Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

üstelik benim de başımda var bole bir durum bizim okuldaki arkadaş da benden sonra istedi ve şu an herhalde 3-4 aylık karnında.....

doğru söylüyosun senacım ama ne biliim amannn düşün düşün bıktım valla......dün anneannemle telefonda konuştuk bak bebek istiyoruz ona göre dedi hırka yelek melek birsürü şey örmüş ........ahhh ahh bilse 16 aydır uğraştığımı.....

televizyonda bir reklam var nekadar güzel tarif ediyor bebek olayını dimi.......BAŞINIZA GELEN İLK GERÇEK MUCİZE diyor bebk için .ne kadar doğru.gerçek bir mucize.allah büyük rabbim bize de bri gün mucizemizi gönderecek inşallah...........

tatlım vallahi ben de aynı durumdayım benim annem de bilmiyo ki 13 aydır deniyoz.....kendi kendine bana kızıyor ben umursamıyorum sanıyor....çok üzülüyorum bu duruma vallahi

bettycim film gercekten de seni biraz umitlendirmeli tibbi aciklamasi var biliyorsun. filmin hemen cekildigi ay degil sadece filmden sonraki uc ay umutlu ol tatlim. morel icin demiyorum bak bende ise yaramadi ama cok ise yarayani duydum.

aman kizlar annelerinize bilemem tabii ama etrafinizda kimseye soylemeyin ne olurr ben dangalak ilk aydan bir sevinc bir sevinc bebek istiyoruz cok istiyoruz diye yaymadigim kimse klamamisti, saniyordumki herkes gb ben de anne olabilirim her an(((((((((((((

ooooooooooooooo....artık çok geç bu tavsiye için.ama bole olacağını bilseydim asla solemezdim.okul müdürüm bile biliyoooooooooo...................

gündoğmadancım eşinin mesleği ne çok özel demezsen.birden merak ettim de.

senacim sende bendensin demek yuregindeki neyse direk agzinda demek:)) ama hic iyi olmadi bu yaptgimiz, neyse canimiz sagolsun keske tek derdimiz bu olsaydi(

ya sorma aynen öuleyim ya .hatta bazen çevremde insanlar görüyorum neredeyse adını bile gizleyecek.zaman zman imreniyorum onlara özel hayatlarını sır gibi saklıyolar.ben hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççç
maşallah neyim var neyim yok ortada.sonradan pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyo.

al benden de o kadar sena insanlar nasil sIkI agizli bazen ben de imreniyorum:)) gerci halimden de memnunum, bosver daha iyi boole:))

betty o yaptıkları sey kazara dıyorlar..nasıl kazara oluyorsa..acep bende korunsam korunurkende prezevatıfucundan azcuk yırtsam olurmu:uhm:
bızımkıde oldu kazaraaa:roflol::roflol:
belkı tutar kaydirigubbakcemile2
ben 2 yıldır denıyom ama yokkkksengözlerimebaksanab
bu arada guncum sen soylemısın herkese.ben soylemeıstımm...ama eltım cok dogurgan oldugu ııcın benım sıraya kapmak ıcın calısmalara baslamıs..oda hamıs oldu hemen..dogurdu bılee..2.cocugu onuda soylemeden edemıyecem
bende hala bısey yokk..bu hızla gacu nerdeyse 3.yu doguracakkk....
şimdı ogrendı cocugumuzun olmadıgını acep pısman mı:uhm:
eltım dogurmadan benım dogurmam lazım demıss..ardı ardına dogurdu delu karıı:mymeka::mymeka:

evet ya iyi fikir ha rapunzell öyle mi yapsak kazara dah çabuk oluyo....

rapunzel senin eltiye koptumm valla:)) nasil yani ya yarisa girip kac tane pespese:))
Allahim guzel Allahim ya bebek ver bize ya da sabir ne olurrrr....

evet ya iyi fikir ha rapunzell öyle mi yapsak kazara dah çabuk oluyo....
:roflol::roflol::roflol:
rapunzel senin eltiye koptumm valla:)) nasil yani ya yarisa girip kac tane pespese:))
Allahim guzel Allahim ya bebek ver bize ya da sabir ne olurrrr....

benım eltının 2.yasında 1 kızı var..6 aylıkda oglu varrr...:mymeka::mymeka:
23 yasında:çok üzgünüm:
bızım ısler ortak canım kardeslar aynı ısı yapıyor esnaflar anlıyacann..azcukda o bakımdan a.s

kızlar ben kactım mısafır gelecek şimdı telefon actılarrr:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sıze ıyı sohbetlerŞeniz

demek gidiyosun rapunzell.neyle cezalandırılacağını biliyosun herhalde datlum?sayfalarca topic okumak hahahahahahhahahaah....................

geldim kıslar yemeğimi yedim...........günnnn okudum yazdığını gerçektende artık çok geç bende sööledim valla önüme gelene......şimdi bilsem ahhh ahhh salak kafam ne söölersin elaleme demi......şimdi her gördüklerinde eee nooldu bebek yokmu diye sormaları......ayyyyyyyyyyyyyyyy.....sanane ya kocamla cinsel hayatımızdan............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…