- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
rapunzelcim benim debir yıldır haberim olmayan ilk defa duyduğum bişi çıktı ortaya prolaktinim yüksekmiş.52 çıktı.ama nezamandır yüksek onu da bilmiyoz tabi.inşallah başından beri sırf bundan dolayı sorun yaşamış olalım diye dua ediyorum.bu yüzden de aşılamam olmadı bu ay gelecek aya prolaktini düşürürsek aşılam olacak.benim yumurta uyarıcı hap ve iğne dahi işe yaramammıştı doktor eğer prolaktinin hep yüksekmişse zaten bunlar da etki etmeyecektir ve düşürünce artık belki de iğneyiş bırak hapla b,le büyütebileceğiz.aşiılamyaı yaptıramadığıma üzüleyim miyoksa bunun ortaya çıktığına sevineyim mi bilmiyorum
ayyyyyy canım ya sorma dün delirdik işte böyle ceylanım da tabi.inşallah o günleri de görürüz ceylanım.mona rosa da benim yazdığımı anlayamamış şaşırmış.bakıcı olayı var dı ya ceylanım.:roflol:meleklerim merhaba :)
nasılsınız??
ceylanım dün bana da kafayı yedirtiyodun az kalsın -tatlicadiarzu- dedim bu kız nasıl hamile olur hemi de 7 aylık! :1shok: deliii seni, kenimden şüpheye düştüm nasıl bu kadar yanlış hatırlarım diye yerimseniben
o günler yakında... gelecek elbet... 7. ayında da bu mesajları gözüne gözüne sokucam canımcığım a.s.
aman delirmemiz bile böyle şen olsun senacığım