Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

aaaaaaaa gündoğmadan ve elalı aynı dertten müzdarip o zaman sebepsiz infertilite.hatta betty ve ceylan da dimi?yani tek sorunlu ben miyim?

walla tek sansli sensin iste senacim, sorunlar cozuldugu ay hamilesin bence:))
saka bir yana farketmiyor kizlar bu oyle anlasilmaz bir surecki tip icin, bizlerin bilinen nedenler arasinda nedenimiz yok bu demek degil ki sorun yok, tip yeterli degil sadece. Allah vermeden hicbirimizin olmayacak sabirla dua edicegiz.

demek gidiyosun rapunzell.neyle cezalandırılacağını biliyosun herhalde datlum?sayfalarca topic okumak hahahahahahhahahaah....................
cezayı bılıyorum canım..cok sayfa bırıkmıs yıne..oku oku bıtmedı..:çok üzgünüm:

Yok be gülüm tamamen palavra.....
İnsan harab oluyo, ama ortada hiçbişey yok olanlar bile bence şans eseri...

elalı hosgeldın canım sende..senın fıkırlerını katılıyorum..bende 3 sefer asılama oldum..4 asılama yarım kaldı..ınsanın asılama sonrası psıkolojısı bozuluyor...psıkolıjımı gectım..vucuda aldıgımız hormanlar dengemızı bozuyor..en basta kılo problemın cıkıyor ortayaa..şişlık oluyor...suan benı goren hamılemısın dıyorsenağlama

sevılım sende bendensın benım ablamda kuafor..ıyıkıde kuafor olmus..yooksa napcaktık...bıde ben kızıl kullanıyorumkı ayda bır nerdeyse boya ıstıyor sacım..kaydirigubbakcemile2
sevılım sordugun sooruya cevap yazamadım..artık..kafam cook karıstı..kafamçokkarıştı
ama ınsallah bebegın mujdecısıdır..

Canım sana sonuna kadar katılıyorum.
Sebepsiz aslında hiçbişey yok, iyi araştırılmayan tadavi edilmeyen sorunlar yüzünden çoğumuzunki sebepsiz infertilite kapsamına giriyor.
Çoğu doktorlar bikaç rutin şeye bakıp senin bişeyin yok diye, sebepsiz inferitilite diyip çıkıyolar işin içindenklava:

elalı hosgeldın canım sende..senın fıkırlerını katılıyorum..bende 3 sefer asılama oldum..4 asılama yarım kaldı..ınsanın asılama sonrası psıkolojısı bozuluyor...psıkolıjımı gectım..vucuda aldıgımız hormanlar dengemızı bozuyor..en basta kılo problemın cıkıyor ortayaa..şişlık oluyor...suan benı goren hamılemısın dıyorsenağlama

Hoşbuldum tatlım...
Ayyy canım bende bi kilo aldım bi kilo aldım sorma gitsin...
Aynı senin hesap gören herkes hamilemisin diyip göbişime elliyolar...
Bende yok bebiş diyil göbiş o diyomkaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız bugün bakalım ben biraz keyifsizim ya neyse akşam konuşuruz

kıslarrr nasılsınız....bende yeni geldim......elalı hoşgeldin canım.....

bugün nooldu biliyomusunuz 2 gündür belim ağrıyodu zaten söylemiştim...sabah kalktım tuvalete gittim pembe renkli bi leke geldi şu anda hala belim çook ağrıyo yaa adetmi oluyorum acaba.....klomen rahim filmi derken dengemmi bozuldu nedir anamadım.....hiç böyle olmazdı...neden oldu sizce.....moralim bozuldu adet olcam diye.....daha 13 gün var yaa......

BEBİŞLİ ,MUTLU YILLAR HERKEZEEEEEEEE.........

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

OCAK AYI LİSTEMİZ...

elalı.....................2-15 ocak arası
burcusal...............3 ocak
arifeyvz................4 ocak
nesli....................6 ocak
sarıkız2008..........6 ocak
vesta...................9 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
ingilizceci..............12 ocak
papatyaaaa............12 ocak
neslim51..............13 ocak
trapper_55............15 ocak
makber_21............15 ocak
sivaslı58................15 ocak
rapunzel_82...........16 ocak
z.nihal..................16 ocak
betty0..................18 ocak
sevilim..................18 ocak
eslemim................18 ocak
ebrubu...................18 ocak
mona rosa..............19 ocak
deasy....................19 ocak
runhaş...................20 ocak
gundogmadan.........24 ocak
ceylan83................28 ocak
nergis55.................29 ocak

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ.......

