Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhhhhhhhhhhh iyi oluyo:roflol: ben 2 gün giremedim nasıl okudum bilionmu?çok yazışmayın yarım saattir geçmişi okuyorum....bide yazmışınız uzun uzun..:))))))))
aslında benzer şeyleri bende düşünüyorum biliyomusun bazen
aslında adamlar nasıl olacağını biliyolar ama bi süre sırtımızdan para kazanmak için oyalıyolar gibi geliyo kendi doktoruma güveniyorum şu anlık gerçi ama bazısı da öyle burda okuyoruz birsürü örnek işte ne bileyim yaaaa sen yine de dinle doktorunu canım
ceylanım senin adet düzensizliğin yok dimi inşallah.prolaktinin kaç çıkmıştı?bir de benden beyin filmi istedi yaaaaaaa..bu prolaktin olayı hipofiz bezinden de kaynaklanabiliyomuş.gerçi filmi çektirsen de aynı tedaviyi vereceğim ama dedi öyle deyince ben de çektirmeyeyim ozaman dedim.ama bugün düşündüm de en iyisi 15 tatilde çektireyim en azından bir sorun var mı öğrenirim.çünkü baş ağrıların oluyo mu dedi.benim baz4en çok şiddetli olyu ama ben hep sinüzitim olduğu için ona bağlıyorum.gidip aydınlanayım en iyisi.ya hiç birşeyimiz yok gibiydi gerçekten insan doktora gidince hasta oluyo ha.gitmesek bunları nerden bilecez baksana neler çıkıyo.belki de bu yüzden hamiş olamıyoz her seferinde bir sorun psikolojimiz bozulyo bilmesek daha çabuk kalacaz valla.:))))