarını birliştirirler veya birleştirmezler Allah bilir ama her ne olursa olsun öyle olsunlar zaten seviyesizliğin ve sevgisizliğin anlamı yok. Bu tür insanlarla dolu zaten her yer. Yeterince değil fazlasıyla mevcut böyle inanlar. Sıradan ve sürüden olmanın manası da yok. Aslında her ikisinin özelini paylaşıyorum belki ama deyinmeden edemedim. Sen çalışıyor musun?? Eğitim durumun veya işini de sorabilirmiyim sakıncası yoktur umarım ben samimiyetine binaen aldım başımı gidiyorum ama.

Ne güzell. Yeğenin bebek mi biraz daha büyüdü mü? Kız mı erkek mi? Onlar da mı İst. dalar yoksa uzaktalar ve özlüyor musun? En büyük benim dediğine göre erkek kardeşinden başka da kardeşin mi var? Bu arada benim oğlumun kız arkadaşı da Samsunluymuşlar galiba. Epey uzun zamandır gayet seviyeli ve güzel bir arkadaşlıkları var takip edebildiğim kadarıyla. Daha küçükler gibi düşünüyordum ama epey de oldu. Aman geçici olur belki de kalıcı ileride hayatlarını birliştirirler veya birleştirmezler Allah bilir ama her ne olursa olsun öyle olsunlar zaten seviyesizliğin ve sevgisizliğin anlamı yok. Bu tür insanlarla dolu zaten her yer. Yeterince değil fazlasıyla mevcut böyle inanlar. Sıradan ve sürüden olmanın manası da yok. Aslında her ikisinin özelini paylaşıyorum belki ama deyinmeden edemedim. Sen çalışıyor musun?? Eğitim durumun veya işini de sorabilirmiyim sakıncası yoktur umarım ben samimiyetine binaen aldım başımı gidiyorum ama.

yaklaşık 20 aylık kadar,erkek..aynı şehirdeyiz,evler ayrı tabi..özlenmez miiii..bıcırık tam..akıllı yaramaz zamanları..:emir_bebek::emir_bebek:
3 kardeşin tek kızıyım evet:21: diğer ikisi erkek..hayırlısı olsun onlar hakkında..evet henüz küçükler ama zamanda çabuk geçiyor..ben
yaşa gelmelerini de istemem..her şey vaktiyle güzel...ben nuhasebeciyim abla,iktisat bölümü mezunuyum..:31: sor tabiii:16:

Güzelcikkk dün sana iyi akşamlar :3:yazamadımmm
Şimdi de günaydın ve hayırlı Cumalar diyeyim hiç olmazsa istedim
Ancak sen benden önce davranmaşsın
Biraz da şu yüz mesaj meselesi yüzünden gözüme ilişti burda insanlar arka arkaya yazıp yazıp gönderiyorlar heralde
Aslında var ya, ben forumlarla ancak bazen, deneyim gerektiren konularda ihtiyaç duyarsam sadece görüş ve yapılan yorumları okumak için ilgilenmişimdir bugüne kadar.
Kişisel Sosyal paylaşım ağlarına da üyeliğim yok bizim kızlar hiç olmazsa face için yıllardır uğraştılar ama artık pes ettiler.
Tabii ki faydalılar hepsi buna itirazım yok. Ama zaten 10 yıldır e posta veya msn kanalıyla görüyorum ben bu işi. Bir de diğerlerinde çok zaman kaybedilebiliyor faydasından çok zararı var ve insanların bir özel alanı olmalı ve oradakiler de herkes olamaz öyle değil mi? Yine de bu paylaşım ağları sayesinde bir dolu insan kimseyle paylaşamadıklarını paylaşıyor, bir dolu insan bir takım sorunlarından uzaklaşıyor, bir dolu insan çok güzel yeni dostluklar ediniyor, bir dolu insan EVLENİYOORRRR buralardan. Bekarlara duyurulurrrrr ve hatırlatılırrrrr. :9:Ama kk gerçekten geniş bir portal olmuş. "Kadınlar forum" gibi başlıkla aratılınca hemen çıkıyor ya başlangıçta biraz da bu, katılımcı sayılarını arttırmış olmalı. Konu başlıkları da çok olunca hanımlar buralarda hem soran hem cevap veren olarak arayışlarını bulabiliyorlar izlediğim kadarıyla. Neyse onu bunu bilmiyorum ama şu garip dert sahibi olmasaydı ben bu forumda birşeyler yazmayı düşünmezdim veya üyelik için de öyle çok hevesli değildim açıkçası ancak o vatandaşa tşk etmeliyim.Allah"ın Seni bana kazandırmasına vesile olduğu için.
Çok teşekkür ediyorum ElifŞafakcım ve ben de senin için tüm kalbimle herşeyin en iyisini en güzelini diliyorum. Her ne dileklerin varsa hepsinin dilediğince geçekleşmesini diliyorum.
Buradan sizin grupta olan yakın arkadaşın olan kızlara da merhaba ve selamlar diyor sevgilerimi gönderiyorum.
Sevdiklerimin sevdiklerini ve sevdiklerimi sevenleri ben herkesten çok seviyorum.
Herkese hayırlı Cumalar olsun. Rabbim yapılan duaları icabetsiz bırakmaz. Kendimiz için ve sevdiklerimiz için ve kainat için herşeyin hayırlısı neyse dualarımızın bu şekilde hayırlı olmasını sağlasın ve en hayırlılarına icabetle kabul ve taktir buyursun inşallah.
Herşey gönlünüzce olsun.:16::16:

Merhaba Kızlar bende 26 yaşındayım, öğretmenim..Hiç erkek arkadaşım olmadı artık bende yuva kurmak, anne olmak istiyorum. Kendimi çok yanlız hissediyorum banada dua eder misiniz? Rabbim herkese hayırlı kısmetler nasip eylesin.

Herkese merhaba inşallah bizde birgün evleniriz yahu turşumuz kurulmaz :9:

Back