- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
merhaba arkadaşlar,daha once siteye cok girdim hepinizin sıkıntılarını , mutluluklarını okudum.ancak siteye ilk defa yazıyorum.
ben daha once üç defa düşük yaptım.en sonunda kanda pıhtılaşma denildi(heterezigot)daha sonra coraspirin ve fragmin ignesine başladım 1 ay içerisinde tekrar hamile kaldım ancak dün yeniden düşük yaptıgımı ögrendim.doktorum esim ve bana genetik test yaptırmamız gerektiğini söyledi.ögretmen oldugum için subat tatilinde ankarada(zekai tahir burak hastanesi) genetik testi yaptıracagım.bu konuda benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlardan , genetik testi konusunda bilgilerinizi ve durumum konusunda yorumlarınızı rica ediyorum.(şimdilik kardeşimin adresinden girmek zorunda kaldım ozlem_28)
elalı cnm yeni çektirmedim ki 10 gün oldu çektireli lekelenmem olmuştu ama geçmişti yani ondan değil.....
muhasebe_22 cnm üzüldüm durumuna umarım bir daha düşük yaşamazsın.....genetik testi ile ilgili bir bilgim yok buradada yaptıran arkadaşlar yok sanırım...ama başka topicerde mutlaka vardır cnm...belki buradada bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar sana.....
ya betty şu klomenin prospektüsünü bir oku ara kanama yazıyo mu deli etme beni hadiiiiiiiiiiiiii............
elalım bura böle topik çok hareketli dimi?
elalı betty canlarım hemen yemek yeyip geleyim kociş geldi ok?accuk da hayal kurayım betty ile ilgili barem..........
Senacım kendini bilmez densizlerin yaptıklarına takma kafanı...
Bazı insanlar kolay bulduklarından karşıdaki insanın neler yaşadığını, neler düşündüğünü bilmiyolar böle patavatsız oluyolar:mymeka:
sorma elalım ya..okadar üzülüyorum okadar üzülüyorum ki birgün bunu yaptığında kendimi tutamayıp hüngür hüngür ağlayacam vallahi.takmayacak gibi değil ki.bir de ilk çocuğu olsa hevesleniyo dicem 2. çocuğu yani işin içinde kesinlikle art niyet var.
bir de ikidebir 2 tane de aldırdım 2 tane de aldırdım deyip duruyor......
ben doktor sana folik asit hangisini verdi diyorum sanki bana sana ne oluyor ki ben gebeyim der gibi bana verdiği farklı içinde değişik vitamin olanlardan diyo.öyle bir söyleyişi var ki yani.yine de allah evladını bağışlasın ne diyeyim.:çok üzgünüm: