Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ya bettycim aslında bunu yapmaya da çekiniyorum evet çok moda girmeni asla istemem.aksi çıkınca kahrolurum yoksa.ama napim yani insan şüpheleniyor işte.benim hiç böle ara kanamam olmadı.klomenin ara kanama yapacağını sanmıyorum.yan etkilerine bir baksana klomenin.

merhaba arkadaşlar,daha once siteye cok girdim hepinizin sıkıntılarını , mutluluklarını okudum.ancak siteye ilk defa yazıyorum.
ben daha once üç defa düşük yaptım.en sonunda kanda pıhtılaşma denildi(heterezigot)daha sonra coraspirin ve fragmin ignesine başladım 1 ay içerisinde tekrar hamile kaldım ancak dün yeniden düşük yaptıgımı ögrendim.doktorum esim ve bana genetik test yaptırmamız gerektiğini söyledi.ögretmen oldugum için subat tatilinde ankarada(zekai tahir burak hastanesi) genetik testi yaptıracagım.bu konuda benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlardan , genetik testi konusunda bilgilerinizi ve durumum konusunda yorumlarınızı rica ediyorum.(şimdilik kardeşimin adresinden girmek zorunda kaldım ozlem_28)

Canım üzüldüm senin adına Allah bir daha yaşatmasın inşallah...
Kendi adıma sölim ben daha bi kez bile hamile kalamadım:1no2: o yüzden soruna cevap veremicem. Ama kanda pıhtılaşma ve genetik test ile ilgili iki ayrı topik olduğunu görmüştüm. Eski sayfaları biraz karıştır, aradığını bulabilirsin inşallah cnm...

Anacım maşallah 5 dakka önce burdaydım azcık çıktım 2 dakkada neler döktürmüşsünüz...
Du bi okuyayım...

senam daha öncede kullanmıştım klomeni sadece ekstradan bu ay rahim filmi var.....yani daha önce olmamıştı ne biliim valla.....

elalı cnm yeni çektirmedim ki 10 gün oldu çektireli lekelenmem olmuştu ama geçmişti yani ondan değil.....

muhasebe_22 cnm üzüldüm durumuna umarım bir daha düşük yaşamazsın.....genetik testi ile ilgili bir bilgim yok buradada yaptıran arkadaşlar yok sanırım...ama başka topicerde mutlaka vardır cnm...belki buradada bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar sana.....

Canım belki o lekenlenmen yerleşme kanamasıdır...
Kötü düşünme fazlada ümitlenme emi...

ya betty şu klomenin prospektüsünü bir oku ara kanama yazıyo mu deli etme beni hadiiiiiiiiiiiiii............

elalım bura böle topik çok hareketli dimi?

ya llahım bir doğum hikayesi de burada okusunlar noooooolur.............:Saruboceq:

Senacım kendini bilmez densizlerin yaptıklarına takma kafanı...
Bazı insanlar kolay bulduklarından karşıdaki insanın neler yaşadığını, neler düşündüğünü bilmiyolar böle patavatsız oluyolar:mymeka:

elalı betty canlarım hemen yemek yeyip geleyim kociş geldi ok?accuk da hayal kurayım betty ile ilgili barem..........

Senacım kendini bilmez densizlerin yaptıklarına takma kafanı...
Bazı insanlar kolay bulduklarından karşıdaki insanın neler yaşadığını, neler düşündüğünü bilmiyolar böle patavatsız oluyolar:mymeka:

sorma elalım ya..okadar üzülüyorum okadar üzülüyorum ki birgün bunu yaptığında kendimi tutamayıp hüngür hüngür ağlayacam vallahi.takmayacak gibi değil ki.bir de ilk çocuğu olsa hevesleniyo dicem 2. çocuğu yani işin içinde kesinlikle art niyet var.
bir de ikidebir 2 tane de aldırdım 2 tane de aldırdım deyip duruyor......
ben doktor sana folik asit hangisini verdi diyorum sanki bana sana ne oluyor ki ben gebeyim der gibi bana verdiği farklı içinde değişik vitamin olanlardan diyo.öyle bir söyleyişi var ki yani.yine de allah evladını bağışlasın ne diyeyim.:çok üzgünüm:

tabi cnm allah yinede bebeğini korusun yani.....ama bunlarda denmez yani....neyse sen takma güzel kafana bunları.....

