ewet canım ayağa kalktığımda çok hissediyorum sağ taraf ağırlıklı valla ne olduğunu anlamadım olmazdı böyle üşütmedim ewden çıkmıyorum günlerdir bu gün çıktım ve kendimi çok korurum ben bu konularda üşütme deil yani bitanembugun de devam mi sevil agrilar?
vallahi canım çünkü onun hislerini bizde yaşıyoruz ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz o yüzden ben çok duygulandım insallah vardırya di mi sevil ya ben de cok heyacanlandim betty nasil bekleyecegiz nasil gecicek gunler ya ben kendim gb oldum yani kendim supheliniyormus gb sevindim; Allahim duy sesimizi ne olur saglikli bebisler ver bizlere:))
sevil ne diyeyim simdi sana da heyacan yapicam burayi senlige mi cevirceksiniz kizz yoksa sizler bu ay:)) kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt :teytey: :içelim:
kuzum benim ya insallah ama ben hiç umutlanamıyorum beraber olur insallah hepimizin şekerim senin senanın betynin ceylanın diğer arkadaşların hepimize tattırsın rabbim bu güzel duyguyu
ben bu ay ne belime yastık koydum ne yatıp bekledim öyle şeyler yapmadım valla nasip bitanem artık
betty uc bes gune kan testi yaptir ne olurrrrrrrrrrrr
bana görede daha çıkmaz erken çünkükanda da mi cikmaz??????????