Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

sevimdim sevilcim hele dubleksi duyduguma; migdeni agritcak kadar, kiyamam sana Allah bilir bu streste etki yapti hamile kalamamana. amannn diyecegiz gecicez bazi seyleri hayatta yoksa olan bize oluyor onlara degil.bir de es anlayisli olunca aslinda bu konuyu mesafeli bir sorun tutmak cok cok daha kolay, bahsettigim kisinin de esi cok anlayisliydi kiz ondan rahatti. sen bir sey olunca bize yaz buraya ne cozumler buluruz voltran grubu olarak, ohhoo biz variz kaynatir kazana atariz walla:)))

canım benim cok sağol allah razı olsun ne yapalım işte hayat sana bunları bahsedince bile içim rahatladı çünkü benim paylaşacak pek kimsem yok aileme hiç bahsedemiyorum kuzenlerim var benimle yaşıt biraz onlarla işte ew yaptırıyoruz 2010 başında bitecek insallah bir sorun çıkmadan ewimize geçebiliriz çünkü bikere eşim ew almaya kalktı kıyametler koptu başka anneler oğlum ew sahibi olsun diye elinden geleni yapar bizimkide olmasın diyesırnaşık şey şimdikinden hala haberi yok mecbur saklıyoruzsırnaşık şeyayyyyy komedi ya

hakikaten amma dertleşmişim gündoğmadan seninle kendi derdimle seni yordum hayatım kusuruma bakma

sevilim ben eskişehir e yerleşince hakkından gelirim kaynitonunnn merak etme tatlı kuşum,
bak hatta kendime sahne ismi bilem buldum : KAYNANATÖRR! -tatlicadiarzu-
bi uçan bi de kaçan vallaa sositososito

nesli kaynanator harika walla:)) koptumm:)) olur mu canim sevil ne bas agritmasi oh evde yapiyormus bir yil daha dayan guzelim hayat boyu boyle surmeyecek ya; yeterki saglinginiz yerinde olsun yeni evinizde bebisinizle ne guzel bekleyecek sizi:KK66:)) sen bunlario dusun yeter. ne zaman sorun cikarsa da yaz bize, ben tecrubeliyimdir kaynana meselesinde:)) ilerde anlatirim.

hpt honey arkadaşım bak birkere gebelik yaşamışsın üzme kendini onun devamı gelir büyüklerimiz hep öyle der bi tanıdığım vardı 5 yıl olmadı sonra gebelik yaşadı ve düşük yaptı annem üzülme kızım bikere olduysa devamı gelir dedi kız 6 ay sonra tekrar kaldı

Şenizcanım inşşşşşşşlh düşüğün tek ayağı içerdedir derler ya kısmer inşlhhhhhhhh sağ sağlim olsunda dile benden ne dilersen canım bide okuyorum bazıları ilaçmı ne gonelefmi ne kullanıyolarmış acaba drmu veriyo bugün kontrole gittim dr rahmin temiz 3 ay korun dedi ben okar bekleyemiyorummmmmmmmmmm

sevilim ben eskişehir e yerleşince hakkından gelirim kaynitonunnn merak etme tatlı kuşum,
bak hatta kendime sahne ismi bilem buldum : KAYNANATÖRR! -tatlicadiarzu-
bi uçan bi de kaçan vallaa sositososito
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyhayatım sen yeterki gel gerisi önemli değil istediğin herseyi yaparız:lepi:

kıslar klomeni neden kullanıyosunuz niçin kullanılıyo acaba CADIARZU

bu arada çatlamayayım diye size de söyleyeyim. Daha erken ve hatta belki yanılgıdır ama İki gündür sol kasık ve sağ göğüste keskin sancılar /sızılar var. Şişkinler eccük bi de halihazırda sabah feci bir bulantı vardı, ki hala ufaktan var :)
Sankim diyorum başka bişey demiyorum CADIARZU:1rolleyes:

Şenizcanım inşşşşşşşlh düşüğün tek ayağı içerdedir derler ya kısmer inşlhhhhhhhh sağ sağlim olsunda dile benden ne dilersen canım bide okuyorum bazıları ilaçmı ne gonelefmi ne kullanıyolarmış acaba drmu veriyo bugün kontrole gittim dr rahmin temiz 3 ay korun dedi ben okar bekleyemiyorummmmmmmmmmm
hayatım o ilaçlar yumurtalıklar için veriliyor güçlendiriyor ve güzel yumurtluyorsan çatlatma iğnesi vuruyor doktor gebeliği kolaylaştırıyor gibi bişey ama sen sağlıklı yumurtluyorsan gerek yok mistersen doktoruna danış ama bilinçsiz kullanma sakın emi çünkü kist oluşturabiliyor bağzen

bu arada çatlamayayım diye size de söyleyeyim. Daha erken ve hatta belki yanılgıdır ama İki gündür sol kasık ve sağ göğüste keskin sancılar /sızılar var. Şişkinler eccük bi de halihazırda sabah feci bir bulantı vardı, ki hala ufaktan var :)
Sankim diyorum başka bişey demiyorum CADIARZU:1rolleyes:
hadi be arkadaşım kim tutar seni canım benim insallah vardır insallah ama kaptırma kendini yinede olurmu güldür artık yüzümüzü canım benim:asigim:

Şeniz sağol canımmmmm okuyorumda bazıları kullanıyomuş çok merak etmiştim çok şükür benimkiler sağlam öptüm

yok yav kaptırmaktan değil, hatta biraz çıkmaza girmiştik ek iş vs bi iki yere haber iletmiştim. Geldi mi hep böyle denyo zamanlara denk gelir ya bu velet milleti:) Ondan kuşkulandım asıl :roflol:

kıslar sizi yanlız bırakacağım ama ben çıkıyorum 4 4,5 gibi geliyor kociş yemeğe yemek yapayım yedirir dükkana yollar girerim o gidince emi çok kaynatmayın bakalım okuması çok zaman alıyor okumayıncada içim rahat etmiyor öptüm sizi günncümmmm bu arada çok sağol biraz içim rahatladı iyi kaynattık
ceylan hadi canım sende gel artık bu gün okul yok biliyordum ben geziyormusun yoksa hayatım

bide çatlatma iğneside dr kontrolündemi yapılıyo acaba?fisfisfisfisfisfis

yok yav kaptırmaktan değil, hatta biraz çıkmaza girmiştik ek iş vs bi iki yere haber iletmiştim. Geldi mi hep böyle denyo zamanlara denk gelir ya bu velet milleti:) Ondan kuşkulandım asıl :roflol:
olsun hayatım geldiyse eğer hoşgeldi allah onun rızkını bereketini verir onları düşünme bitanem

bide çatlatma iğneside dr kontrolündemi yapılıyo acaba?fisfisfisfisfisfis
ewet hayatım bu haplardan sonra yapılıyo klomen den sonra filan doktor yumurtalık takibi yapıyo eğer iyiyse çatlatma iğnesi yapıyor genelde adetinin 12. yada 14. günü

X