Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

valla sencım hiç belli olmaz bu işler korunmazsın nasıl olsa olmaz hemen diye bi bakarsın oluverir istersin olmazz istemezsin olur böyle bu işler o da risk risk almaya razıysan hemen yaparsın ben şuan alırım diye düşünüyorum o riski ama sonra ne düşünürüm bilmiyorum gerçi şuan 1 e de razıyım ya neyseeeeeeeeee

betty hala kursta herhade canım gelemedii
senaaaa yavru kuşum biz yine de geri sayıma başlayalımmı ne dersin hiç belli olmaz bakarsın bu ay birden geliverir senin minnoşşşş

tarpper im beni yanlış anlamadın dimiiiiiiiiiiiiiii?sizi üzmek için söylemedim sadece başıma geleni paylaşmak istedim.okadar çok bu rüyalaradn gördü ki bizimkiler çok ümitlendim doğru çıkmayınca nefret ediyorum..........siz de hayal kırıklığı yaşamayın rüyalara da çok kapılıp.Yüce rabbim inşallah tez zamanda gerçeğe çevirsin de................

ceylanım aslında ben de düşündüm şu an prolaktin için hap kullanıyo. e pco için de şeker hapı kullanıyorum bu ay yumurtalarımın güzel büyüme ihtimali var.belki de aşılamay gerek kalmaz deeeeeeeeeeeeeermişim.....ne dersin?yazın beni bari 3 şubat diyelim hap kullanınca tarihim değişti yani.normalde 20 leri gibiydi ama.

ne kız sen daha yazılmamışmışdın listeye seni hain ne işin var o zaman aramızda:))) kız keserim seni haaaaaaaa yazacaz tabi dur bakalım

ya sena bana niye şeker hapı vermedi doktor pko görmüş güya ama ilaç vermedi yaaa

senam canım yanlış alamadım doğru söylüyorsun kaptırıyoruz sonra üzülüyoruz umut valla napalım canım umarım ceylanın dediği gibi bebişin gelir bu ay senden çok ümitliyim niye bilmiyorum ama betty ve sen hamiş olacaksınız gibi geliyor umarım olur

ben çıkıyorum canlarım malum yarın okul var hazırlık yapmam gerek öpüyorum hepinizi

şekerlerim ben şimdilik çıkıyorum akşama görüşürüz güzel anne adaylarııı

bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:çok üzgünüm:ya 18 ay oldu gelsin artık

burdayııııııııımmmmmmmmmmm.öğretmenler hep hazırlığa gitti be,m de var biraz işim ama canım istemiyo yapmayı.kociş evde yok ya...miskinim yine..trapperim inşallah dedğin gibi olur yaaaaaa.........

ceylanım senin doktor emin olmadığı için vermemiştir belki.sadece polikistik görünümü var demiş....

kızlar sorum şuydu gelince cvp verin ama emi benim idrarım çok koyu dün geceden beri niye acaba 3 gün filan oluyo iğne vurdurdum biliyorsunuz etkisimi var acaba anlayamadım

bu ay çok notürüm ben umutlumusun diye sorarsanız hayır değilim ama umutsuzda değilim üfffffffff ya ne bu sinirlerim bozuluyo hiç bişey yapamamk hiç bişey anlamamak olacaksa olsun artık çok tükendim yaaaaa

doktor düşünme diyor ama aklımdan çıkmıyorki eşim kızdı dün çok hesaplıyordum başladın yine doktor ne diyor diye anlamıyorlar ki elimde değil bilmiyorlar :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sevilimden de ümitliyiz sevilimden de dimi arkadaşlarkaydirigubbakcemile5

oh senacım sen varsın şükür kimseyi yakalayamıyorum nasılsın canım benim ruh halim yine iyiy değil bu gün içim sıkılıyor

birtaenmmmmmmmmmm.....ya şimdi seni umutalndıran yorumlar da yapmak istemiyorum ama adetin yakın mı?ne iğnesi vurulmuştun sen?

doktorda bana sana hiç bi tedavi uygulayamam dedi hersey normalken rahim filmide çektik dedi yani bi daha gelme demek istedi ilk başta çok sevindim ama şimdi düşünüyorum hersey normal tamam da 18 aydır kalamıyorum ki

günnnn canım benim ya sana ne oldu bi sorunun var galiba ama yoksunda sorun ne olursa olsun boşver arkadaşım o gün nededin bana taş gibi dimdik durmayı bilmek lazım dedin sende öyle ol hayatım öpüyorum seni çokkkkkk

senaaaaaaaaaaa sendemi gittin canım bende çıkıyorum ozaman aksam görüşürüz artıl hayatım

kıslar naber........anca girebildim........malum kursum vardı bugünde bize 7 gün uyku yok......hergün erken kalkıyorum....hafta sonumu hiç anlayamıyorum valla......yarın pazartesi yine işşş......birazdan bi öğrencim gelicek çıkıcam netten akşama girerim.....bu arada geçmişi okurken yine yarım saat geçti yani.....

haa unutmadan deasy sende adet tarihini söylede yazalım listeye.....

Son düzenleme:
BEBİŞLİ ,MUTLU YILLAR HERKEZEEEEEEEE.........

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

OCAK AYI LİSTEMİZ...

elalı.....................2-15 ocak arası
burcusal...............3 ocak
arifeyvz................4 ocak
nesli....................6 ocak
sarıkız2008..........6 ocak
vesta...................9 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
ingilizceci..............12 ocak
papatyaaaa............12 ocak
neslim51..............13 ocak
trapper_55............15 ocak
makber_21............15 ocak
sivaslı58................15 ocak
rapunzel_82...........16 ocak
z.nihal..................16 ocak
betty0..................18 ocak
sevilim..................18 ocak
eslemim................18 ocak
ebrubu...................18 ocak
mona rosa..............19 ocak
runhaş...................20 ocak
gundogmadan.........24 ocak
ceylan83................28 ocak
nergis55.................29 ocak

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ.......

özçeliksena..................2 şubat

HAMİŞLERİMİZZZ.......

hüzün_yılı.....:CüvCüv:

aysbar...........:CüvCüv:

arda...............:CüvCüv:

entelliye..........:CüvCüv:

gelgit...............:CüvCüv:

:CüvCüv:

Son düzenleme:
bettycik beni de şubat 2 diye yazar mısınnnnnnnn?hoşgeldin datlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…