Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

tamamdır o zamn şekerrrrrr oh rahatladım dedim az kalsın es geçiyo bu kız herhade güüüüünnnnnnnnnnnn hoşgeldinnnnnn

yaaaa aşağıda yazıyo yaaa konuyu toplam şu kadar kullanıcı okuyo diye günü gördüm az önce orda şimdi yok amaaa

merhaba kizlar; internetim yoktu gerci gec de geldik, bu sene hepimiz ANNEEEEEEEEEE olacagiz Insallah:))

aaaaaaaaaaa............kızzzzz......güüünnnnn....buraya uğramadan çıktınmı yoksa...???????

hosbulduk kizlar internet gidip geliyor, birazdan hala yaziyor degilsem yine gitmis demektir:KK43:( betty basliyoruz geri sayima hadi Insallahhhh rahim filmi sonrasi:))

olabilir evetttt merakla gelmenizi bekliyoduk bettyle ikimiz kaldık topicte yaaa naptın fıstık nasıl geçti yılbaşıııı

güün yazılarımı okudunmu hani sen demiştin ya çatlarken ağrı oluyo diye bu ay bendede oldu bugün çok yumurtalıklarım ağrıyor.....çatlıyolarmı acaba..anlayamadım.....

:nazar:kıslarb yaff bende ane olmak istiyorum banada biri ane desin yafffffffaaaaaaaaaa sıkıldım artık bebiş koklamak istiyorum 5 yıllık evliyim geçenlerde boş gebelikten düşük yaptım bıktım beklemekten :a015::1no2:

güün yazılarımı okudunmu hani sen demiştin ya çatlarken ağrı oluyo diye bu ay bendede oldu bugün çok yumurtalıklarım ağrıyor.....çatlıyolarmı acaba..anlayamadım.....

aa evet evet iste o agri okudum hihoyyyt
eger bugunse agrinin basladigi andan 24 saat daha vaktin var kaydirigubbakcemile3 tabii ben kendi tecrubemden yola cikiyorum her zaman once doktor ne derse odur. Allah buyuk belki de rahim filmi vesile olacaktir umutlandiriyorum diye kizma tatlim, bizim gibiler icin onemli bu onundeki birkac ay:KK66:) cok ornek var film sonrasi :CüvCüv:

:nazar:kıslarb yaff bende ane olmak istiyorum banada biri ane desin yafffffffaaaaaaaaaa sıkıldım artık bebiş koklamak istiyorum 5 yıllık evliyim geçenlerde boş gebelikten düşük yaptım bıktım beklemekten :a015::1no2:

canım benim çok üzüldüm ama bak gör inşallah bi gün hepimiz anne olucaz tatlımm
büyük allahım inşallah bizlere de nasip edicekk aramıza hoşgeldin canım

canım benim çok üzüldüm ama bak gör inşallah bi gün hepimiz anne olucaz tatlımm
büyük allahım inşallah bizlere de nasip edicekk aramıza hoşgeldin canım

teşekürler ceylan bende inanıyorum biz bu yıl anne olcaz kısmetse allahım dualarımızı geri çevirmicek biliyomusunuz 5 yıldr istiyodum ama ramazandan bu yana kadr öle içten dua ettimki allhım daha fazla bekletmeden kabul etti azda olsa yaşadım annelik duygusunu ama biliyorumki rabbim beni deniyo isyan edicemmi diye ben etmicem yinede şükredicem zaten bu hamişliğimde tesadüfen olaylar sonucı oldu benimki acıklanamayan ilfeltite yani allah kalmış kapımızın önünden geçen nur yüzlü bi dede vardı sordum soruştrdum müslüman bi adamcazmış arkadaşımla hep tanışmak konuşmak istiyodum bi gün kpss kursundan geliyorum elimde kitaplar sapa bi yoldan eve geliyorum oda sanırım camiden geliyodu rabbim ne güzel bi yüzü vardı ve tanıştım amca burda bi türbe felan varmı dua edicem dedim çünkü komşumun kızı beni rüyasında türbede dua ederken görmüştü oda vra kızım git oaraya canı gönülden allahtan iste oraya çocuğu olmayan kadınlar gidip dua ediyo bebekleri oluyo dedi şaşırdım çünkü ne istediğimi o bildi bende her kursa gittiğimde duamı yaptım çok geçmeden rabbim bi cuma hamiş olduğumu öğrendim dünyalar bizim olmuştu ençok ta canım eşim için istiyorum çünkü onun ailesi yok tek bu dünyada hepsi depremde ölmüş oooff tutamıyorum kendimi yine ağlıyorum o eşim benim herşeyim onu çok seviyorum ve kardeşlerine benzeyen bebişlerim olsun5 yıl oldu bekliyorum yarabbim senden umudumu kaybetmedim kaybetmicem benim kaderim bu ben hiç bişeyi kolay elde etmedim eminimki her zorlğun ardından bi aydınlık olcak ve 1 hafta oldu boş gebelikten düşük yaptım yarın kontrol hayırlısı hamile olanlar dua etsin bize çünkü en çabuk duanın kabulü böyle oluyomuş hepinizi öptüm canlarım ben biraz ağlıcam belki rahatlarımsenağlama

canım benim yaaaaaaaaaaaaaaaa
bak bi kere hamile kalmışsın canım belki hemencecik diğeride geliverir güzelim yaaa kendini çok yıpratma nolur allahım biliyor ne zaman geleceğini biz isyan etmeyelim sadece umutla bekleyelim farkındayım çok zor şeyler yaşamışsın ama dua etmekten başka da bişiy gelmiyorki elimizden allah yardımcımız olsun güzelimmm inşallah kontrolünde sonuçların güzel çıkar bizi de haberdar et sonuçtan olurmu

kıslar günaydın herkeze dün aksam ewde yoktum kusura bakmayın giremedim nasılsınız bakalım ceylancım sen ewdesin sanırım bu gün
ceylancım sakın takma kafana rahat ol tatlım emi dediğin gibi klomen kullanmadan önce bende çok umutlanıyordum ama hapa başlayınca umudum yok olmuştu en iyisi takmamak boşver
yüce rabbim hepimize verecek insallah

hpt honey arkadaşım bak birkere gebelik yaşamışsın üzme kendini onun devamı gelir büyüklerimiz hep öyle der bi tanıdığım vardı 5 yıl olmadı sonra gebelik yaşadı ve düşük yaptı annem üzülme kızım bikere olduysa devamı gelir dedi kız 6 ay sonra tekrar kaldı

X