özçeliksena..................2 şubat

HAMİŞLERİMİZZZ.......

hüzün_yılı.....:CüvCüv:

aysbar...........:CüvCüv:

arda...............:CüvCüv:

entelliye..........:CüvCüv:

gelgit...............:CüvCüv:

:CüvCüv:

merhaba arkadaşlar,daha once siteye cok girdim hepinizin sıkıntılarını , mutluluklarını okudum.ancak siteye ilk defa yazıyorum.
ben daha once üç defa düşük yaptım.en sonunda kanda pıhtılaşma denildi(heterezigot)daha sonra coraspirin ve fragmin ignesine başladım 1 ay içerisinde tekrar hamile kaldım ancak dün yeniden düşük yaptıgımı ögrendim.doktorum esim ve bana genetik test yaptırmamız gerektiğini söyledi.ögretmen oldugum için subat tatilinde ankarada(zekai tahir burak hastanesi) genetik testi yaptıracagım.bu konuda benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlardan , genetik testi konusunda bilgilerinizi ve durumum konusunda yorumlarınızı rica ediyorum.(şimdilik kardeşimin adresinden girmek zorunda kaldım ozlem_28)

slm bettycim
rahim filmini yeni çektirdiysen bel ağrın ve lekelenmen ondandır bendede aynısı olmuştu merak etme...

ya bettyyyyyyyyyyyyyyy hamile misin yoksa sen kıssssssssss?

elalı naber tatlım nasılsın?

a.s.
canım allah sabır ve en kısa zamanda şifa versin hoşgeldin aramıza.

elalı cnm yeni çektirmedim ki 10 gün oldu çektireli lekelenmem olmuştu ama geçmişti yani ondan değil.....

muhasebe_22 cnm üzüldüm durumuna umarım bir daha düşük yaşamazsın.....genetik testi ile ilgili bir bilgim yok buradada yaptıran arkadaşlar yok sanırım...ama başka topicerde mutlaka vardır cnm...belki buradada bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar sana.....

ya sena ne bilim hamile olunca olurmu bööle bilmiyorum ki.....adet olacakmışım gibi geliyo....

ay bettycim ya inşallah hadi yaaaaaa....seiz nezaman başlamıştınız çalışmalara?

ya bir de bu okuldaki arkadaş beni deli ediyor ya bugün gelmiş ağzımın içine karnını sokmuş okşuyor allahım ya ne vicdansızlıktır bu yaaa...........bir de gülerek doğumda ne getiriyonuz bana diyor yaa...ne kadar kötü insanlar var ya.............ya ben düşmanım olsa yapamam bunu yaaaaa...düşünsene bebek isteyen birinin yanına dikilip karnımı okşayacağım..............

sakın hemen test yapma bak gebertirim seni....accuk sevinek dimi?
ya ne bilim bu ne lekelenmesi ki şimdi?ne alak bu zamanda.ya bebiş mi yerleşiyoooooooooo..valla içim bir garip oldu heee

ya benim içime doğuyo sen hamişsin yaaaaaaaaaa

merhaba arkadaşlar,daha once siteye cok girdim hepinizin sıkıntılarını , mutluluklarını okudum.ancak siteye ilk defa yazıyorum.
ben daha once üç defa düşük yaptım.en sonunda kanda pıhtılaşma denildi(heterezigot)daha sonra coraspirin ve fragmin ignesine başladım 1 ay içerisinde tekrar hamile kaldım ancak dün yeniden düşük yaptıgımı ögrendim.doktorum esim ve bana genetik test yaptırmamız gerektiğini söyledi.ögretmen oldugum için subat tatilinde ankarada(zekai tahir burak hastanesi) genetik testi yaptıracagım.bu konuda benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlardan , genetik testi konusunda bilgilerinizi ve durumum konusunda yorumlarınızı rica ediyorum.(şimdilik kardeşimin adresinden girmek zorunda kaldım ozlem_28)

evt cnm ya insan korkar bebeğime bişey olur yapmayayım yazıktır der yani......neyse cnm sen hiiç takma onu kafana yanınada oturma mümkün olduğu kadar muhabbet etme.....benim okuldada ver her yanına gittiğimde bebek muhabbeti yapıyo 4 aylık hamile....yok göbeği ne zaman çıkarmış,yok cinsiyeti neymiş falan sürekli aynı muhabbet benimde istediğimi biliyo belki kötü bi niyeti yok ama ben artık ota b..ka alınır oldum....sinir oluyorum artık yanımda bu muhabbet yapılınca.....sende hiç takma cnm bende öööle yapmaya çalışıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…