Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kızlarrr napmısınız sız oyle 2 gunde ucmusunuzz...ıyıkı gelmemısım o gunlerde.bende sızınle ucardımm...kendınıze gelın bakayımmm...klava:
bebegı cok dusundukcee bebek ısrarla gelmeyecek...
bende 2 gundur ıyı degılım en verımlı gunlerde hemde asırı yumos sonrası kocısı bıktırdımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
adam kacıyor bendennn...
senacım dun ugrayamadım buraya...asılama topıgınde arkadasımızn bıryle konustummm..moraller bozukdu azcuk...kusura bakmayın unutmadım sız kızlaaarrr ve sevgılı ogretmenlerım..:1hug:

rapunzelcim benim debir yıldır haberim olmayan ilk defa duyduğum bişi çıktı ortaya prolaktinim yüksekmiş.52 çıktı.ama nezamandır yüksek onu da bilmiyoz tabi.inşallah başından beri sırf bundan dolayı sorun yaşamış olalım diye dua ediyorum.bu yüzden de aşılamam olmadı bu ay gelecek aya prolaktini düşürürsek aşılam olacak.benim yumurta uyarıcı hap ve iğne dahi işe yaramammıştı doktor eğer prolaktinin hep yüksekmişse zaten bunlar da etki etmeyecektir ve düşürünce artık belki de iğneyiş bırak hapla b,le büyütebileceğiz.aşiılamyaı yaptıramadığıma üzüleyim miyoksa bunun ortaya çıktığına sevineyim mi bilmiyorum

senacımm neysekı once farkedılmıs prolaktın..cogu bayanda cıkıyor bu yukseklık..ama dr ılaclarla dusurebılıyor neysekı..bende bılemıyorum...benım bu asılamada yarım kaldı..kafam cok karısık bu asılamadalarda..yumos cok olu yapmazlar..yumos olmaz nıe olmadı arastır..dr begendıremedık kendımızı
gec olsun da canım guc olmasın...
bebek gelcek ama ne zaman..dun asılam topıgınde arkadsmızın bırı ıkız hamıslıgı vardı ama maalesfkı kurtaj yolula alcaklar...bu dahada uzucu bır olay..tedavı sonrası meleklerını kavusmustu ama maalesef sonuunda boyle bırseyle karsılastı..
ılk once saglıklı olsun..hayırlısıylaa.

ayyyyyyyyyy canım evet ya çok üzücü bir durummuş allah sabır versin vallahi.sen de üzülme benim de olmadı işte aşılama ne umutla beklemiştim oysaki.üstelik iğnelerimin tarihi 1 ay geçmiş olacak bu ay kullanamadık doktor bişi olmaz dedi ama bakalımumarım gelecek ay etki eder iğne.

YA KIZLAR NEDİR BU BİZİM ÇEKTİKLERİMİZ.aLLAHIMIN GÜCÜNE GİTMESİN AMA ÇOK ZOR GELMEYE BAŞLADI.BAKSANIZA HEPİMİZ SIYIRMA NOKTASINA GELMEK ÜZEREYİZ.EN İYİSİ HİÇ VAKİT KAYBETMEDEN TÜP BEBEK YAPALIM OLSUN BİTSİN .NE OLCAKSA OLSUN ARTIK.OOOOOFFFFFFFFFFFFFFF.

maalesef neslim tüp bebği devletin karşılaması için artık en az 5 yıllık sigortalı yani 900 gün primin olacak ve en az 3 yıllık evli olup diğer yöntemlerle tutturamamış olaman gerekiyor o da çok kolay değil artık yani

ben zaten 2 yıla kadar olmazsa kesin tüp bebek düşünüyorum.allah gerek etmezs hiçbirimize innnnnnnnnnnnnnşallaaaaaaaaaahhhhh

Desene tatlım sabırla beklemekten başka biçaremiz yok.neyse allah hakkımızda hayırlıısnı versin inşallah.

meleklerim merhaba :)
nasılsınız??

ceylanım dün bana da kafayı yedirtiyodun az kalsın -tatlicadiarzu- dedim bu kız nasıl hamile olur hemi de 7 aylık! :1shok: deliii seni, kenimden şüpheye düştüm nasıl bu kadar yanlış hatırlarım diye yerimseniben
o günler yakında... gelecek elbet... 7. ayında da bu mesajları gözüne gözüne sokucam canımcığım a.s.

ayyyyyy canım ya sorma dün delirdik işte böyle ceylanım da tabi.inşallah o günleri de görürüz ceylanım.mona rosa da benim yazdığımı anlayamamış şaşırmış.bakıcı olayı var dı ya ceylanım.:roflol:

ay neslicim ya sorma dün topikcek kafayı sıyırdık biz ordan kalma o mesaj
napıyosun şekercim nasılsın

kılzar ben bu gece gördüğüm rüyayı anlatayım size de bi yorum yapın bakıymm
evimizim bahçesini görüyorum rüyamda balkondan bahçeyi izliyomuşum ağaçların arasından bi beyaz koyun çıkıyo peşinden de beyaz bi kuzu çıkıyo koyun kuzuyu emziriyo sonra ben allah allah 1 tane mi kuzusu varmış bunun diyorum peşinden bir kuzu daha çıkıyo yine beyaz pofidik pofidik

öyle uyandım hadi yorumların şekerlerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…