evet kizlar sitede sirun var bugun, yatanlar iyi geceler:))
elalilim ya sen de bizim gbmissin. canim insallah tup bebege kadar normal olur. Allah buyuk.
ben de 16 aydir deniyorum sebepsiz infertelite( yakinda asilamayi dusunuyorum yakin da dedigim 2-3 ay sonra.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ya elalım ama deneme sayısı arttıkça şans artıyomuş......
aaaaaaaa gündoğmadan ve elalı aynı dertten müzdarip o zaman sebepsiz infertilite.hatta betty ve ceylan da dimi?yani tek sorunlu ben miyim?
elalı peki sen şu an herhangi bişi kullanıyomusun canım?
elalıcım çok geç geliyo mesajlar gerçekten aşkım yarın yine gel olur mu 8 gibi tükan açık:))))))))
diğer can arkadaşlarım sizi de kocaman opüyorum kıssssssssslaaaaaaarrr
yarın umutlarımıza bir gün daha yaklaşıyoz hadi ii gecelr hepinize...
senam umarım baş ağrın geçer hapın yan etkileri işte ama herşey bebişler için
sevilimm canım senden de umutluyum bidenem rahim filmi çektirince şans artıyormuş öle duymuştum belki 18 aydır olmamasının nedeni ufak yapışıklıklardı ve bunlar bu ay gitti filmle ben böyle düşünüyorum ama sen bu kadar kafana takarsan günleri hesaplayıp stres yaparsan olacağı varsa da olmaz biliyorsun stres en büyük etken kendi kendimizi kasmayalım bebişim ben bu ay hiç olmadığı kadar rahatım kassamda olmuyo kasmasamda napim rahat olup takmamaya çalışıyorum
kıslar iyice bunaldım ya ben şimdi hazırlanıp ablama gideceğim saçlarımı kısacık kestirip dip boyam gelmişti dip boya yaptıracağım kendime bir bakım yapıyım aayyyyyyyyyy valla ablam iyiki kuaför boya röfle parasından yırtıyoz en azından doktor maaliyeti zaten bir ayda yetiyor
bu arada kızlar cewap yazın dün kimse yorum yapmamış yada benim gözümden kaçtı sol kasığım çok ağrıyor yeni mi çatlıyor acaba bu yumoşlar
birde dün dedim idrarım aman kibar olmayacağım çişimmmmsırnaşık şey çok koyu neden ki 18 ocakta adet olacağım
kızlar adetıme 7 gun var benım tatlı krızım basladı sanırım adet olucam