- 20 Ağustos 2008
- 3.625
- 15
aaaaaaaa gündoğmadan ve elalı aynı dertten müzdarip o zaman sebepsiz infertilite.hatta betty ve ceylan da dimi?yani tek sorunlu ben miyim?
cezayı bılıyorum canım..cok sayfa bırıkmıs yıne..oku oku bıtmedı..:çok üzgünüm:demek gidiyosun rapunzell.neyle cezalandırılacağını biliyosun herhalde datlum?sayfalarca topic okumak hahahahahahhahahaah....................
Yok be gülüm tamamen palavra.....
İnsan harab oluyo, ama ortada hiçbişey yok olanlar bile bence şans eseri...
kıslar iyice bunaldım ya ben şimdi hazırlanıp ablama gideceğim saçlarımı kısacık kestirip dip boyam gelmişti dip boya yaptıracağım kendime bir bakım yapıyım aayyyyyyyyyy valla ablam iyiki kuaför boya röfle parasından yırtıyoz en azından doktor maaliyeti zaten bir ayda yetiyor
bu arada kızlar cewap yazın dün kimse yorum yapmamış yada benim gözümden kaçtı sol kasığım çok ağrıyor yeni mi çatlıyor acaba bu yumoşlar
birde dün dedim idrarım aman kibar olmayacağım çişimmmmsırnaşık şey çok koyu neden ki 18 ocakta adet olacağım
walla tek sansli sensin iste senacim, sorunlar cozuldugu ay hamilesin bence:))
saka bir yana farketmiyor kizlar bu oyle anlasilmaz bir surecki tip icin, bizlerin bilinen nedenler arasinda nedenimiz yok bu demek degil ki sorun yok, tip yeterli degil sadece. Allah vermeden hicbirimizin olmayacak sabirla dua edicegiz.
kıslarrr nasılsınız....bende yeni geldim......elalı hoşgeldin canım.....
bugün nooldu biliyomusunuz 2 gündür belim ağrıyodu zaten söylemiştim...sabah kalktım tuvalete gittim pembe renkli bi leke geldi şu anda hala belim çook ağrıyo yaa adetmi oluyorum acaba.....klomen rahim filmi derken dengemmi bozuldu nedir anamadım.....hiç böyle olmazdı...neden oldu sizce.....moralim bozuldu adet olcam diye.....daha 13 gün var yaa......
a.s.merhaba arkadaşlar,daha once siteye cok girdim hepinizin sıkıntılarını , mutluluklarını okudum.ancak siteye ilk defa yazıyorum.
ben daha once üç defa düşük yaptım.en sonunda kanda pıhtılaşma denildi(heterezigot)daha sonra coraspirin ve fragmin ignesine başladım 1 ay içerisinde tekrar hamile kaldım ancak dün yeniden düşük yaptıgımı ögrendim.doktorum esim ve bana genetik test yaptırmamız gerektiğini söyledi.ögretmen oldugum için subat tatilinde ankarada(zekai tahir burak hastanesi) genetik testi yaptıracagım.bu konuda benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlardan , genetik testi konusunda bilgilerinizi ve durumum konusunda yorumlarınızı rica ediyorum.(şimdilik kardeşimin adresinden girmek zorunda kaldım ozlem_28)