Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

evet bir de tembel diye espiri yapıyolar ya...............hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yani..........

yandım valla ben bu baş ağrısıyla.inşallah gündoğmadancım dedğin gibi birkaç güne geçer bu ağrı...ama neyse ki mide bulantısı göz kararması olayı olmadı.tabi 1 e çıkarınca olmazsa eğer.

ya kıslar ben çok umutlandım ya prolaktin düşer düşmez çok hamiş olanı okudum umarım tarih yine tekerrür etmez de ben de onlar gibi olurum

neyseki turkiyede degilim, sadece tel ve msnde geciyor konusu aramasam soran bile olamaz:)) ben ucundan yirttim yani kizlar, dogurmadan da donmem donemem zaten tup bebek turkiyede zor burda cok kolay maddi acidan yani, fransiz devleti sagolsun!

senacim bence cok pozitif ol bence bu yuzden olmuyordu senin tek tuple hamile kalan cok cunku o yuzden bu tedaviyi soylenerek uzulurek ve korkarak degil inanarak ve pozitif gecir bence sana umut olmali bu bulunan sorun.

gündoğmadan sen neden hemen tüp bebek yapmıyosun o zman canım?tüp bebek yasası nasıl orda peki?

Selamm,HEPİNİZİN YENİ YILI KUTLU OLSUN. yaklaşık 1 haftadır buralarda yoktum neler olmuş takip edemedim valla.

ceylaaaaaaaaaaaaannnnnnnn............betyyyyyyyyy ahdi gelin yaaaaaaaaaa

Selamm,HEPİNİZİN YENİ YILI KUTLU OLSUN. yaklaşık 1 haftadır buralarda yoktum neler olmuş takip edemedim valla.

selam canım...ben seni hatırlamıyorum ama yine de hoşgeldiiiiiinnnnnnnnnn.senin de kutlu olsun....a.s.

kıslar 2 gündür belim ve kasıklarım ağrıyor.....hemilelik belirtilerinde varmı ya acaba?? yoksa üşüttümmü nedir ki??

kıslar okudum yazdıklarınızı iki dakika gidiyorum neler oluyor:) bu arada ben ilk başta kimseye sölememiştim bebiş istediğimi temmuzda dra gittim sorun görünmüyor deyince hemen olacak sandım herkese yaydım demez olaydım senacığımın dediği gibi tembel diyen,keçiboynuzunu duyup herkesin içinde tavsiye eden soğan kürü söyleyen anlayacağınız millet sayemde bitki uzmanı oldu ha bunun yanında çok içten derdimi paylaşan bir kişi de var teyzoşum, benim annem vefat etti o nedenle birçok şeyimi teyzemle paylaşırım o benim hem teyzem hem arkadaşım allah başımdan eksik etmesin onu ve anneannemi ooooof oooof efkar bastı yine

kıslar 2 gündür belim ve kasıklarım ağrıyor.....hemilelik belirtilerinde varmı ya acaba?? yoksa üşüttümmü nedir ki??

bettycim ağzından bunları duymak ne güsel...umutlar yeşil hala demek ki............
hadi inşallah canıııııııııııııııımmmmmmm...
inanın burada içimizden biri de hamiş olsa kendim kadar sevineceğim..........
ya bir de o zaman buradaki eski mesajlarımızı okumak de ne komik ne zevkli olur dimi?

kızlar ben test yaptım çift çizgi......sonunda hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm

diyeceğim günleri hasretle bekliyorummmmmmmmmmm.........

ay ne güsel yaaaaaaa yazması bilem çok zevkli haaaa......kimseciklerde yok ben yine kendi çapımda yazıp cevaplıyorum.sıyırdım yine.........

ayyyyyyyy senaaaaaaaaaa yemin ederim yüreğime iniyodu manyakkkkkkkkkkk..............ilk mesajı bi gördüm alahhhhhhhhhhhhhh kafayı yiyodum beeeeeeeeeee..................

hadi yaaaaaaa inandın mı;?bakalım kaç kişi daha yiyecek:roflol:
alıştırma yaptım kısımmmmmmmmmsırnaşık şey

X