Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaynanamlamı aynı ewde oturmak mı canımyaziom yaziom tel geldi sayfayi actigimda) nasilsin sevilim? ev ahalisi nasil? yaa bu yakin oturma bebek oldugu zaman nasil isine yarayacak senin biliyorsun di mi? bebekli evdeydik yeni yilda, biz variz diye anne baba nasil rahat etti:))
teşekürler ceylan bende inanıyorum biz bu yıl anne olcaz kısmetse allahım dualarımızı geri çevirmicek biliyomusunuz 5 yıldr istiyodum ama ramazandan bu yana kadr öle içten dua ettimki allhım daha fazla bekletmeden kabul etti azda olsa yaşadım annelik duygusunu ama biliyorumki rabbim beni deniyo isyan edicemmi diye ben etmicem yinede şükredicem zaten bu hamişliğimde tesadüfen olaylar sonucı oldu benimki acıklanamayan ilfeltite yani allah kalmış kapımızın önünden geçen nur yüzlü bi dede vardı sordum soruştrdum müslüman bi adamcazmış arkadaşımla hep tanışmak konuşmak istiyodum bi gün kpss kursundan geliyorum elimde kitaplar sapa bi yoldan eve geliyorum oda sanırım camiden geliyodu rabbim ne güzel bi yüzü vardı ve tanıştım amca burda bi türbe felan varmı dua edicem dedim çünkü komşumun kızı beni rüyasında türbede dua ederken görmüştü oda vra kızım git oaraya canı gönülden allahtan iste oraya çocuğu olmayan kadınlar gidip dua ediyo bebekleri oluyo dedi şaşırdım çünkü ne istediğimi o bildi bende her kursa gittiğimde duamı yaptım çok geçmeden rabbim bi cuma hamiş olduğumu öğrendim dünyalar bizim olmuştu ençok ta canım eşim için istiyorum çünkü onun ailesi yok tek bu dünyada hepsi depremde ölmüş oooff tutamıyorum kendimi yine ağlıyorum o eşim benim herşeyim onu çok seviyorum ve kardeşlerine
benzeyen bebişlerim olsun5 yıl oldu bekliyorum yarabbim senden umudumu kaybetmedim kaybetmicem benim kaderim bu ben hiç bişeyi kolay elde etmedim eminimki her zorlğun ardından bi aydınlık olcak ve 1 hafta oldu boş gebelikten düşük yaptım yarın kontrol hayırlısı hamile olanlar dua etsin bize çünkü en çabuk duanın kabulü böyle oluyomuş hepinizi öptüm canlarım ben biraz ağlıcam belki rahatlarımsenağlama
haklısın arkadaşım bir büyük olması elbet iyi benim için fakat ben anlaşamıyorum gerçekten oturup seninle dertleşşek bana yaptıklarını anlatsam yok artık der inanmazsın ama elbet sewer kendi kanı kendi oğlunun çocuğu olacak ama ben güvenip bırakamam gibime geliyor birde beni düşündüren kendi istediğim gibi büyütememek oluyor biliyorsun anane babanne yanında büyüyen çocukları çünkü onlardan yüz bulup çok asi oluyorlar hayatım nasip allah büyük hele bir versinde sonucu önemli değilevet sevilim, evde bir ses daha demek bebekle ilgilenen bir kisi daha demek, kaynanan sever mi bebekleri?umutlu olmana cok sevindim zaten rahim filmi cekildi onumuzdeki birkac ay sende betty de umutlu olmalisiniz, yeni yil yeni umutlar ayica:))
hoş geldin canım biz iyiyiz sen nasılsın hastalığı attın tamamen galiba aman iyi ol arkadaşımselam olsun kuzularımaaaa:)
canlarım nasılsınız?? :asigim:
ewet hayatım üst üste yapmak stres yapıyor işte ara vermek daha iyi gibi zaten doktor benden önce davranıp bir kaç ay dinlendireceğim dedi insallah seninde inandığın gibi bu birkaç ayda kalırım bidaha birseylere başlamam ne güzel olur rabbim kavuştursun artık:Saruboceq:sevilcil aynen benim doktorumun dedigi de bu hatta yumurtlayan kadina klomen gb haplar vermek arada kist olusmuna gereksiz neden cikartmak dedi. o da bir sure dene sonra israrli bir kac yol deneyecegiz dedi ve asilamayi kasttetti direk. ama her yigidin yogurt yiyisi farkli iste, bazi doktorlar yumurtlasa da klomen veriyor mesala bettynin doktoru. benim de bir ara kafam karismisti bu konuda.
ben simdi birkac ay daha durup asilama denemek istiyorum ama ustuste degil bir deneyeyim bakayim nasil olucak psikolojim ne olucak? ama yorulduysan hele de seni tedavi strese sokuyorsa ara vermek cok mantikli cunku birkac ay bos durmayacaksin yine deneyeceksion, yumurta sperm ve acik tupler olduktan sonra bizim icin bos gecen ay yok demek bence.
sevilcim anlasamiyorsan kaynanaya sinirlari belli etmeden surekli sen yipranirsin hele de hassas bir yapin varsa bak bir tanidigim var kaynanasiyla birbirini hic sevmez ve altli ustlu oturuyorlar kiz hic takmiyor nasil rahat ancak olle istedigi gb yasiyor. ben olsam takardim ilgilenirdim ve olan bana olurdu. iyi oldun mu dunya ustune geliyor ne yazikki? ama tas gb durmayi ogrenmek zorundayiz; neyse dedigin gb o gunler bir gelsin belki dusundugunun aksine yardimi olacaktir bebek varken biri bebkle ilgilenmezse dus almak bile zor cunku.