Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ayy yine mi kaçtınız siz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa of bende yatıym bari birazdan annemlerdeydim yeni geldim bendeee

oleeeeeeeeeeeeeeeeyy ceylanım gelmiş.sen 3. kurbanımdın yaaaaaaaa.....yemedin mi?

hıh git bakalım sen de git ...ben de çıkarım o zaman......

yemedim datluuuuuuummmmm biliyoz heralde demi bari gününe yakın atsaydın fıstıkuuuuuummmm

ceylanım senin adetin kaç gün sürdü canım?çalışmalar başaldı mı?

5 gün sürdü canım benim başladık bakalım çalışmaya nolacak ama bugün küçük bi sıkıntım varr hafif kaşıntıyla birlikte böyle beyaz losyon gibi bi akıntım var kokusuzzz mantar mı oluyorum acep of tamda tedaviye başladığımda ay benim başım dertte bunla kesipp atacam bigün o olacak yaniiiii

canım soğuk mu aldın yoksa dikkate t kendine haaaaaaaa

elalıııııııııııııııııııııııııııııııı..hoşgeldin canııııııııııımmmmmm

ne haber elalıcım hadi yaz artık.ne yaptın ne durumdasın........ceylanım elalı benim tatlı arkadaşım haaaaaaa

yaaa bilmiyorumki o kadar da dikkat ediyorum sakınan göze çöp batar ya öyle oldu benimki artık sanırım umarım öle değildirrr ilaçlarıda boşuna kullanmıyorumdur yaaaaa

bizim topike davet edip duruyom kısı ben yok oluyom sonunda karşılaştık ama.

hani kız elalı ceeee dedi gitti herhade tamamdır senam elalı bizimde arkadaşımız olur bundan sonra

evet canım ya vallahi.ne insanlar var allaha emanet dizi dizi doğurur he.............

alemsiniz kizlar bu arada sena oh ac bakalim bettye topik benim neyim eksik ben de 16 ay bekliyom ayniyiz biz bettyle bana da topic ac hatta kk2 diye web acalim:))

burada ama yazmıyo niyeyseeeeeeeeeeee...evet ben buradaki dostlukları övdüm ona da .o da sağolsun bana inanıp ziyaret etti..ama konuşmuyooooo...bizim kıs biraz utangaç ablasıı

senacım geldimm
yazılanları okuyodum, hızınıza yetişmek ne mümkün...
Herkese selamlar

elalı gel canım gel bizim aile ne kadar genişlerse o kadar güzel olur ne olursan ol sende gel

güüüün kız bacım hoşgeldin nasılsın bakıymmmm öle moral bozmak yok can sıkmak yok ona göre haaaaa

alemsiniz kizlar bu arada sena oh ac bakalim bettye topik benim neyim eksik ben de 16 ay bekliyom ayniyiz biz bettyle bana da topic ac hatta kk2 diye web acalim:))

oy oy oy kıskanırmış da benim gülüüüüüüümmmmm...açarız anam açarız sana da açarız ceylanıma da açarız.....
başlığımı buldum

gündoğmadan arttık hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşş:CüvCüv:
betty artık artık hamiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşş:CüvCüv:
ceylan artık hamiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşş:CüvCüv:

artikkkkkkkkkk:))
elali hosgeldin, senin hikayen nedir guzelim, ne zamandir deniyorsun? yakinda sen de bu hiza uayarsin merak etme:))

kız senaaaa varyaaa çok fenasın sen ha beni gebertiyosunuz gülmekten yaaaa
ay günümün en güzel saatleri burda geçiyo diyebilirim yaşasın kk

X