Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

heeheheh.....ceylanım güzel bi örnek valla...hatırladım o filmi....aynı bende öyleydim işte...:)))))))))))

senle ben bir de sevill bekle bekle catlayacagiz bir gun, tovbe tovbe ya kizma ama artik sakaya vurmasam ciglik falan aticam!!:))

yaa kızlar bişi sorucam pko olupta tedavi görmeden hamile kalan duydunuzmu hiç. benim bi senem bu ay doluyo kırmızılar gelirse gidiyorum dr.a tedavide acaip korkutuyo beni yaaa.........

:))))))))))...bende ya.............ayyyyyyy....fenalık geldi...üzülemiyorum bile artık bööle geyik yapıyoruz.......

nihalcim tedavinin nesinden korkuyosun cnm??korkacak bişey yok ne güzel bebişine bir adım daha yaklaşacaksın....pko lu tedavi olmadan hamiş kalan duymadım...açıkcası bende olmadığı için ayrıntılı incelemedim o konuyu???

ama tedaviden korkmana gerek yok cnm.....

ben yeni bir formul ustunde calisiyorum. fisfisfis simdi ben bir yil bebek istemeyen bir kadinim. yok ya seneye olsa daha iyi diyorum şutarafagitti
ama bu sirada korunmuyorum cunku nasil olsa gerek yok olmuyor :nazar:
beynimi bu sekilde yikayacagim zaten seneye olsa cidden daha iyi esimle benim icin sositososito
nasil ama plan kizlar CADIARZU

nihalcim tedavinin nesinden korkuyosun cnm??korkacak bişey yok ne güzel bebişine bir adım daha yaklaşacaksın....pko lu tedavi olmadan hamiş kalan duymadım...açıkcası bende olmadığı için ayrıntılı incelemedim o konuyu???

ama tedaviden korkmana gerek yok cnm.....

ne biliyim betycim yaa daha fazla beklemeye tahammülüm kalmadı benim. her gecen gün etrafımda yeni hamilelr görmekten bebek konusu acılınca gözlerin bana cevrilmesşnden sıkıldım valla.rabbim inşallah en kısa sürede hepimize nasip etsin inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar bu arada eurovision şarkımızı nasıl buldunuz ben çok beğendim.....dereceye gireriz gibi geliyo???

nihalcim hiç takma kafana ben doktora gidince daha bi rahatlamıştım....biz hep buradayız sormak istediğin bişey olursa gel katıl muhabbete konuşalım cnm ......

bence hayal kirikligi sozler faso melodi guzel, yunanistanin gectigimiz yillardaki iki sarkisinin cok benzeri sozler! ama melodiyi cidden begendim.

nihalcim canım forumda çok okudum tedavi olmadan hamile kalanıda tedaviyle hamile kalanıda
ama sanırım senin artık 1 yılın dolmuş bence daha fazla bekleme tatlım
bettyninde değiği gibi bebeğine 1 adım daha yaklaşıyosun tedaviye başlayınca canım
ama şans birazda işte bakarsın tedavi ile olur belki de tedavisiz olur canım

kızlar eurovizyon şarkısı süper ilk kez bi eurovision şarkısını ilk dinleyişte bu kadar tuttum ama güncüm aynen senin gibi yorum yapmıştım o tarz şarkılar hep bulunuyo adaylar arasında acaba bi dümtekle sıyrılabilirmiyiz aralarından diyede düşündüm

ayyyyyyyyyyy ceylan bendeeeeeeeee.....................

davranış notlarını girdim kafayı yedim galiba......-tatlicadiarzu-

şekerlerim ben geldim
senacığım canım bence de hormonların normale dönünce hamile kalacaksın çünkü bu hormonu düşüpte hamile kalan birçok kişiyi biliyorum bu arada tıpkı senin dediğin gibi benim okulda da iki hamile var birisi nispet yapa yapa resmen karnını gözümüze soka soka geziyor ve her hafta mutlaka sende birşey var mı düşünmüyor musun gibi sorular sorup bebeğinin hayatındaki önemini anlatıyor bu ikinci bebeği olacak da bu arada ilk bebeği 1 yaşına bile girmedi ama hata bende okuldan birine söylemiştim bebek istediğimi hemen olacak zannettiğim için o da sağolsun yaymış herkese neyse böyle densizleri takmamak lazım Allah bir gün bize de hamile olup bebek sahibi olmayı nasip edecek ama ben hep dua edeceğim bebek bekleyenler için Allah bir nasip etsin de
ceylanım kolay gelsin bu e okul sinir ediyor insanı eşimden biliyorum benim pek işim olmuyo
hepinizi öptüm

X