Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

senacım tatlım dur bi bakalım tatlım bu prolaktinin stresle yükselebilen bi şey olduğunu biliyosun dimi tatlım burda çok okudum 1 2 ay ilaç kullanarak prolaktini düşürenleri fıstığım çok dert etme

bettycim tatlım 2 tane içiyorum günde çok hafif anlık ağrılar oluyo o kadar ama umarım etki ediyordur

ve sana şunu söyliym canım bak öncedende yüksekse eğer ondan hamile kalamamışsındır canım bak sevinmem lazım prolaktinin düştüğünde belki de kendiliğinden hamile kalıcaksın

ceylanım yaaaaa.inşallah dedğin gibidir.ne umutla beklemiştim bu günü oysa.

dur bakalım fıstığım sana bişiy diymmi bak bunu öğrenmen aslında çok güzell çünkü tedavilerinde en azından neden sonuca ulaşamadığını öğrendin canım ve bu problem ortadan kaltığında ben eminim belkide kendiliğinden hamile kalıcaksın çünkü önce onun düşürülmesi gerekiyo biliyosun ve ilaclarla kolayca düşürülebiliyormuş hiç canını sıkma bence daha da umut dolu ol güzelim benim

acab ben stres yaparak mı yükselttim.bir de göğüs uçlarını çok sıkarsan da yükseliyomuş biliyo musun?ben adetten sonraki zamanlardaçok yapıyordum bunu ya bir daha yapmıcam.hatta bir süre sonra göğüsten süt bile gelebiyomuş çok sıkarsan.

olabilir senacım peki doktorun ilaç verdi dimi sana düşürmek için bak onları düzenli kullan canım en kısa zamanda düştüğünü göreceksin ama ben bunun stresle çok yakından ilgili olduğunu biliyorum bu ara çok bunalttıysan kendini ondan yükselmiştir ama ilaçlarla çabucak düşeccek emin ol fazla da yüksek değil ki zaten seninki canım normalin azcık üstünde çıkmış ama düşer rahat ol ben yine burda prolaktininin 200lerde olduğunu söyleyen birini bile okudum seninki onun yanında devede kulak canım benim rahat ol

ceylaaaaaannnnnnnnnn.....betyyyyyyyyyyyy..........size ihtiyacım var gelin yaaa.....
prolaktin yüksek .......tek tüpüm kapalı...........polikistik over var........daha nolsun?anlatabildim mi?

tatlı kuşum benim bak hepsinin çaresi var biliyosun dimi allah dermansız dert vermesin bak doktorum benim yumurtalıklarımında polikistik yapıda olduğunu söyledi ama ben biliyorum allahın izniyle bigün gelecek ama önce sakin olucaz bak ben bu sitede çok okudum bu şekilde hamile kalan ama biz kendimizi paraladığımız için daha geç gelicek bizimkiler ona göreeee bu arada bende şu sıralar paralıyorumda:))sana moral vermeye çalıştığıma bakmma bende fenayım şu sıralar aslında:)))

aşkım benim ya....iyi ki varsınız.inanın okuldaki arkadaşlarımla bukadar derteşemiyorum.üstelik burnumun dibinde sürekli hamileliğiyle övünen biri var.
bu arada bettycim buradad da kar başladı şu an.ama hafta sonuna denk geldi maalesef.....
yinede şu mutsuz günümde beni azıcık olsun mutlu etti kar.
bir de evet ceylancım ilaç verdi.ama içmeye şimdiden korkuyorum çünkü içince başın dönüyomuş miden bulanıyomuş gözün kararıyomuş hatta ayağa kalkamayabiliyomuşun kalkınca düşüyomuşun.
yarın başlıcam bakalım bende ne olacak.doktor hemen uyumadan önce yanına bi bardak su al iç ve yat dedi.etkilerini yaşamamam için.birkaç gün sonra alışırsın dedi.bir de şeker hapının da benzer etkileri var onu da ikiye çıkarmamı istedi ikisi bir arada beni ne hale getirecek bakalım korktum vallahi.bir de forumda okudum kimine bu hapla birlikte bir hap daha veriyomuş yumurta uyarıcı bana vermedi .acaba aşılama yaptıracağımı duyunca bu ay hamile kalmayayım hemen parayı kaçırmayayım diye mi yaptı?çok paracı adam çünkü günahını almayayım da.

bir de prolaktinin normali 23 müş canım benim 52 çıktı.doktor oooo yüksekmiş dedi.

aslında benzer şeyleri bende düşünüyorum biliyomusun bazen
aslında adamlar nasıl olacağını biliyolar ama bi süre sırtımızdan para kazanmak için oyalıyolar gibi geliyo kendi doktoruma güveniyorum şu anlık gerçi ama bazısı da öyle burda okuyoruz birsürü örnek işte ne bileyim yaaaa sen yine de dinle doktorunu canım

güzeldi canım evde annemlerle geçirdik biz
canlarım ben şimdilik çıkıyorum yarın görüşürüz artık bi ben kalmışım topicte hepinize iyi geceler

ceylaaaaaannnnnnnnnn.....betyyyyyyyyyyyy..........size ihtiyacım var gelin yaaa.....
prolaktin yüksek .......tek tüpüm kapalı...........polikistik over var........daha nolsun?anlatabildim mi?

canim ya neler olmus dur bir once stres hormonlari iyice yukseltir bak once bu konuda anlas kendinle senin su an cidden sakinlige ve olumlu dusunmeye ihtiyacin var. bir de belki son aylarda ondan olmuyordu simdi ogrenildi ve dusurulccek ilaclarla. pko zaten cozuluyor sena biliyorsun, tek tuple de kkda onlarca ornek var. ama stresin prolaktinin ustunde cok etkisi vardir. ne olur yapma boole, uzme tatli canini hepsi cozumu olan dertler, bak sen dertlerini cozunce nasil umutlanicaksin, ben ise hep ayni cizgide dert yok bebek yok simdi olacagina inandiramiyorum artik kendimi, olsa olurdu falan diyorum surekli sana garip gelebilir ama dert varsa hele de cozumu olan bir seyse inan daha iyi bence.

gündoğmadancım teşekkür ederim birtanem ya tesellin için.zaten tek tesellim sizlersiniz.siz de olmasanız çıldırırım zaten çok sağolun canım çok

sevilim sakıncası yoksa bi şey sorabilirmiyim. benim için önerebilecegin bi dr varmı. benim dr bir sene dolmadan hiç bişi yapmıyo ne ilaç ne yumurta takibi nede baska bişey bu durumda benim canımı acaip sıkıyor. beklemeye tahammülüm kalmadı cünkü........ yardımcı olabilirsen cok sevinirim.
hayatım öncelikle merhaba ben tavsiye üzerine yani övdüler o daoktoru dilek düneye gidiyorum zübeyde hanım hast doktoru ben özeline gidiyorum benim doktor fobim vardı fakat onunla aştım çok sevecen sıcak kanlı ve işinde baya iyi birde rabia karagözü çok duydum onuda çok övüyorlar oda özel sakarya hastnesinde ben bayan tercih ettiğim için bayan ismi verdim erkekler hakkında bi fikrim yok canım

X