Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ben m harfini 10 sıra yazacağım anasını satayım

evet bir kurban daha var buarada geliyoooooooooooooo

:))))))))))))........bende sen hamiş kalırsan 10 tane hamile resmi koycam yanına........

ben yemedim cunku gununu biliyorum sena daha cok erken:))) bir de bizim mesaj soole baslar dogru olsa:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
soktayimmmmmmmmmmmmmm
cift cizgi varrrrrrrrrrrrr
dogru mu aceppppppp
yok yok test yanlis olmali esim nobetci eczane bakiyor baska bir test daha yapicam gb:))

gündoğmadancım..........düştün mü sen deşakkıdı

ay betty benimkinin yanina denedigim ay kadar hamile resmi koyar misin:)) bir de cift cizgiyi foto cekip buraya koyarim ben kesin:)) gerci kalp atisini duyana kadar kesin derimki bosdur ya da distir vs vs; ben hamile kalsam korkarim kizlar ya olumlu olamam artik(

hadi yaaaa:uhm:
yemedin micokacimcoook...................nidek yani

bettycim inşallah aşkıııııııımmmmmm....ben de seni yazacağım vallahi.sırf senin hamişliği kutlama adına bir topic açacam hatta orada ziyaretçileri ben ağırlayacam ve de:içelim:

ayyy günnn çok güldürüyosun vala beni......resimde koyarız ,testide koyarız ,ultrason fotosunuda koyarız.......görmemiş hamiş kalmış tutmuş b......kunu çıkarmış......

o çift çizgiyi çekip koymak benim de aklıma geldi ama biri yapmıştı nazar deyer kaldır demişlerdi ona.

ya kıslar bir de doktorlar ultrasondaki hareketleri cd çekip veriyolarmış haaaaaaaa ben bilmiyodum..ne güsel evde izliyosun bebişinin hareketlerini tekrar.hava atan arkadaşım söyledi:))))))

sözzzzzzzz vallahi billahi şeref sözü bettycimmmmmmm

hadi ya valla süpermiş.....oda fazla hava atmasın valla ağzını burnunu dağatırım haaaaaaa.........:))

biz de o cd aldığımız gün nete koyarız buradakiler girip izler.hepimiz birbirimizin bebişini izleriz o zaman demi datlum?

koyarız tabiki cnm onlarınki bebişte bizimki patlıcanmı???

datlummm sana doyum olmaz ben yarın çocukları sözlü yapçam çıktı almam lazım sınıf listelerini .....sonrada yatarım artık yarın konuşuruz.............çook öpüyorum herkezi.....

yavru kuşlar ben geldim sena bende yemedim canım daha adetlisin ya sen kızzzzz

dur 1 2 laf da ben edeyim şu birilerine söyleme konusunda bende salak ben anneme hemen ilk aydan sölemiştim biz bebek yapıyooooooooooooozzzz diye neyse ilk adet dönemi geldi benim adet düzensiz ya günü şaştı annem hemen beni hamile moduna soktu dedim yok değildir doktora taşıdı zorla beni bunalıma soktu ilk aydan ay niye böyle oldu ay hemen tedaviye başla vs... neyse sonra baktım bu iş anamla falan olmayacak bende kocişle kötü kavga ettik düşünmüyorum bebek falan artık düşündüğüm zaman sana da söylerim dedim de sesi kesildi ay kızlar deli edeyodu beni ama iki gündeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…