Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

aa deasy 35 i mi cokmus gercekten. simdi daha net anladipm neden o kadar sIk test yapiyorsun haklisin guzelim ya regle olmamak da dert ama uzulme bak klomenle duzene girmis biraz belki daha da iyi olacak zamanla.

kıslar merhaba benim hafta sonu sebebiyle yine ew dolu görümcemler filan anlayın ara sıra uğrayacağım tabi ozaman doğum yapmazsanız sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

aa deasy 35 i mi cokmus gercekten. simdi daha net anladipm neden o kadar sIk test yapiyorsun haklisin guzelim ya regle olmamak da dert ama uzulme bak klomenle duzene girmis biraz belki daha da iyi olacak zamanla.

ya klomenin düzenleyici etkisi var mı bilmiyorum yumurtlamak için verildigine göre ondan dolayı düzenleniyordu galiba.ama 2 aydır birşey kullanmıyorum prolaktin testim var daha yapılacak.doktor rahim filmi de istedi çektirmedim korkuyorum bidahaki adete kaldı inş çektirebilirim.böyle yani bi düzenli bi düzensiz sinirlerim bozuluyor valla.olmamadıgım zamanlarda da bir şişiyorum ki sormayın,pkos yüzünden zaten kilolandım veremiyorum da kolay kolay ooofff oofff

deasy cnm bende çok korkuyodum rahim filminden kızlar bilirler.....ama o kadarda korkulacak bişey değilmiş.....evet canın acıyo ama dayanılmayacak gibi değil.......gündoğmadan,sena,sevilim hepimiz çektirdik....için rahatlar en azından.....

sagol canım.bilmiyorum vallahi,bi adet olayım da bakıcam artık.ayırlısı inş.tabi inş adet olmam ve hamile kalırım tabbiii inşş hepimiz kalırızzz:teselli:Şeniz

kısssssssssssslar ben kapatıyom kocişim yarın nöbetçi ya bugün onunla ilgileneyim hepinizi kooooooooooooooocaman opüyorum....

ceylan canım benim e okula girilecek çok fazla şeyim olmuyor dönem başında giriyorum ama şimdilik daha sonra bizim sınıflar için de uygulama genişleyecek eşim sınıf öğretmeni onun fazla zamanı geçiyor e okul da öle işte geç oldu cevap yoksun ama gelince okursun tatlım

geldim kızlarrr
deasy tatlım hoşgeldin aramıza ay 7 aylık oldum ya artık popoşum u kaldıramıyorum kızlar yerinden napıcam ben kocişim yardım etmese ayağa kalkamıyorum o derece yani ayyyy bi doğsada kurtulsak artık dimi amaaa

ya ben geldim siz gitmişsinizzzzz

günn hele senle hiç konuşamadık bugünnn

ben geldim canım.nasılsın ceylancım?hee sorma kızz benimde çok bulantılarım başladı ayyy bi bilsenizz 3 haftalık olmuş benimkiidelikafadulden

deasy canım hoşgeldin tatlım ay sen daha yeni hamişmişsinnn dikkat et kendine canımm ağır falan kaldırma sakın:))

bu hayalmi yani yok canım hamişiz ya biz:)))))9 heyyooooooo çizdim sanırım artıkkkk

ceylancım kusura bakma işim çıktı da yazamadım hemen canım.bide benim kociş oturuyo arada ondan hemen yazamıyorum.evet yaaa bende çizdimm artıkk aaaaaa tmm tmm hamileyiz kızzz bomuyom oyunu tamam.kaydirigubbakcemile3
seninkide saglıklı olur inşş.hadi beşik kertmesi yaparız bunları kızzz dimidelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…