Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buarada eşim sattı beni galiba gündüz kararlaştırdık dışarı çılkalım yemek yiyip müzik dinleyelim diye bende giyinim süslendim filan ama hala haber yok ama eğer gidemiyoruz derse çekeceği var benden okadar hazırlandımm amaklava:
kıslar ben geldim anca bitti işim...nasılsınız....ben bugün adet oldum ne yazıkki.....zaten ümidim yoktu bu ay söylemiştim sizede ama bu ayki adetim çok sinir sıkıntı yaptı eşimle de tartıştık midem bulandı çıkardım....offf birsürü olumsuz şey keyfim yok hiç.....
sevilcim valla bilmiyorum ama ben aslında çok fazla kafaya takmamama rağmen rüyama giriyo hatta önceki geceki rüyamı duysanız hep çatlarsınız o kadar sapıttı ki rüyalarım okulda ahmet hoca var bizim hamileymiş o da düşünün yani de durumdayımmm:)))))))))
canım inşallah hamişsindir ama yumutlaman adetin 11. gün başlıyo biraz erken bunun için ama mucizeler de yok değil inşallah hadi bakalım............--------------------------------------------------------------------------------
kızlar yardımmm lütfen adetim 5 gün önce bitti normal şekilde oldum zamnaında bitti bugun sabah akıntımda pembelik vardı korktum adetimden sonra bi defa ilişkiye girdik ama şimdi kasığıma sancı girdi ve akıntımoldunu hissettim bi girdim sanki adetin ilk günleri olan lekelnme gibi bariz lekelnme var aklım karıştı benneyaptımki