- 5 Kasım 2008
- 1.401
- 0
- 40
sevimdim sevilcim hele dubleksi duyduguma; migdeni agritcak kadar, kiyamam sana Allah bilir bu streste etki yapti hamile kalamamana. amannn diyecegiz gecicez bazi seyleri hayatta yoksa olan bize oluyor onlara degil.bir de es anlayisli olunca aslinda bu konuyu mesafeli bir sorun tutmak cok cok daha kolay, bahsettigim kisinin de esi cok anlayisliydi kiz ondan rahatti. sen bir sey olunca bize yaz buraya ne cozumler buluruz voltran grubu olarak, ohhoo biz variz kaynatir kazana atariz walla:)))
canım benim cok sağol allah razı olsun ne yapalım işte hayat sana bunları bahsedince bile içim rahatladı çünkü benim paylaşacak pek kimsem yok aileme hiç bahsedemiyorum kuzenlerim var benimle yaşıt biraz onlarla işte ew yaptırıyoruz 2010 başında bitecek insallah bir sorun çıkmadan ewimize geçebiliriz çünkü bikere eşim ew almaya kalktı kıyametler koptu başka anneler oğlum ew sahibi olsun diye elinden geleni yapar bizimkide olmasın diyesırnaşık şey şimdikinden hala haberi yok mecbur saklıyoruzsırnaşık şeyayyyyy komedi ya