Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

evet burcucum bizde zaten diğer topicin başlığını beğenmediğimiz için umut veren bi başlık olsun istedik başlığımızı betty seçti çok da güzel olsu bettycim tekrar teşekkürler tatlım

hoş geldin ceylancım valla bugün bende tv izlerken uyumuşum gece dikerim artık gözleri ewet canım yat kalk bunları düşünüyoruz ne olacak gecede rüyalara giriyor

buarada eşim sattı beni galiba gündüz kararlaştırdık dışarı çılkalım yemek yiyip müzik dinleyelim diye bende giyinim süslendim filan ama hala haber yok ama eğer gidemiyoruz derse çekeceği var benden okadar hazırlandımm ama:eek:klava:

sevilcim valla bilmiyorum ama ben aslında çok fazla kafaya takmamama rağmen rüyama giriyo hatta önceki geceki rüyamı duysanız hep çatlarsınız o kadar sapıttı ki rüyalarım okulda ahmet hoca var bizim hamileymiş o da düşünün yani de durumdayımmm:)))))))))

ıyı aksamlar kızlar...
betty kırmızılar gelmıs canım .uzulme..umutlar gelecek aya kaldı o kadr...yola devam.baslıkda cok etkıleyıcı..pozıtıf olalım hersey pozıtıf olsun
bebısler azcuk bekletıyor bızıgamyoncuiremsu

buarada eşim sattı beni galiba gündüz kararlaştırdık dışarı çılkalım yemek yiyip müzik dinleyelim diye bende giyinim süslendim filan ama hala haber yok ama eğer gidemiyoruz derse çekeceği var benden okadar hazırlandımm ama:eek:klava:

süper bir fikirmiş ara sen sor unuttunmu beni :eek:klava: de

kızlar bu arada yazdım ama benim derdime kimse yorum yapmadı :KK43:(((

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar yardımmm lütfen adetim 5 gün önce bitti normal şekilde oldum zamnaında bitti bugun sabah akıntımda pembelik vardı korktum adetimden sonra bi defa ilişkiye girdik ama şimdi kasığıma sancı girdi ve akıntımoldunu hissettim bi girdim sanki adetin ilk günleri olan lekelnme gibi bariz lekelnme var aklım karıştı benneyaptımki

hah tam işte yapmaya çalıştığımız şey bu rapunzelcim positif olacaz inanacaz ve onlarda gellecek bu iş bu kadar

kıslar ben geldim anca bitti işim...nasılsınız....ben bugün adet oldum ne yazıkki.....zaten ümidim yoktu bu ay söylemiştim sizede ama bu ayki adetim çok sinir sıkıntı yaptı eşimle de tartıştık midem bulandı çıkardım....offf birsürü olumsuz şey keyfim yok hiç.....

canim hic uzme kendini, regle oldugumuz gunler haliyle sinir ustumuzde oluyor en yakinlarimiz da eslerimiz oldugu icin onlara geciyor nazimiz. yeni ay yeni umut Insallah bu ay yeni yil hediyesi aliriz bebek haberleriyle.

sevilcim valla bilmiyorum ama ben aslında çok fazla kafaya takmamama rağmen rüyama giriyo hatta önceki geceki rüyamı duysanız hep çatlarsınız o kadar sapıttı ki rüyalarım okulda ahmet hoca var bizim hamileymiş o da düşünün yani de durumdayımmm:)))))))))

:lepi: iste bu; erkekler dogursun da biz sevelim sen olayi kokten cozmussun ceylancimhihoyyyt

burcusal cnm valla bende bilemiyorum ki benim adetim biterken tam bitti derim biraz lekelenme olur bilemiyorum belki seninkide öyle birşeydir sen daha iyi bilirsin....

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar yardımmm lütfen adetim 5 gün önce bitti normal şekilde oldum zamnaında bitti bugun sabah akıntımda pembelik vardı korktum adetimden sonra bi defa ilişkiye girdik ama şimdi kasığıma sancı girdi ve akıntımoldunu hissettim bi girdim sanki adetin ilk günleri olan lekelnme gibi bariz lekelnme var aklım karıştı benneyaptımki
canım inşallah hamişsindir ama yumutlaman adetin 11. gün başlıyo biraz erken bunun için ama mucizeler de yok değil inşallah hadi bakalım............

ay dikkatsizim bes gun once bitti diyormussun bende bes gun surdu bitti diye okuyorum!!!!!!!:))
yumrtlama donemine girmis olmalisin agri bende de olur birkac gun once baslar ama pembe akinti hakkinda fikrim yok.

kızlar diziye kaçtınız sanırım

sevilcim gezmeleremi gittin sen iyi hadi bakalım bol bol gezz eğlen canım yeriimizede

X