Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ayyy kızlar günaydınnn geçmişi okurken kaçırdım galiba siziii
honey canım bak üzülme inşallah bebişin yakın zamanda gelicek
sevilcim ya bak en azından dublexiniz varmış ve kendine ait bir yaşam alanında var bide yakında kendi evinizde biter rahat edersin tatlımmm

güüüüüüüüüünnnnn kızzz voltran haaaaa:)))
ay neslicim inşallah tatlım listende hamişler epey kabarmış allah kendi adını da pembeye boyamayı nasip etmiştir inşallah bu ayyy

Çevremde ne zaman anne olacaksın soruları, nereye gitsem sanki bana denk gelen hamile kadınları gördükçe ve benden sonra evlenmiş ve çocuğu kocaman olmuş tanıdıkları görünce kahroluyorum. Bende anne olmak ve anneceğim diye seslenen bir evladım olsun istiyorum. Rabbime yalvarıyorum ve sadece bekliyorum. Tüm bekleyenlere Allah sabır versin

neyse kimse kalmamış burda bende çıkayım bari gün içinde tekrar uğrarım artıkk

sevilim okudum yazdıklarını Allah kolaylık versin canım çok zordur herhalde ben bir ara her hafta sonu gidiyordum hep birşeyler çıkıyordu gitmek zorunda kalıyorduk o zaman bile dayanamıyordum bazı tavırlarına takmamak en iyisi galiba nasıl olacaksa Allah en yakın zamanda kendi evine yuvana taşınmayı nasip etsin canım

kızlarrrrr akşam oldu nerdeyse nerde kaldınız siz yaaaaaa

senaaaaa kız nerelerdesin kaçgündür bi uğrada haber verseneee

misafirim gelicekmiş kızlarr ben kaçıym şimdilikk pasta börek bişiyler hazırlıym bariii

ceylan canım misafirin varsa bu akşam sen pek uğrayamazsın buralara sana kolay gelsin canım
senaaa nerelerdesin hiç görüşemedik canım

sevilim sakıncası yoksa bi şey sorabilirmiyim. benim için önerebilecegin bi dr varmı. benim dr bir sene dolmadan hiç bişi yapmıyo ne ilaç ne yumurta takibi nede baska bişey bu durumda benim canımı acaip sıkıyor. beklemeye tahammülüm kalmadı cünkü........ yardımcı olabilirsen cok sevinirim.

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm.ya dün tüm gün internetim yoktu deli oldum yaaaaaaaaaa..benim adetimin 2. günü akşam 7 buçukta randevum var doktora gidom kıslarrrrrr

senacım hoşgeldin adet olmana sevindim en azından tedavi başlayacak umarım hayırlısı olur

kıslarr...nasılsınız canlarım....bende geldim işten yemek yaptım yedik....hala ağrım var yumoşlarda....senacım siliyorum seni yeni adete ne yazalım cicim....

BEBİŞLİ ,MUTLU YILLAR HERKEZEEEEEEEE.........

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

OCAK AYI LİSTEMİZ...

sıla8....................1 ocak
yoncagülüm..........1 ocak
elalı.....................2-15 ocak arası
burcusal...............3 ocak
arifeyvz................4 ocak
nesli....................6 ocak
sarıkız2008..........6 ocak
vesta...................9 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
ingilizceci..............12 ocak
papatyaaaa............12 ocak
neslim51..............13 ocak
trapper_55............15 ocak
makber_21............15 ocak
sivaslı58................15 ocak
rapunzel_82...........16 ocak
z.nihal..................16 ocak
betty0..................18 ocak
sevilim..................18 ocak
eslemim................18 ocak
ebrubu...................18 ocak
mona rosa..............19 ocak
runhaş...................20 ocak
gundogmadan.........24 ocak
ceylan83................28 ocak
nergis55.................29 ocak

HAMİŞLERİMİZZZ.......

hüzün_yılı.....:CüvCüv:

aysbar...........:CüvCüv:

arda...............:CüvCüv:

entelliye..........:CüvCüv:

gelgit...............:CüvCüv:

:CüvCüv: :nazar: :emir_bebek:

kızlar az sonra misafirlerim gelir benim epey kalabalık olucaz ama en geç 11 gibi giderler herhalde

senacım canım hadi bakalım geri sayıma başlıyoruz valla hiç aklıma internet olmadığı gelmedi yaaa hem o kadar para ödüyoruz hemde internetimizi kesiyolar bu ne biçim şey senacım hadi bakalım git ve güzel haberlerle gel canım benim

bettycim şimdi ben klomen kullanıyorum ya ben şuan herhangi bişiy hissetmiyorum normalmi sence ?acaba benim yumoşlarda hareket yokmukiiii

kızlar yaaaaaaaaaaa prolaktinim 52 çıkmış ya yüksek galiba moralim bozuldu yaaaaaaaa

canım evet prolaktinin yüksek çıkmış gerçekten.çünkü normali 25 miş bunun.ama ilaçla düşürdükten hemen sonra hamile kalabilirsin prolaktinde korkulacak birşey yok.ilaç verir sana okumussundur belki dostinex diye bir ilaç.çok iyi oldugu söyleniyor bende kullandım geçen ay ama tekrar kontrole gitmedim çünkü doktorumu sevmemştim.şimdiki doktorum yine istedi yaptırıp götürcem bakalım.hayırlısı hepimiz için.

allah kahretsin ya o zaman aşılama yok bu ay desene.iğnelerde boşa gitti yani.ben çıkıyorum kızlra dua edin nolur.

senamm dur bakalım hayatım....daha birşey beli değil.....inşallah olacak iyi gidecek herşey.....üzme kendini canım benim.....

ceylanım kaç tane içtin klomen kaçıncı günündesin???benim 3. günden sonra kasıklarımda çok ağrı olmuştu....ama ağrısı hiç olmayanıda okudum kk de...yani hiçbirşey hissitmiyo olman yumurlama olmadığı anlamına gelmez tatlım klomenden 2 gün sonra çağırır doktorun bakar yumoşlara.....

kızlar ben geldim...maalesef bu ay aşılama yok:çok üzgünüm:
prolaktinim tahmin ettiğim gibi çok yüksekmiş.gelcek aya kadar hatta gebe olana kadar ilaç kullanacağım.ya daha önce kimse söylemedi bunu bana yeni mi yükseldi acaba yasenağlamaoffffffffffffff of.gerçekten çok yoruldum yaa...senağlamakızlar birşey sorcam 5 gün soğan suyu içmiştim ya onun etkisi olabilir mi sizce yaa?ama öyle olsa doktor polikistik over için kullanın der mi?of ya kafam iyice karıştı ha.gelecek adette tekrar prolaktine bakılacak ona göre aşılama yapılacak.yanlız eğer bende başından beri prolaktin yüksek ise doktor iğneler haplar etki etmemiş ya boşuna değilmiş diyor belkide prolaktin düşünce iğnelerin ya da belki hapın bile etkisi artacak diyor.ne bileyim umarım bu prolaktinin soğan suyuyla ilgisi yoktur.gerçi soğan suyunu 5 gün önce bırakmıştım ama ne bileyim işte ya

X