- 24 Mart 2008
- 5.324
- 12
ceylanım ne yaptın adet oldun mu_?inşallah olmamışsındır
yok tatlım farlutal kullanıyorum şu an 10 güne olurum sonra doktora gidecem tatlım ilaç verecekmiş sen ne durumdasın varmı belirtilerin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ceylanım ne yaptın adet oldun mu_?inşallah olmamışsındır
kızlar ıns lıstenız hayırlı olurda ısteyen herkes hamıs kalır aslında bende bu ay klomene baslayıp lısteye adımı yazdırcaktım ama ultrasonda kıst cıktı dr cok kucuk dedı dogum kontrol hapıyla gecermıs o yuzden bu ay dogum kontrol hapı kullancam aslında kullanmakta ıstemıom acaba adetle atarmıyım dıe dusunuom hayırlısı olsun
yok birtanem hiçbir belirti yok.geçen ay bugün karnım ağrımıştı işte yarın da olmuştum bakalım ne olacak bu ay.inşallah olmam.teyzem de hamile ve rüyasında beni görmüş bir oğlum varmış çok güzelmiş.sonra iki gün sonra rüyasında bana rüyasını anlatıyomuş.diyomuş ki rüyamda seni gördüm bir bebeğin vardı diyomuş.ben de diyomuşum ki ben zaten hamileyim diyomuşum.ne bileyim bu ay da okadar az çalıştık ki .hatta çalışma yaptığımız günler de tutturabileceğimiz günler değildi.nebilim canım ya bu ay da doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.inşallah bir mucize olur da gerek kalmaz.yok tatlım farlutal kullanıyorum şu an 10 güne olurum sonra doktora gidecem tatlım ilaç verecekmiş sen ne durumdasın varmı belirtilerin
amin canım.hayır bu ay melekete gideceğimiz için iğne kullanmadım ama gonal-f hap kullandım yumurta uyarıcı.gerçi bu hap bana pek kar etmiyor ama. bir de incir kaynattım.ama dedğim gibi çok az çalıştık.ay canım inşallah ya hamişsindir bu ay da iğne kullanmışmıydın bide belli olmaz kimisinin yumurtlama dönemi erken veya geç olabiliyomuş umarım olmazsında hamilesindir tatlım
senacım cnm inşallah adet olmazsın hamişsindir........bu arada açtığın başlığada baktım çok güzel moral oldu valla.....
senacım ne zaman günün benimde yarın fakat benimde yok adet belirtim:uhm: