Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

Günaydın kızlara.s.
Gebelik bölümünü açar açmaz bu başlık beni içine çekti:enbuyukkk:
Birgün bende ANNE olacağım buna canı gönülden inanmak istiyorum.
3 olumsuz aşılamam var benimde, tüm bebek yapıcaz kısmetse...
Yeni sayfamız, yeni umudumuz yeni şanslarımız olsun hepimize inşallah:Saruboceq:
Rabbim hepimize burdan BENDE HAMİLEYİM demeyi nasip etsin...

canııııııııııımmmmm buldum mesajını ...............çok özür.
arkadaşlar ceyalnım trapper bettycik sevilim gündoğmadan bu şirin arkadaşım tıpiği ziyaret ederse ilgilenin ben yoksam bir kez uğramış kimse ilgilenmeyince gelmemiş :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaa elalıcım şimdi diğer mesajları da okudum da arkadaşlar ilgilenmişler ama seninleeee.....niye uğramadın ki bir daha .......
özür kıssssssssslar öpüldünüz..............

nerdesiniz datlulaaaaaaaarrr?
ya bu hap baş ağrısı yaptı bende yaaaaaaaaa

senam umarım baş ağrın geçer hapın yan etkileri işte ama herşey bebişler için
sevilimm canım senden de umutluyum bidenem rahim filmi çektirince şans artıyormuş öle duymuştum belki 18 aydır olmamasının nedeni ufak yapışıklıklardı ve bunlar bu ay gitti filmle ben böyle düşünüyorum ama sen bu kadar kafana takarsan günleri hesaplayıp stres yaparsan olacağı varsa da olmaz biliyorsun stres en büyük etken kendi kendimizi kasmayalım bebişim ben bu ay hiç olmadığı kadar rahatım kassamda olmuyo kasmasamda napim rahat olup takmamaya çalışıyorum

sena ben burdayim:)) cok mu agriyor tatlim belki ilacta, degil de strestendir dur bakalim devaminda da agriyacak mi? hemen bozuyorsun morelini guzelim.

kızlar sorum şuydu gelince cvp verin ama emi benim idrarım çok koyu dün geceden beri niye acaba 3 gün filan oluyo iğne vurdurdum biliyorsunuz etkisimi var acaba anlayamadım

bu ay çok notürüm ben umutlumusun diye sorarsanız hayır değilim ama umutsuzda değilim üfffffffff ya ne bu sinirlerim bozuluyo hiç bişey yapamamk hiç bişey anlamamak olacaksa olsun artık çok tükendim yaaaaa

doktor düşünme diyor ama aklımdan çıkmıyorki eşim kızdı dün çok hesaplıyordum başladın yine doktor ne diyor diye anlamıyorlar ki elimde değil bilmiyorlar :

ne desek de takacagiz kizlar ancak bir gun eeee yeter benim de bebegim olmayiversin diyebilirsek biter bu stres. ama bosuna stres yapiyoruz olsa da olmasa da beklemek zorundayiz, ha bu engel degil tabii stress yapmamaya, hadi devam o zaman hep beraber naniknanik

gündoğmadancım hapın yan etkilerinin içinde yazıyor baş ağrısı yaaa.....üstelik dün başladım ve yarım içtim salı günü tüm içmeye başlıcam.
neyse sen neden streslisin birtanem ben fazla takmadığını düşünüyodum yaaaaaaaaa.....niye birden bunaldın ki böyle?

bu arada benim tarifleri denemenizi tavsiye ederim konuyla ilgisi yok ama.........

evet ekim gb daha iyiydim sonra basladi bende de bunalim. alistim ama stresliyiz iste hep beraber bu da bizim kaderimizmis ne yapalim Allah beterinden korusun.
ilac icinde zaman tani kendine, vucudun alisir muhtemelen birkac gune.

kızlarrrrrr napıyosunuz yaaa.....sanırım ben bu ayda hamiş kalamıcam.....bunalıma girdim galiba........

nerden cikardin bettycim agri falan mi var? bunalimdan mi? Allah buyuk guzelim gercekten neden olmasin?

kızlar bi arkadaşım vardı benden sonra bebek istedi benden önce hamiş kaldı doğurdu 8 aylık oldu bebek dün öğrendikki adeti gelmemiş hamileymiş.........ve aldırmayı düşünüyo ya biz istiyoruz olmuyo milletin nasıl böyle yanlışlıkla oluyo ya....kafayı yicem..............

yok gün ağrım falan ama ne biliim her ay böle ümitleniyorum olmuyo bu ayda olmayacak gibi geliyo........

:1hug:gündoğmadancım bak yan sağ tarafta bilgilerimin içinde yemek tarifim var ya 2 tane onu diyorum.

bettyciiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm noldu şimdiden bakim........sıraya girdik ha bunalıma girme sırası.ben kendi derdime yanim derken gündoğmadan ve bettycik de başladı dur yanınıza oturup kafanızı okşayayım da geçsin bariiiiiiiiiiii

bak bu ay senden ve benden umutluymuş trapper bettycim....inşallaaaaaaaaaaaahhhh......senin rahim filminden dolayı şanın diğer aylara nazaran dah yüksek tatlım.bak olmayacak diye düşünme..stres yapma demicem çünkü ben de yapıyorum ama düşünürekn bu ay başaracağım olacak diye hırslanarak yap.tatlım ya baksana biz beyine ne emir verirsek onu yapıyor meret.düşünsne dün söylediğimi göğüs ucunu çok kontrol edresen prolaktinin yükseliyor ve bir süre sonra süt bile gelebiliyor.bu nedemek düşünsene psikolojinin vücudumuzdaki olağanüstü etkisine muhteşem bir örnek bu.

X