Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kılzar ben bu gece gördüğüm rüyayı anlatayım size de bi yorum yapın bakıymm
evimizim bahçesini görüyorum rüyamda balkondan bahçeyi izliyomuşum ağaçların arasından bi beyaz koyun çıkıyo peşinden de beyaz bi kuzu çıkıyo koyun kuzuyu emziriyo sonra ben allah allah 1 tane mi kuzusu varmış bunun diyorum peşinden bir kuzu daha çıkıyo yine beyaz pofidik pofidik

öyle uyandım hadi yorumların şekerlerimmm

aaaaaaaaaaaaaa..........ne güzel rüyaymış ceylanım.hadi bakalım hayırlısı bunda çok düşünmeye gerek yokbir kere koyun beyazmış bu güzel bişi sanırım.ve koyunu emziren bir kuzu.sen koyunsun bir kuzun olacak inşaaaaaaaaallllllllllllllah kuzuuuuummmmmmmm:emir_bebek::nazar:

canım caylanım çok güzel görmüşsün hayır olsun inş bana kalırsa koyun kuzu kesin bebişe delalet hemde ikiz mi ne inş çıkar rüyan tatlım

hoşgeldiiiinnnnnnnn gündoğmadan.dün ne yapmışız kız bak ortlalık ayağa kalkmış yazdığımız mesajlara hep anlam verememişler.

ooo yorumlar ok güzel kızlarrr bakalım hayırlısı diyelim artıkk
gerçi internetten de baktım erkek bebek diyo ama ne zamana bakalımm

bu arada teyzem rüyasında benim bebeğim olduğunu ve bebek kıyafetleri hazırladığımı görmüş bebeğim erkekmiş aradı söyledi başka bir tanıdığımız da yine bebekle görmüş beni aynı zamanlara denk geliyor bu iki rüya yani beni bırakın eş dost herkes bebek için seferber oldu rüyalara daldı kafayı yedi düşünün artık umarım rüyalar çıkar Allhın izniyle

ceylan ruyan cidden cok guzel bebisleri bile kuzum diye severiz hem de annesiyle gormussun, Insallah hemen cikar ruyan guzelim bu topige artik bir hamile sart kizlarrrrrrr:))

seni kınıyorum ceylancığımlülülülülülü
biz değil miyiz ki bize "çocuk yok mu"
/ ya da çocuk varsa -uzun bi aradan sonra "kardeş yok mu" diye laf edenlere kızan!!!

senin bilinçaltında da varmış demek :) elin koyununa bi danecük mü kuzusu var diye laf eden delikafadulden hahayyytt
Bacım ayrıca bu rüya şuna delalet edebilir. " bunca bekledikten sonra seni bir kuzu kesmez en az iki paklar ! laelaelaelaelaenaniknanik

güncüm noldu niye keyifsizsin söle bakim aa üzme kendini bak bebişinde üzülecek 4 aylık olduğunu unuttun mu kızzzzzzzzzzzzz

ya kızlar bir arada beni teyzelerim kardeşim aynı zamanlarda hep hamiş görüyodu sizi üzmek istemem ama altından bişi çıkmadı ben artık böyle rüyalardan kestim umudu.ama tabi bende iş yok siz de inşallah doğru çıkar.

neslicim kopardın beni valla gülmekten zaten kocişe de dedim 1 taneyi bi doğurayım hayırlısıyla kesinlikle tövbe korunmayacam ikincisi de hemen gelirse gelsin razıyım vallaaaa

çiz dim i yi ceeeeeeeeeeeeeee

trapper canım inşallah sizinkilerim rüyalarıda çıkar canım topicte hamiş patlaması yaşansın artıkkk

yok tatlim ozel bir neden ben son aylarda hep boole gelgitliyim nickimi gelgit diye degistirsem daha iyi!!:))
ayrica cikmam lazim simdi kizlar, gorusuruz.

senam zaten bizde olacağından değil biaz olsun keyiflenmek için paylaşıyoruz canım o kadar istiyoruz ki bilinçaltımız bize bunları yapıyor eş dost bizi sevenler de hep bundan etkilenip rüya görüyor

neslicim kopardın beni valla gülmekten zaten kocişe de dedim 1 taneyi bi doğurayım hayırlısıyla kesinlikle tövbe korunmayacam ikincisi de hemen gelirse gelsin razıyım vallaaaa

çiz dim i yi ceeeeeeeeeeeeeee

ay cidden ben de bu konuyu çok düşünüyorum.acaba ben ne yapacağım korunacak mıyım.zaten zor oluyo hap kullanmak istemem.zaten infertilim.e bir yandan da diyorum ki bu işler belli olmaz ya hemen çocuk 1-2 aylıkken hamiş olursam ya.

diğer kıslar siz ne düşünüyosunuz bu konuda?

betty hala kursta herhade canım gelemedii
senaaaa yavru kuşum biz yine de geri sayıma başlayalımmı ne dersin hiç belli olmaz bakarsın bu ay birden geliverir senin minnoşşşş

senam valla benim bebiş olursa eşim korunur herhalde dediğin gibi 1-2 aylıkken ikinci gelirse çok zor olur tanıdıklarım var benim 1. tedaviyle 2. kendiliğinden olan çok bu işler belli olmuyor

X