5 gün sürdü canım benim başladık bakalım çalışmaya nolacak ama bugün küçük bi sıkıntım varr hafif kaşıntıyla birlikte böyle beyaz losyon gibi bi akıntım var kokusuzzz mantar mı oluyorum acep of tamda tedaviye başladığımda ay benim başım dertte bunla kesipp atacam bigün o olacak yaniiiii
yaaa bilmiyorumki o kadar da dikkat ediyorum sakınan göze çöp batar ya öyle oldu benimki artık sanırım umarım öle değildirrr ilaçlarıda boşuna kullanmıyorumdur yaaaaa
alemsiniz kizlar bu arada sena oh ac bakalim bettye topik benim neyim eksik ben de 16 ay bekliyom ayniyiz biz bettyle bana da topic ac hatta kk2 diye web acalim:))
burada ama yazmıyo niyeyseeeeeeeeeeee...evet ben buradaki dostlukları övdüm ona da .o da sağolsun bana inanıp ziyaret etti..ama konuşmuyooooo...bizim kıs biraz utangaç ablasıı
alemsiniz kizlar bu arada sena oh ac bakalim bettye topik benim neyim eksik ben de 16 ay bekliyom ayniyiz biz bettyle bana da topic ac hatta kk2 diye web acalim:))
oy oy oy kıskanırmış da benim gülüüüüüüümmmmm...açarız anam açarız sana da açarız ceylanıma da açarız.....
başlığımı buldum
gündoğmadan arttık hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşş:CüvCüv:
betty artık artık hamiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşş:CüvCüv:
ceylan artık hamiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşş:CüvCüv: