Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

aaa senin cinsiyet belli oldu muuu.hadi bakalım benimki de oglan olursa noolcek kızz.olsun napalım.o zmanda kanka olurlar dimi.ahh ahh eşim az önce böyle şeyler yazdıgımı gördü gülüyonaniknanik delimisin kız sen diyo kaydirigubbakcemile3
hee delirdik dedim öyle bundan sonra.

bu arada senin neden olmuyodu canım yaa başları biraz okudum ama yazmamışsın hiç sanırım.rahatsızlıgın var da ondan mı olmuyor?

bu gece bu topicte herkes çıldırdı canımm
deasy cnm kafam karıştı sen nekadardır istiyodun bebiş

aynı anda sormuşuz canım ben temmuz ayından beri deniyorum 6 ay oldu galiba:))
doktora gittim yumurtalıklarım polikistik yapıdaymış ondan olmuyo benim klomene başladık işte sonuç alabilicekmiyiz bilmiyorum ama işte napalım doktor ne derse onu yapıyoruz

senin neden olmuyodu canım tedavi oldunmu hiç

deasy canım ben de çıkıyorum artık seninde işlerin var sanırımm yarın görüşürüz tatlımmm

evet benimde polikistik over canım.benim 2 yıldır olmuyor.bundan önce 3 doktora gittim biri erken menapoz olabilirsin dedi,digeri pkos gibi bişeysin dedi.sonra en son gittigim doktor çok iyi çıktı bir bakışta anladı ne oldugunu pkossun dedi.daha önce klomen kullandıgın için şmdi rahim filminden başlayalım dedi geçen ay gitmiştim ama filmi çekilmedim malesef.korktum ve maddi olarak hazır degildim.
şimdi adetime 14 gün var.adet olursam rahim filmi de çekilmem gerekli.offff

sen bakıcıyı ne için arıyorsun anlayamadım....

canım merhaba.biz kızlarla dün akşam hamilelik moduna girdik dekaydirigubbakcemile3biz hiçbirimiz hamile degiliz sadece hayal kuruyoruz.arkadasımızda o yüzden bakıcı bulamadım demiştir.:1rolleyes:

kıslar merhaba kimse yok galiba nasılsınız bakalım hakket çıldırmışşınız yaw dışarıdan okuyan biri gerçek sanacak başlığa bakacak sonra okuyacak herkez hamile çok komiksinizzzzzzzzz:)))))))))))

öyle de olmuş baksanıza mona rosacığın kafasını da karıştırmışız.kızmayın kızlar bu bir türlü terapi...................

bu arada benim kahrolası internet birazdan gider büyük ihtimalle gitmeden yazayımdedim.

kızlar dün prolaktin için başladdım hapa.okadar yorum okudum ki içtikten sonra bir daha uyanmayayım diye iyice uykum gelene kadar bekledim.bir baktım dalmışım hemen kalktım hapı içip gözümü kapattım.haydaaaaaaaaaaa bu sefer de uyuyamıyorum.doktor hemen uyumadan başucuna su koy içtikten sonra kalkma demişti.yatağın içinde gözlerimi nasıl sıkıyorum uyuyayım diye.deli olacaktım .şu anda da başım ağrıyor dün kasılmaktan vallahi.neyse ki bişi hissetmedim şu anda da bişeyim yok ama yarımla başladım iki gün sonra bire çıkacak umarım yine etki etmez bana.ya bir de inşallah diğer arkadaşlarda olduğu gibi düşüreceğine benim prolaktini de yükseltmez vallahi aşılamayı yine yapamayız o zaman.diğer adette yine ölçülecek prolaktinim ya ona göre aşılama olacak.oooooooooooofffffffffff offfffffffffffffff....nedir bu kadınların çektiği.

kızlar dün prolaktin için başladdım hapa.okadar yorum okudum ki içtikten sonra bir daha uyanmayayım diye iyice uykum gelene kadar bekledim.bir baktım dalmışım hemen kalktım hapı içip gözümü kapattım.haydaaaaaaaaaaa bu sefer de uyuyamıyorum.doktor hemen uyumadan başucuna su koy içtikten sonra kalkma demişti.yatağın içinde gözlerimi nasıl sıkıyorum uyuyayım diye.deli olacaktım .şu anda da başım ağrıyor dün kasılmaktan vallahi.neyse ki bişi hissetmedim şu anda da bişeyim yok ama yarımla başladım iki gün sonra bire çıkacak umarım yine etki etmez bana.ya bir de inşallah diğer arkadaşlarda olduğu gibi düşüreceğine benim prolaktini de yükseltmez vallahi aşılamayı yine yapamayız o zaman.diğer adette yine ölçülecek prolaktinim ya ona göre aşılama olacak.oooooooooooofffffffffff offfffffffffffffff....nedir bu kadınların çektiği.
ama hayatım sen öyle stres yapma ya çıkarsa diye düşünme onun psikolojiyle alakası var biliyorsun kasma kendini bitanem:1hug:

X