Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

yok bacım yok çıkmaz bu kadar erkennn biraz zaman geçmesi lazım canım benim en azından 1 hafta daha geçmesi lazım şekercimmmm

kızlarr benim hep gögüslerim acıyor yaa.geçen adetim 20 gün gecikmişti dedim heralde bişy var.sonra çıkmadı tabii..adet oldum bitti gitti ama gögüslerim haala acıyor yaa dokunamıyorum.

ceylancım pek karşılaşamıyoduk nasılsın hayatım hayat nasıl gidiyo aynı desene okul ew kk

bu arada bence betty hemen test yapmasın yaa.varsa bile negatif çıkarsa üzülür sonra.gününün geçmesini beklesin.

geldim kızlar geldim...yemek yedim.....canlarım ya hepiniz yanımdasınız çok mutlu oldum...çok saolun kızlar valla yanımdaymışsınız gibi oldu.....aynı şekilde bende her zaman yanınızdayım....inşallah hepimiz buradan gideriz doğuma belki tanışırız bile kim bilir belli olmaz.....çok ümitlenmek istemiyorum ama aklımda hep acaba sorusu var.....

gün benim yumutlama günüm 4 gün falan geçti galiba.....

sevilcim evet ya görüşemiyoduk tam üstüne bastın okul ev kk devam yaşasın kk:)))

betttiiiiiiiiiiiiiimmmm senaaaaammmm günüüüüümmmm sizler nasılsınız bu arada bakemmm

yaa bir ayda umutlu bekleyelim betty, hem film de cekildi:)) umutlanalim bosver yeter umutsuz umutsuz durmak gari, hep beraber ayni ay hamile kalsak keske, cok mu uctummmmmmm :eek:

ben kan testi hic yaptirmadim:)) illa cift cizgiyi goreyim:))
bende yaptırdım kuzum 6 gün geçmişti doktor yaptı gerçi ama negatifti o anı hiç hatırlamak istemiyorum çünkü benimki hiç gecikmez 6 gün gecikince kesin demiştim ama yoktu yol boyunca ağlamıştımm

bettycim bebiş mi gelecek kuzuuuuuummmmm ay allahım inşallahhhhh
topic açan hamiş kalıyo sende hamiş sindir belki datluuuummm
sonrada sırayla kızlarla farklı topicler açarız ama yine hepberaber oluruz topiclerde sırayla herkes hamiş olmuş olur nasıı

iyiyiz canım ya nasıl olalım okumuşsundur yorumları....sen nasılsın kuzum.....

doktor bana çarsamba iğne vurdu benimde geçti yumurtlama günüm galiba ama bu yumoşların sağı solu belli olmuyor ki

canim ya boole deyip uzme beni, Insallah yine gorecegiz ve saglicakla doguma gondercegiz birbirimizi burdan:))

inşallah canım...ama birkere ögrdükten sonra onu kaybetmek çok zor geldi.hele ilk bebek olunca..ama olsun napaplım hayırlısı böyleymiş demekki

günnnnnnnnn umutlansakmı kuzum ya.....nasıl olsa hayal kırıklığına alışığız ama fazla umutlanmaya alışık değiliz......

X