Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

slm güzeller nasılsınız bakalım ?Yaw noldu bize bi durulma geldi.Yeni hamiş haberleri almak istiyoruuuuum.Ya yazıları okurken ne geçti birden içimden.Keşke bir yolu olsada bir yerlerde buluşup karşılıklı bi dertleşebilsek.Ne şenlikli olurdu valla dimi?

kızlar bende geldim herkese hayırlı olsun ne zaman açsam kimse olmuyo konuşamıyoruz bende sizin yazdıklarınızı okuyorum herkese bu ayda bol şanslar hepimiz hamiş kalırız işallah

evt kızlar liste şu sıra epey durgun ama inşallah yakında düğüm çözülecek sırayla hepimiz hamiş olucaz

günaudın kızlar valla dün gece eşim hadi çık dedi kapıda arabayla bekliyormuş ben gidiyorum diyemedim hemen kapattım çıktım kusura bakmayın bu arada benim 1 günüm kaldı doktora göre 20 si bana göre 21 i ama hiç adet belirtim yok umutlanmak istemiyorum ama elimde değil

günaydın güzellerrrr nasılsınızzzz

olsun sevilcim önemli değil tatlım sen gecenin keyfini çıkarsaydın bol bol eğlenseydin
dur bakalım gün ola hayır ola inşallah gelmezde listenin ilk hamişi sen olursun canım benim

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

ARALIK AYI LİSTEMİZ.....

ceylan83....................10 aralık????????? beklemedeyizzzzz....
runhaş.......................11 aralık
trapper55................. 18 aralık
eslemim....................19 aralık
cansuclk...................19 aralık
aysegulum.................19 aralık
sweetbaby17............ 20 aralık
sivaslı58...................20 aralık
leylam.......................20 aralık
ozceliksena...............20aralık
gizemx......................20 aralık
aguden......................20 aralık
mona rosa.................20 aralık
aybala42...................21 aralık
sevilim......................21 aralık
aytişş.......................22 aralık
zeynep1978...............23 aralık
ecrin1001..................23 aralık
rapunzel82................24 aralık
gülceza....................25 aralık
bukett........................28 aralık
gönülsızım.................28 aralık
gundogmadan............28 aralık
beyazz......................28 aralık
akkanarya..................28 aralık
bubuş........................28 aralık

OCAK AYI LİSTEMİZ...

sıla8....................1 ocak
yoncagülüm..........1 ocak
elalı.....................2-15 ocak arası
burcusal...............3 ocak
arifeyvz................4 ocak
nesli....................6 ocak
sarıkız2008..........6 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
neslim51..............13 ocak
betty0..................18 ocak

:CüvCüv: :nazar: :emir_bebek:

işte burda listemizzz

sevil betty canlarım kızlar ben şimdi adet olduğumda doktora gidecem ya klomen verecek sanırsam bana nasıl bir muayene yapacak korkuyorum valla kızlar ya daha önce hiç öyle muayene olmadım adetin 3.günü gel dedi vajinal muayenemi yapıyo yoksa karından ultrasonlamı bakıyo umarım vajinal değildirr

sevil betty canlarım kızlar ben şimdi adet olduğumda doktora gidecem ya klomen verecek sanırsam bana nasıl bir muayene yapacak korkuyorum valla kızlar ya daha önce hiç öyle muayene olmadım adetin 3.günü gel dedi vajinal muayenemi yapıyo yoksa karından ultrasonlamı bakıyo umarım vajinal değildirr

canım karındanda bakıyor ama vajinal muayenede yapıyor benim bakmıştı ilki çok zordu utandım ama şimdi gide gele alıştım bu arada benim reglim bugün başladı napalım kısmet
umudumuz bir sonraki aya kaldı bizim bu aylar bitmeeez

cumaoo0ik2.jpg

günaydın güzellerrrr nasılsınızzzz

olsun sevilcim önemli değil tatlım sen gecenin keyfini çıkarsaydın bol bol eğlenseydin
dur bakalım gün ola hayır ola inşallah gelmezde listenin ilk hamişi sen olursun canım benim
ayyyyyyyyyyyyyyy canım benim insallah ya

bitanem cvbım biraz geç olacak yeni açtım o yüzden kuzum bana öyle muayene etti yani vajinal muayene klomen verir büyük ihtimal onuda adetinin 3. günü içmeye başlıyorsun 5 gün içiyorsun

canım korkacak utanacak bişey yok inana çok fazla bişety hissetmiyorsun zaten üstünde önlük oluyo doktor görmüyo bile ilk gittiğimde bende tedirgin olmuştum artık alıştımsırnaşık şeyama ben yinede bayan tercih ediyorum 2 bayan 1 erkeğe muayene oldum bu zamana ama bayanlar daha nazik oluyolar bence

merhaba sevilcim bugün dersim yok benim programı öyle ayarlamışlar bugün temizlik günüm temizliğe başladım bi mola vereyim dedim baktım gelmişsin cevap yazayım dedim peki ama adetliyken çağırdı beni vajinal muayene mi yapacak şimdi of ya bunlar ne zor işlermişş

merhaba sevilcim bugün dersim yok benim programı öyle ayarlamışlar bugün temizlik günüm temizliğe başladım bi mola vereyim dedim baktım gelmişsin cevap yazayım dedim peki ama adetliyken çağırdı beni vajinal muayene mi yapacak şimdi of ya bunlar ne zor işlermişş
adetinin 3.günü çağırdıysa hayatım o seni muayene etmez büyük ihtimal bir kaç test oluyor ya onlar için çağırmıştır banada öle yaptı 3. gel dedi gittim bi kaç test verdim eşimde verdi test sonuçları çıkıncada baktı muayene etti ve klomene başlattı bana öyle yaptı hayatım

tatlım teslerimi yapmıştı zaten ama bide ultrasonlarda bakalım öyle başlayalım dedi kist falan varsa klomen zararlı oluyo kistleri büyütüyo dedi bakalım nolucak ultrasona kimilerine vajinal ultrasonla bakıyolar ya öylemi bakacaklar acaba diye stres oldum bende

X