sorma elalım ya..okadar üzülüyorum okadar üzülüyorum ki birgün bunu yaptığında kendimi tutamayıp hüngür hüngür ağlayacam vallahi.takmayacak gibi değil ki.bir de ilk çocuğu olsa hevesleniyo dicem 2. çocuğu yani işin içinde kesinlikle art niyet var.
bir de ikidebir 2 tane de aldırdım 2 tane de aldırdım deyip duruyor......
ben doktor sana folik asit hangisini verdi diyorum sanki bana sana ne oluyor ki ben gebeyim der gibi bana verdiği farklı içinde değişik vitamin olanlardan diyo.öyle bir söyleyişi var ki yani.yine de allah evladını bağışlasın ne diyeyim.:çok üzgünüm:

Yaa tatlım bu embesille sen niye bu tarz konuşmalara giriyosun ki:eek:klava:
Amacı açıkca ortada seni üzmek bundan kazancı ne olacak orasıda ayrı bi konu tabi...
Sakın onun yanında ağlama sakın, kendini bi halt sanıp sana acımaya başlar yoksa.
Senin yerinde olsam sadece selamdan öteye gitmezdi bu tarz insanlarla olan ilişkim.
Allahh çok büyük insanların heran nelerle karşılaşacanı bilemeyiz, sen içini bozma, kötü düşünme herkes bigün ektiğini biçicek unutma tatlım...

Ben çıkıyorum şimdi akşam görüşürüz öptüm hepinizi

betyyyyyyyyyyy sakin yerlesme kanamasi olmasin o, ya banane ben hemen umutlandim guzelim yumurtlama gunun ne zman bitti soole derler ya bes gun sonra falan olurmus yerlesme ama bebek de tupte bes gun kalmiyor aslinda 3 gun sonrasinda basliyor yerlesmeye rahime. yaw cok heyacanlandim simdi:)))

kizlar bu kadinlarin kiskandirmasi konusunda cok da katilmiyorum size, kizmayin ama belki siz aliniyorsunuz sooleki hamilekyken dikkat ederseniz kadinlar cok simarik oluyor ve surekli gundemleri bebek oluyor. tabii sizin denk geldiginiz kadinlar bilerek yapiyor da olabilir aslinda siz anlarsiniz demek istedigim belki de anladiginiz icin kiziyorsunuz amannn ne bileyim yakistiramiyorum bir kadina hele de hamile olana bu kadar kotu olmayi ondan boole yaziyorum, ne kadar ayip ya bunlar nasil anne olucak!!!!!!!!!!!!!!!!

merhaba kızlar nasılsınız geldim ben saçlarımı kestirdim boyattım değişiklik yaptım geldim

güncüm ewet dediğin gibi adetime çok var belki yumoşlar devam ediyor diyeceğim ama onunda bitmesi gerekmiyormu neyse tatlım

betycim klomen kanama yapmaz erkende getirmez en azından 1,2 gün getirsin senin daha çok hayatım rahim filmi ilede alakası olamaz benim haftasıydı sen benden önce çektirdin oda 2 gün sürdü bence adetinin bukadar erken gelmeside imkansız ümitlendirmek istemem ama arkadaşlara katılıyorum yerleşmeden olabilir

yürekten yanındayım öyle bişey olursa yemin ederim en az kendim kalmış kadar sevinirim canım hadi başı çek arkandan bizide sürükle hayatıma.s.

ya di mi sevil ya ben de cok heyacanlandim betty nasil bekleyecegiz nasil gecicek gunler ya ben kendim gb oldum yani kendim supheliniyormus gb sevindim; Allahim duy sesimizi ne olur saglikli bebisler ver bizlere:))

X