Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kızlar ıns lıstenız hayırlı olurda ısteyen herkes hamıs kalır aslında bende bu ay klomene baslayıp lısteye adımı yazdırcaktım ama ultrasonda kıst cıktı dr cok kucuk dedı dogum kontrol hapıyla gecermıs o yuzden bu ay dogum kontrol hapı kullancam aslında kullanmakta ıstemıom acaba adetle atarmıyım dıe dusunuom hayırlısı olsun:KK43:

tatlım hoşgeldin hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın 1 aydan bişiy çıkmaz sağlığımız için sonuçta doktor kullan dediyse kullan güzelim işini şansa bırakma ya adetle gitmezse 1 ay kayıp olacak o zaman ben olsam kullanırdım canım

yok tatlım farlutal kullanıyorum şu an 10 güne olurum sonra doktora gidecem tatlım ilaç verecekmiş sen ne durumdasın varmı belirtilerin
yok birtanem hiçbir belirti yok.geçen ay bugün karnım ağrımıştı işte yarın da olmuştum bakalım ne olacak bu ay.inşallah olmam.teyzem de hamile ve rüyasında beni görmüş bir oğlum varmış çok güzelmiş.sonra iki gün sonra rüyasında bana rüyasını anlatıyomuş.diyomuş ki rüyamda seni gördüm bir bebeğin vardı diyomuş.ben de diyomuşum ki ben zaten hamileyim diyomuşum.ne bileyim bu ay da okadar az çalıştık ki .hatta çalışma yaptığımız günler de tutturabileceğimiz günler değildi.nebilim canım ya bu ay da doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.inşallah bir mucize olur da gerek kalmaz.

ay canım inşallah ya hamişsindir bu ay da iğne kullanmışmıydın bide belli olmaz kimisinin yumurtlama dönemi erken veya geç olabiliyomuş umarım olmazsında hamilesindir tatlım

ay canım inşallah ya hamişsindir bu ay da iğne kullanmışmıydın bide belli olmaz kimisinin yumurtlama dönemi erken veya geç olabiliyomuş umarım olmazsında hamilesindir tatlım
amin canım.hayır bu ay melekete gideceğimiz için iğne kullanmadım ama gonal-f hap kullandım yumurta uyarıcı.gerçi bu hap bana pek kar etmiyor ama. bir de incir kaynattım.ama dedğim gibi çok az çalıştık.

senacım cnm inşallah adet olmazsın hamişsindir........bu arada açtığın başlığada baktım çok güzel moral oldu valla.....

Son düzenleme:
kızlar ben çok yorulmuşum bugün yaa...fazlada giremedim zaten sanırım sızıcam..:))))yarın görüşürüz canlarım gerçi yarında misafirim var ama girebilirsem girerim....öptüm hepinizi....

iyi geceler kızlar tv ye baktım biraz bişeyde yok valla çok sıkıcı geçiyor günler eskişehirin kışını bilen varsa acayip soğuk oluyor ewe kapatıyor yani insanı

herkese ıyı aksamlar..kızlar bugun 3.asılamamın sonucunu aldım ve negatıf..
bettycım yenı adet tarıhımı henuz veremıyorum.cunku hastalanmadım.bugun yarın gelır..kırmızlarda..
sızler neler yaptınız gecmıse doneyım okuyum..
bettycım topıgın baslıgını cok guzel bulmusun...demıstım yıne soyluyorum..
SONUCUM NEGATIF AMA BEN UMITLIYIM
BIRGUN BENDE ANNE OLACAGIMMM

fıstıklar iyi geceler dilemeden yatamadım vallahi hepinize tatlı rüyalar yarın görüşürüz bettycim sana kolay gelsin yarın hazırlık var sende misafir için yorulmamaya çalış

sevilcim olsun evde olmak gezip hasta olmaktan iyidir güzelim yat gitsin kış gecelerininde tadını çıkarmak bi başka güzel oluyo ah bide kar yağsa alsak elimize kahvemizi izlesek şöyle uzun uzun sıcak evimizde

bende yarın gündüz arkadaşa geçicem ancak akşama doğru gelirim herhalde kendinize dikkat edin fıstıklarr

betty canım ben dün adet oldum yazmıştım ama gözden kaçmış olabilir yeni tarihimi yazarsan sevinirim 15 ocak bugün okulda nöbetçiyim benim okul yatılı bölge okulu birazdan gidicem yarın gelicem eve öptm hepinizi

betty yenı tarıhım 16 ocak dun test yaptırdım.bugunde kırmızılar geldı.topık coook ggerılerde kalmıs kızlar..bu bslıga hıc yakıstıramadım nerelerdesınız sız bakayım

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

ARALIK AYI LİSTEMİZ.....

ceylan83....................10 aralık????????? beklemedeyizzzzz....
runhaş........................11 aralık??????????
eslemim....................19 aralık
cansuclk...................19 aralık
aysegulum.................19 aralık
sweetbaby17............ 20 aralık
sivaslı58...................20 aralık
leylam.......................20 aralık
ozceliksena...............20aralık
gizemx......................20 aralık
aguden......................20 aralık
mona rosa.................20 aralık
aybala42...................21 aralık
aytişş.......................22 aralık
zeynep1978...............23 aralık
ecrin1001..................23 aralık
rapunzel82................24 aralık
gülceza....................25 aralık
bukett........................28 aralık
gönülsızım.................28 aralık
gundogmadan............28 aralık
beyazz......................28 aralık
akkanarya..................28 aralık
bubuş........................28 aralık

OCAK AYI LİSTEMİZ...

sıla8....................1 ocak
yoncagülüm..........1 ocak
elalı.....................2-15 ocak arası
burcusal...............3 ocak
arifeyvz................4 ocak
nesli....................6 ocak
sarıkız2008..........6 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
neslim51..............13 ocak
trapper_55............15 ocak
rapunzel_82...........16 ocak
betty0..................18 ocak
sevilim..................18 ocak
eslemim................18 ocak

:CüvCüv: :nazar: :emir_bebek:

Son düzenleme:
kızlar ya henüz olmadım ama kahverengi lekelenmem var bugün.azıcık da karnım ağrıyor.demiştim sana bettycim ben de geliyorum yanına.

X