Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

bugun de devam mi sevil agrilar?
ewet canım ayağa kalktığımda çok hissediyorum sağ taraf ağırlıklı valla ne olduğunu anlamadım olmazdı böyle üşütmedim ewden çıkmıyorum günlerdir bu gün çıktım ve kendimi çok korurum ben bu konularda üşütme deil yani bitanem

ya di mi sevil ya ben de cok heyacanlandim betty nasil bekleyecegiz nasil gecicek gunler ya ben kendim gb oldum yani kendim supheliniyormus gb sevindim; Allahim duy sesimizi ne olur saglikli bebisler ver bizlere:))
vallahi canım çünkü onun hislerini bizde yaşıyoruz ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz o yüzden ben çok duygulandım insallah vardır

sevil ne diyeyim simdi sana da heyacan yapicam burayi senlige mi cevirceksiniz kizz yoksa sizler bu ay:)) kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt :teytey: :içelim: :nazar: :nazar:

ya ben de çatlayacağım vallahi ya.nasıl geçecek zaman.testi de adet geçmeden yapamıcak..

selam kızlar.yaaa betty hamiş mi yoksa kızzlarr.baksanıza ADETİNE DAHA 13 GÜN VARMIŞ YANİ.BENDE SİZLER GİBİ UMUTLANDIM.İNŞŞŞ HAMİLEDİRRRRRRRRRRR

sevil ne diyeyim simdi sana da heyacan yapicam burayi senlige mi cevirceksiniz kizz yoksa sizler bu ay:)) kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt :teytey: :içelim: :nazar: :nazar:

kuzum benim ya insallah ama ben hiç umutlanamıyorum beraber olur insallah hepimizin şekerim senin senanın betynin ceylanın diğer arkadaşların hepimize tattırsın rabbim bu güzel duyguyu

ben bu ay ne belime yastık koydum ne yatıp bekledim öyle şeyler yapmadım valla nasip bitanem artık

sevilcim zaten o yastiklar falan hikaye ben aylardir biraktim o yontemleri oole cok bile denemiyorum otomatik olmuyor gb cunku:KK43:( gelin bebis her turlu gelir kizlar:))

kuzum benim ya insallah ama ben hiç umutlanamıyorum beraber olur insallah hepimizin şekerim senin senanın betynin ceylanın diğer arkadaşların hepimize tattırsın rabbim bu güzel duyguyu

ben bu ay ne belime yastık koydum ne yatıp bekledim öyle şeyler yapmadım valla nasip bitanem artık

vallahi tatlım nasipte yoksa amuda kalksan olmuyor ama varsa.......kiiiiiiiiiiimmmmmmmse tutamıyor..inşallah çifter çifter ekleniriz listeye.........amiiiiiiiiiiiiinnn.......:CüvCüv:

betty uc bes gune kan testi yaptir ne olurrrrrrrrrrrr

yaaaaaaaa yoooooooooook daha yapmasın çok erken varsa da çıkmaz.gündoğmadan sus bakim...öldürürüm seni ha........yoldan çıkarma kızı...............
kıs bettyyyyyyyyyy nerdesin herkes senin adına tahminler yürütüyo öğütler veriyo nerdesin sen..........Çok üzgünüm çoook

birde ne oldu biliyormusunuz kızlar bu gün çok güzel bi haber aldım ağustosta abimi ewlendirmiştik eşi hamileeeeeee ne çabuk deme istemiyolardı çok yeni diye ama olmuş allah vermek istedimi oluyo işte hala oluyorum küçük hala:lepi: büyük abiminde koca masmavi gözlü iki yaşında oğlu var şimdi küçük abimin olacak hala olacağım yine

ayrıca canımdan çok sewdiğim kuzenim teyze kızım hamile 2 aylık sonra yine çok sevdiğim arkadaşım 3 aylık yengem bu ara çok hamile haberi aldım

hadi sıra sizde bide teyze olalım sanal teyzedelikafadulden

ceylaaaaaaannn hadi gel...hamiş adayları var burda ....huhuhhuhuhuh.........

sevil sizin aile cosmus:)) Insallah sen de eklenirsin ailedeki hamile listesine ve buraya guzelim.

kızım geldimde bir saattir geçmişi okuyorum ya naptınızbu gece siz ekip toplanmış

bettttttyyyyyyyyyyyyy fıstııııııııııııııııımmmmmmmmm yavrrrrruuuuuuuummmm ilk aklıma yerleşme kanaması geldi benim de ya ay canım benim inşallah sen bu ay klomen kullanmadın dimi ben kullanmadın biliyorum canım benim ama bişiy dicem inşallah yerleşme kanamsıdır ama

bide bazı kadınlarda yumurta çatladığında da böyle lekelenmeler olabilirmiş canım geçen forumda okumuştum sen yine de işini daha bi garantiye al tatlım boş geçirme belkide bugün çatlıyodur senin yumoş

ama inşallah tamişsindir sarı güzelimmmmmmmm

hayatta her kadının tatmak isteyeceği mucizevi bir olaya tanıklık etmesini bütün kalbimle arzuluyorum..... canım kızım 6 yaşında ama bazen bile istiyorum ama allah önce olmayanlara versin benim canım kızıma ve tüm herkesin evladına sağlık versin inşallah!
birgün sizde anne olun inşallah!

güncüm fısddddddddıııııııııııııııımmmm tatlım şimdi çıkmaz be güzelim yerleşme kanamasıysa en ozından bi 12 gün geçmesi lazım ki belli olsun az daha dayanacazzzz

günüm bitanem insallah olsunda en sewdiklerimin arasına eklerim ben seni yeterki olsun

X