Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

İyi paylaşımlar kızlar. Hepinizin cuması mübarek tüm duaları kabul olsun. :Saruboceq:

Allahın izniyle bir gün ben de ANNE olacağım. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

Allah herkesin gönlüne göre versin. Hakkımızda hayırlısı. Ne zaman olursa olsun , yeterki hayırlı ve sağlıklı olsun. yerimseniben

:lepi: hemde en güzelinden olucam allahın izniyle (tabi bi tutabilse)
ahhhh aahhhhhhh:nazar:

valla çok zor ceylancım git gel yok test yok hap iğne filan insanı bunlarda yoruyor ama bide gelseler hepsine deyecek şimdi okadar pişmanım ki yeni ewlenince ne oluyorsa düşünmüyoruz işte borçlar bitsin bide masraf olmasın diye ama düşünmeye başlayıncada hemen olacak sanıyoruz ve okadar çok doktora gidiyor o kadar masraf oluyorki güya yeni evlenince borç var diye yapmıyoruz yani canım aynı hesaba geliyor amannnnnnnnn gelsinlerde tek masraf olsun yeter

hoşgeldiniz kızlar aramıza er yada geç hepimiz anne olucaz tabiki önemli olan buna inanmak ve kendimizi yıpratmadan gelmesini beklemek

tatlım teslerimi yapmıştı zaten ama bide ultrasonlarda bakalım öyle başlayalım dedi kist falan varsa klomen zararlı oluyo kistleri büyütüyo dedi bakalım nolucak ultrasona kimilerine vajinal ultrasonla bakıyolar ya öylemi bakacaklar acaba diye stres oldum bende
boşver canım yapma stres stres yaparsan kendini sıkarsın o daha çok acı verir benim kadar canı kıymetli kimse yoktur bak ben diyorsam acımıyor diye korkulacak bişey yok diye yoktur yanisırnaşık şey

aynen sevilcim ya evliliğin tadını çıkaralım günümüzü gün edelim dedik bebek vakti gelince olur dedik bilsem hemen olmayacağını 1 sene hiç korunmazdım

ceylancım sen hangi şehirde yaşıyorsun profilinde yazmıyo tabi söylemek istersen

canım ya ben acıdan ziyade çok utanıyorum valla bilemiyorum nasıl olacak

Son düzenleme:
ewet canım o kadar pişmanım ki bende 1 seneden biraz fazla korundum o kadar pişmanım ki şimdi yeni ewlenenlere hiç önermiyorum teyze kızlarım ewlendi korunma korunma dedim şimdi hamilesırnaşık şeydaha haziranda ewlendi kardeşide ramazan bayramında ewlendi onunda şimdi günü geçti:roflol:

ordudayım canım ben ya ben acıdan ziyade çok utanıyorum valla bilemiyorum nasıl olacak
işte canım bende acayip utanıyodum o yüzden hani birazda olsda bayanda rahat olurum diye bayan doktor seçtim şimdiki doktorumda çok iyi doktor gibi değil hani bi seviye soğukluk koyar ya doktorlar hiç öyle değil ablacım canımcım diye konuşuyo espri yapıyo çok sıcak kanlı oda insanı rahatlatıyo birde benim doktor fobim var çok çok zorda kalmayınca yataklarda sürünür gitmem yani stres basıyor bayılacak gibi oluyorum

canım ya aslına bakarsan ben korunmaktan ziyade olduğunu sanmıyorum öyle olsaydı insanlar 2.ye 3. hiç hamile kalamazdı herhalde vakti zamanı var ben buna inanıyorum tüm kalbimle sadece korunduğum 1 yılı kayıp olarak görüyorum o kadar büyük allahım ol diyecek ve olacak başka bişey değil biz kendimizi ne kadar paralarsak paralayalım o bebekler doğmak istedikleri gün gelecekler bizde eşşek gibi bekleyecez yada bende diym eşşek gibi derken biraz kaba tabir oldu ama gelince popoşuna iki tane yapıştırıcam eşşolusunun bakın görün çok kızdırdı beni hımmmmm:)))

hayatım ben kaçıyorum bende yemeğimi yapayım anca olur çok öptm sende temizliğini bitir görüşürüz canım

canım ya aslına bakarsan ben korunmaktan ziyade olduğunu sanmıyorum öyle olsaydı insanlar 2.ye 3. hiç hamile kalamazdı herhalde vakti zamanı var ben buna inanıyorum tüm kalbimle sadece korunduğum 1 yılı kayıp olarak görüyorum o kadar büyük allahım ol diyecek ve olacak başka bişey değil biz kendimizi ne kadar paralarsak paralayalım o bebekler doğmak istedikleri gün gelecekler bizde eşşek gibi bekleyecez yada bende diym eşşek gibi derken biraz kaba tabir oldu ama gelince popoşuna iki tane yapıştırıcam eşşolusunun bakın görün çok kızdırdı beni hımmmmm:)))
ewet hayatım ben hep diyorum allah ne zaman nasip ederse olacak ama ne zaman dediğin gibi mecbur bekleyeceğiz bide biz çok düşüyoruz üzerine doktorlar düşünmeyin kendinizi şartlandırmayın dedikleri halde bizden alanda bize verende yüce rabbim o yüzden bekleyeceğiz hayatım

tamam tatlım akşam görüşürüz o zaman bende temizlik ardından yemek olayına giricem kolay gelsin

allahım şu cuma günü hepinizin duasını kabul etsin benim bir oğlum var yaklaşık bir senedir korunmuyorum ikinci olmuyor üzülüyorum değilki sizlere ne kadar üzülüyorsunuzdur allahım hepinize annelik duygusunu tattırsın

idayre tatlım çok üzme kendini bu topicte en çok ben inanıyorum galiba olacak hepimizin allahın izniylee

güzellerim, tatlı dillilerim, bi iki gündür doğru dürüst muhabbete katılamadım ama okuyorum herbişeyi :bbo: yoruluyom yav! az yazın, okumayınca da merak ediyom:1rolleyes:

bizde de terasta cam takma işleri vardı. matkap sesi hala kulağımda vızıldıyodelikafadulden

neslicim hoş geldin nasıl keyifler aman hiç sevmem o badana cam inşaat gibi işleri kolay gelsin canım

X