Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

sağol güzelim, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik,
bir buçuk yıldır inşaatla uğraşıyoruz ama şimdi
ayakları uzatmanın ve gelecek planları yapmanın zamanıdır gayrııııııı be ya!gamyoncuiremsu

o oooo topic boş kalmış kimse uğramamış bizden sonra betty sevil gündoğmadan kızlar nerde kaldınız bu akşamm bu arada superisi uğradımı hiç yeni topiğimize ben mi görmedim yoksa

kıslarrrrrrr ben geldim ceylan uyumuşum ben yinesırnaşık şeytv izlerken ya kaç gündür gündüzleri uyuyorum hiç öyle bir alışkanlığım yoktu benim

sevilcim hamişmisin kızım yoksa sen ne uykusu bu saatte güzellik uykusu değildir herhaldee

sevilcim hamişmisin kızım yoksa sen ne uykusu bu saatte güzellik uykusu değildir herhaldee
bilmiyorum ki hayatım ama umudum hiç yok ki benim yarın günüm bakacağız bakalım önceki aylar heyecanlanırdım umutlanırdım bu ay iğne vurulmama rağmen yok umudum:1no2:

valla bende merak etmeye başladım belki yemek le uğraşıyodur diye düşündüm ama yemek saatide geçti gelir herhalde birazdan

hayatım sen oralımısın yoksa görev nedeniylemi o sehirdesin genelde gezdim bi çok yeri ama en merak ettiğim yerler arasında karadeniz çok görmek istiyorum eşimle hep konuştuk fakat bi türlü nasip olmadı insallah görürüm oralarıda

kıslarrrrrr..........ben geldimm......canlarım merak etmişsiniz saolun......benim işim vardı çarşıda biraz yarın arkadaşlar gelecekte yemeğe alışveriş falan yaptık....nasılsınız okudum yazılarınızı...

ceylan cnm benide doktor adetin 4. günü çağırmıştı vajinal muayne yaptı merak etme ya doktorlar zaten alışkın böyle şeylere...kiç kasma kendini rahat ol cnm.....

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

ARALIK AYI LİSTEMİZ.....

ceylan83....................10 aralık????????? beklemedeyizzzzz....
runhaş........................11 aralık??????????
trapper55................. 18 aralık?????????
eslemim....................19 aralık
cansuclk...................19 aralık
aysegulum.................19 aralık
sweetbaby17............ 20 aralık
sivaslı58...................20 aralık
leylam.......................20 aralık
ozceliksena...............20aralık
gizemx......................20 aralık
aguden......................20 aralık
mona rosa.................20 aralık
aybala42...................21 aralık
sevilim......................21 aralık
aytişş.......................22 aralık
zeynep1978...............23 aralık
ecrin1001..................23 aralık
rapunzel82................24 aralık
gülceza....................25 aralık
bukett........................28 aralık
gönülsızım.................28 aralık
gundogmadan............28 aralık
beyazz......................28 aralık
akkanarya..................28 aralık
bubuş........................28 aralık

OCAK AYI LİSTEMİZ...

sıla8....................1 ocak
yoncagülüm..........1 ocak
elalı.....................2-15 ocak arası
burcusal...............3 ocak
arifeyvz................4 ocak
nesli....................6 ocak
sarıkız2008..........6 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
neslim51..............13 ocak
betty0..................18 ocak

:CüvCüv: :nazar: :emir_bebek:

yarını bekleyen amma çok arkadaşımız var hadi insallah hiç birirninki gelmezde listeyi coştururlar

saolun kızlar dediğim gibi anca girebildim yarın mantı yapıcaz valla ne zamandır canım istiyodu....okuldada çok yoruldum daha dinlenemedim bile hemen açtım sayfamızı...alışkanlık olmuş valla...girmesem çok şey kaybedecekmişim gibi geliyo....

kızlar ıns lıstenız hayırlı olurda ısteyen herkes hamıs kalır aslında bende bu ay klomene baslayıp lısteye adımı yazdırcaktım ama ultrasonda kıst cıktı dr cok kucuk dedı dogum kontrol hapıyla gecermıs o yuzden bu ay dogum kontrol hapı kullancam aslında kullanmakta ıstemıom acaba adetle atarmıyım dıe dusunuom hayırlısı olsun:KK43:

X