Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kızlar merhaba geçmişi anca okudum dün yoktum sizden ayrı kaldım sebebi sürekli gidip gelen elektrik hala da devam ediyor çok kar var burada dün gece acayipti hemde galiba o yüzden ceylan sena moral bozmak yok ama aaaaa üzülüyorum ama

senacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayatım benim bozma moralini sana iyi gelirmi bilmem ama en yakın arkadasım beraber bıraktık korunmayı oda benim gibi kalamadı bitliste görev nedeni ile ilgili neyse oradaki doktorda çok ilgili değildi buraya gelince doktora gittik seninle aynı sorun valla hatırlamıyorum ama onunda normalden baya yüksekti ilaç verdi kullanmatya başladı bitlise dönerken adet olmuştu bil bakalım o ay ne oldu .......................... hamile kaldı kızın hamile kalamama sebebi meğer oymuş hayatım ilaçlar hemen etkisini göstermiş ve normale dönmüş ve o ey hemen kaldı ve şimdi 3 aylık hamile 15 ay filan olmadı tahminen onunda insallah bu yazdığım sana moral olur en azından şunu düşün nedenini öğrendin için rahatladı canım ve artık şu tek tüpüm kapalıyı aklından çıkar sanki çok kötü bitane daha tanıdığımın onunda tek tüpü kapalıydı şimdi5 aylık tatlımı tatlı bir kızı var hadi canım gül bakalım unut herseyi beynine bunları düşünerek baskı yapıp hormonlarını engelleme bitanem benim yanındayız biz senin herseyi anlat o yakınında bebeği olacağıda takma kafana sinir olurum öyle tiplere labali bile olma boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın kılar nasılsınız bakalım bugün sevilcim nasıl oldun canım ağrıların geçtimi artık?
senacım tatlım nasılsın bugün bakıym bak kızlar da çözümü olan bişiy olduğunu söylemişler allah dermansız dert vermesin ne diyelim artık şu saatten sonra biz ilaçlarımızı düzenli kullanıcaz gerisi allaha kalmış artık canım benimmm

sağolun kızlar.bugün daha iyiyim ya olaya sayenizde iyi yanından bakmaya başladım.sevilim ceylanım sağolun.ceylancım ya benim bu adetim çok ağrılı oluyor bugün 3, günüm hani olacağın zaman ağrır ve geçer ya aynı ağrı 3 gündür yatağa girene kadar devam ediyor.deli olacağım.hapla zorla oldurunca mı böyle oluyo acaba?

günaydın kılar nasılsınız bakalım bugün sevilcim nasıl oldun canım ağrıların geçtimi artık?
senacım tatlım nasılsın bugün bakıym bak kızlar da çözümü olan bişiy olduğunu söylemişler allah dermansız dert vermesin ne diyelim artık şu saatten sonra biz ilaçlarımızı düzenli kullanıcaz gerisi allaha kalmış artık canım benimmm
ooooo geçti hayatum çalışmalara başladık bile geçmişi okudunmu bilmiyorum ama 4,5 ay doktora gitmeyeceğim doktor hersey çok normal yapacak birseyim yok hersey çok güzelken ben sana tedavi uygulayamam dedi bu beni mutlu etti gayet iyiyim kafamda rahay ohhhhhhh düşünmüyorumda allha kaldı artık diyip geçiyorum valla

senacım canım valla o ilaçtan oluyo herhade ağrı benimde çok ağrılı oldu bide ççok başağrım oldu benim bu adet dönemimde 2 gün geçmedi ilacın etkisi olabilir canım bide havalar artık soğuk ya ayaklarını sıcak tutmaya çalış canım

sevilcim okudum canım geçmişi doktorunun söylediklerine çok sevindim inşallah bak bu 4 5 ay içinde hamiş olacaksın canım

kızlar ya ben klomen kullanıyorum ya şimdi hiç ağrı sızı hissetmiyorum normal mi bu yoksa benim yumoşlar büyümüyomuuuu

ya kıslar bir de doktor bana parlodal diye bir hap verdi herkes onun için kötü yorum yapmış.1 ay sonra prolaktini düşüreceğine yükselttiğini yazmış bu yüzden doktorlar dostinex adlı ilacı vermiş.benim doktorum niye bunu verdi ki?söylesem kızar şimdi zaten ondan çok ben konuşuyom o da beni test ediyor şakayla karışık madem çok biliyon söyle bakalım diye başlıyo söze:))))))))
neyse ama şu da var bebek düşünenlere parlodal daha iyiymiş ama dostineks düşük yaptırabiliyomuş ondan mı bunu verdi ki bana.

yok be ceylanım klomeni bırak ben 150 lik iğne oluyodum hergün yine ağrım olmadı ama yumurtan büyümüş demişti doktor.

