Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

hıh bir de
elalı hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşş diye açacam işte

artikkkkkkkkkk:))
elali hosgeldin, senin hikayen nedir guzelim, ne zamandir deniyorsun? yakinda sen de bu hiza uayarsin merak etme:)) :eek:

:teytey::teytey::teytey:kız senaaaa varyaaa çok fenasın sen ha beni gebertiyosunuz gülmekten yaaaa
ay günümün en güzel saatleri burda geçiyo diyebilirim yaşasın kk

yalnız senacım kaç ş var orda sayamadım 10mu:)))))))))

evet elalıcım anlatsana ne yaptın?

ceylan ne dedin datlum:şakkıdı

burada ama yazmıyo niyeyseeeeeeeeeeee...evet ben buradaki dostlukları övdüm ona da .o da sağolsun bana inanıp ziyaret etti..ama konuşmuyooooo...bizim kıs biraz utangaç ablasıı

kısss sena ne utangaçlığıııı:mymeka:
benim net inanılmaz yavaş teşekkürler bile kaç dakkada oluyo niyeyse...

kızlar mesajlaşmada sorun var galiba 1 saatte gönderilemiyo mesajlar
şekerlerim sabah 6 da kalkıcam yine o yüzden ben ufaktan yollanayım

şaka yaptım elalıcım .benim de geç geliyo yaaaaaaa

Selam kızlara.s.
Kısasa hikayem : BEBEK İSTİYORUMMMMMMMMM
adet düzensizliğim var, 2 senedir bebk istiyoz ama olmuyo. 3 aşılama yaptırdık ama tutmadı mart nisan gibi tüp bebek denicez...
Allah hepimizin yardımcısı olsun

ya elalıcım ben de gelecek ay aşılam yaptıracağım ya...hep olumsuz duyuyorum aşılama sonuçlarını da ma hayırlısı bakalım.....bir de ne dicem hep tüp bebk için bekleyenlere süpriz bir bebek geliyor.inşallah senin de olur canım yaaaaaaa

kızlar sitede sorun var galiba uyarı veriyo 502 bad gateway diyo ne bu yaaaa bi saatte gönderemiyorum mesaj şekerlerim ben yatıyorum yarın görüşürüz

ya elalıcım ben de gelecek ay aşılam yaptıracağım ya...hep olumsuz duyuyorum aşılama sonuçlarını da ma hayırlısı bakalım.....bir de ne dicem hep tüp bebk için bekleyenlere süpriz bir bebek geliyor.inşallah senin de olur canım yaaaaaaa

İnşallah dediğin gibi olur cnm bu bekleme sürecinde gelse meleğim ne güzel olur.
Sende bir yada enfazla 2 aşılama dene bence 3e gerek yok...

evet kizlar sitede sirun var bugun, yatanlar iyi geceler:))
elalilim ya sen de bizim gbmissin. canim insallah tup bebege kadar normal olur. Allah buyuk.
ben de 16 aydir deniyorum sebepsiz infertelite:KK43:( yakinda asilamayi dusunuyorum yakin da dedigim 2-3 ay sonra.

he senacım bende ondan korktum ya kaçıyorum aman bulmasın beni çok korkkuyorum ay ay ayyyyyyyyyyyy:)))))))))))))))

he senacım bende ondan korktum ya kaçıyorum aman bulmasın beni çok korkkuyorum ay ay ayyyyyyyyyyyy:)))))))))))))))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ya elalım ama deneme sayısı arttıkça şans artıyomuş......

elalı canım senle yarın konuşuruz benim mesajlarda problem var sanırım kusura bakma tatlım aramıza hoşgeldin tekrar

X