Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

Canım sende dene 1 yada 2 aşılama fazlası gereksiz...
İnsan çok yıpranıyo, ben şimdi keşke üçüncüyü yapmasaydım diyorum...
İnşallah meleğin sana bu bekleme sürecinde tutunur...

elalıcım dedim ki deneme sayısı arttyıkça şansın artıyomuş amaaaaaa

sagol elacim bir kez deneyelim bakalim pskilojim nasil olucak, vucut nasil cevap vericek vs.
kizlar ben de cikiyorum biraz isim var yarin gorusuruz, cok optum hepinizi:))

ok o zaman tatlım..........ya inşallah gerek kalmaz yaaaaa

aaaaaaaa gündoğmadan ve elalı aynı dertten müzdarip o zaman sebepsiz infertilite.hatta betty ve ceylan da dimi?yani tek sorunlu ben miyim?

elalı peki sen şu an herhangi bişi kullanıyomusun canım?

aaaaaaaa gündoğmadan ve elalı aynı dertten müzdarip o zaman sebepsiz infertilite.hatta betty ve ceylan da dimi?yani tek sorunlu ben miyim?

Senacım ben aslında sebepsiz olduğumu düşünmüyorum...
1- adet düzensizliğim var
2- hipotiroidim var
ama doktorlar bunlar çocuk olmasına engel değil diyolar...

elalıcım çok geç geliyo mesajlar gerçekten aşkım yarın yine gel olur mu 8 gibi tükan açık:))))))))
diğer can arkadaşlarım sizi de kocaman opüyorum kıssssssssslaaaaaaarrr
yarın umutlarımıza bir gün daha yaklaşıyoz hadi ii gecelr hepinize...

ölemiiiiiiiii...............ne dşyeyim gülüm allah tez zamanda hepimizin kucağını doldursun..........

Gülüm ben gündüzleri daha çok nete takılıyorum genelde işyerinde...
Akşam kocişten fırsat bulduğumda gelirim...
öpüyorum senii çokŞeniz
Hepinize iyi akşamlar kızlar

kızlar iyi geceler yetişemiyorum size okuyorum ama çok yoğundum kaç gündür insallah yarın görüşürüz

kızlaarr ne çok yazışmışsınız yaaa.benim bu gece misafirlerim vardı,saat 2:30 ve ben yeni oturdum.birazdan da yatacagım...
beni de listenize eklemeniz için gelecek adet olmama gereken tarihi veriyorum 19 ocak canlarım.
öpüldünüz görüşmek üzere.bol rüyalı geceler bebişlerinizle dolu rüyalar dilerimmmm...

ya birtanem çok haklısında napıyım ya diyorum çok rahat olacam bir gün iyi oluyorum öteki gün tam aksi iyice bunaldım galiba ewet stres şu stres olmasa birde doktor diyor beyninden sil üzerinden bu baskıyı kaldır diye ama yapamıyorum

kıslar iyice bunaldım ya ben şimdi hazırlanıp ablama gideceğim saçlarımı kısacık kestirip dip boyam gelmişti dip boya yaptıracağım kendime bir bakım yapıyım aayyyyyyyyyy valla ablam iyiki kuaför boya röfle parasından yırtıyoz en azından doktor maaliyeti zaten bir ayda yetiyor

bu arada kızlar cewap yazın dün kimse yorum yapmamış yada benim gözümden kaçtı sol kasığım çok ağrıyor yeni mi çatlıyor acaba bu yumoşlar

birde dün dedim idrarım aman kibar olmayacağım çişimmmmsırnaşık şey çok koyu neden ki 18 ocakta adet olacağım

sevilim yumoşlar yeni çatlıyor olabilir ya da üşütmüş olabilirsin ama her ihtimale karşı sen değerlendir bu günleri idrar konusunda hiçbir fikrim yok maalesef
elalı cnm hoşgeldin aramıza umarım tüp bebeğe gerek kalmadan meleğin gelir tutunur sana
bu arada canlarım bugünden itibaren akşamları 3 hafta boyunca (5 den 9 a kadar yazıyor yazıda ama o kadar sürer mi bilmem) hizmetiçi kursum var bilgisayar, akşamları giremem artık ama öğleden sonra okurum yazılanları kalbim sizinle:) öptm

guzelim senin reglen kac gunde bir geliyordu? bence yumurtlamissin bir gun once dun de yumartan hala canli. idrarinin rengi de aldigin sivilarla ilgili olabilir hamile olan arkadaslarin bazilari idrar renginden anladim demis ama daha cok erken senin regle tarihine kadar. bir de idrar rengi beni de kackez kandiriyordu nerdeyse bence ona takilma. ama biliyorsun hamile kalinca da kasik agrisi oluyormus:)) Insallahhh rahim filmi sonrasi bekliyoruz bettyle senden mujde kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…