kızlar bir saatliğine kaçıyorum şu yemek işinide bir halledeyim geleceğim geri sorun olmaz elekrik gitmezse kendinize iyi bakın öpüyorummm

senacım bak onu hiç bilmiyorum işte sen bi topicleri arasana forumda ne yorum yapmışlar o iki ilaç hakkında başlık yoksa eğer bi başlık a ve sor canım eminim kullanan birileri seni bilgilendirecektir

senacım canım valla o ilaçtan oluyo herhade ağrı benimde çok ağrılı oldu bide ççok başağrım oldu benim bu adet dönemimde 2 gün geçmedi ilacın etkisi olabilir canım bide havalar artık soğuk ya ayaklarını sıcak tutmaya çalış canım

sevilcim okudum canım geçmişi doktorunun söylediklerine çok sevindim inşallah bak bu 4 5 ay içinde hamiş olacaksın canım

kızlar ya ben klomen kullanıyorum ya şimdi hiç ağrı sızı hissetmiyorum normal mi bu yoksa benim yumoşlar büyümüyomuuuu
sağol canım bende 3 ay klomen kullanan biri olarak yazayım benim ilaç bittikten sobnra yani adetimden bir hafta sonra filan kasıklarımda acayip bi baskı ağrı oluyordu doktora sordum ilacın etkisi dedi ilacın bi bitsin kuzum başlar büyük ihtimal

ceylanım senin adet düzensizliğin yok dimi inşallah.prolaktinin kaç çıkmıştı?bir de benden beyin filmi istedi yaaaaaaa..bu prolaktin olayı hipofiz bezinden de kaynaklanabiliyomuş.gerçi filmi çektirsen de aynı tedaviyi vereceğim ama dedi öyle deyince ben de çektirmeyeyim ozaman dedim.ama bugün düşündüm de en iyisi 15 tatilde çektireyim en azından bir sorun var mı öğrenirim.çünkü baş ağrıların oluyo mu dedi.benim baz4en çok şiddetli olyu ama ben hep sinüzitim olduğu için ona bağlıyorum.gidip aydınlanayım en iyisi.ya hiç birşeyimiz yok gibiydi gerçekten insan doktora gidince hasta oluyo ha.gitmesek bunları nerden bilecez baksana neler çıkıyo.belki de bu yüzden hamiş olamıyoz her seferinde bir sorun psikolojimiz bozulyo bilmesek daha çabuk kalacaz valla.:))))

hmm o zaman anladığım kadaruyla bünyeden bünyeye değişiyo bu ağrı meselesi bende kaçç gündür panik olmuştum niye ağrı yok diyeee ama bu ilaç benim göğüslerimi çok hassalaştırdı kızlar dokunamıyorum nerdeyse sanırım benim yumoşlar göğüslerimde gelişiyo:)))))))

bendede var canım düzensizlik maalesef prolaktinim de 12 mi ne çıkmıştı benim

evte canım göğüs ağrısı bende de felaket oldu hem de 10 gün sürdü htta size de yazmıştım.uçları hep şişti.o hormonlardan oluyo işte.yanlız sakın göğüs uçlarına dokunup sıkma benim gibi:))))))bişi var mı diye oynaya oynaya bir ettim.dün yazdığımı hatırlarsan o da prolaktini yükseltiyomuş ...........aman ben asla dokunmucam artık.bu arada türkçeyi katlediom farkındaysan

senacım o klomen topiğindede sordum ağrı meselesini o bünyeden bünyeye değişiyo demiş bi arkadaş onda ne haptan ne iğneden sonra soç ağrı olmamış ama 3 tane kocaman yumoşu varmışş

betty geçmişi mi okuyosun şekerrr gelemedin halaaa

ya dedğim gibi işte.bettyyyy..hoşgeldin aşkııııııııııımmmmmmmm.sırayla kayboluyoz galiba.bu arada yine çok yazmışlar diye kızıyosundur okuması zor oluyo ya:)))))))))))

kıslarr...selamm...ben geldim...nasılsınız iyimisiniz......ya dün uyumuş kalmışım olaylar olmuş bugünde kursum vardı malum..anca gelebildim.....

senammmmmmm....canım benim ilk önce doktoruna güven onun bunun dediğine bakma......en basit bir baş ağrısı bile yan etki gösterebiliyo...bu bünyeden bünyeye değişir.....sen doktorunun yolundan git tatlım......bak seni rahatlatırmı bilmem ama ben testlerimi yaptırırken içimden şööle geçirdim ya bişey çıksada tedav edilse....doktorum bana demişti ki yazmıştım daha önce biz bazen hastalarımızda birşey çıksada tedavi etsek hemen hamile kalabilseler diye düşünüyoruz demişti.....ben açıklanamayan infertiliteden korkuyodum ve başıma geldi bizimkinin bi hapla maalesef çaresi yok allaha kalıyo işimiz kendiliğinden olursa olur işte......senin hastalığınında bir tedavisi var bak sevilin anattığına aynı senin durumun ve hamiş kalmış arkadaşı......

hiç canını sıkma tatlım...tedavine yoğunlaş stres yapma.....

ceylanım aynı şey senin içinde geçerli düşünme ağrım olmuyo neden acaba falan diye.....yumoşlar büyüyodur sen merak etme kuzum.....

gelecek canım gelecek bi bitirsin geçmişi de:)))
gün ün interneti mi yok yine acabaaa

X