Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım ve bende elbet birgün anne olacağım diyenlerdenim...

ceylanım evet talım ya valla daha yılbaşı yorgunluğunu atamadılarmı bunlar acaba????

sena adet olmadı demi daha gözden kaçırmadım yani.....cnm bende yemek hazırlayayım kociş akşam maça gidicek 21.00 da.....gelirim tekrar.....öpüyorum cnm....

yok canım sena henüz olmadı galiba yazmadı yada olduysada çünkü iki gündür çok yoğun sanırım çok yazamıyo belki de olmuşturr tamam bettycim görüşürüz tatlım az önce sana kahve diyince canım kahve çekti kahve içtik bizde kocişimlee

ohhh afiyet olsun cnm.....sen kaçıncı gündesin klomene ne zaman başlıyosun 5. günmü?

bugün 5. gün canım 4. gün başlattı doktor beni bakalım ne olacak ya bettycim ya bi tuhaf hissediyorum kendimi nolucak acabaa

cnm benim sakin ol çok kaptırma kendini.....ilk ayda klomenle hamiş kalanlar da var inşallah hamiş kalırsın cnm....ilk kullandığım ay bende öyleydim...hatta kendimi hamiş sanmıştım...:))))

ya valla bettycim canım bende öyle hemen bu ay olacak gibi bi his yok zaten yine olmazsa korkusu sardı şimdi nolucak bilmiyorum artık bu ara psikolojim bozulmaya başladı sanırım bettycim sen keç ay kullanmıştın klomeni bu ay da kullanıyomusun

cnm ben 2 ay kulandım ama arka arkaya değil birini ağustosta kullanmıştım birini biliyosun geçen ay kullandım eğer bu ay hamiş kalamazsam son bir kez daha kullanıcam sonrası allah kerim.....

inşallah kalırsın bettycim yaaa inşallah hepimiz kalırızda su sıkıntıdan kurtuluruz biran önce

kızlar sızlerle karsılasamıyorummm...
ceylancım hadı hayırlısı klomenle hamıs olur lısteye hemen gırersın...canım
pozıtıf olalım hersey pozıtıf olsunn. hayatımızdaa...:emir_bebek::emir_bebek:

rapunzelcim inşallah canım ya ben aslında çok umut doluydum ama klomene başlayınca hiç umut kalmadı ya aslında daha da umutlanmam lazım ama ne biliym bi korku sardı içimi yine olmazsa diye bu seferde

ceylancım sakın umutsuzluğa kapılma senin daha çok erken cnm ben inanıyorum hamiş kalacağına l...

rapunzel tatlım karşılaşamadık evet....pozitif düşünmek lazım dediğin gibi....

kıslar ya sena yok kaç gündür ....sevilim.trapper ve gündoğmadanda yok piyasada....nerdesiniz şekerler....

bettycim hayırlısı bakalım bende merak ettim kızlar yaaa
doktoruma gerçekten çok güveniyorum beni çok rahatlatıyo inşallah dedikleri yakın zamanda gerçek olur ha bide bana ne dedi biliyomusun 3 ay klomen kullanacakmışım eğer olmazsa rahim filmi çektirecekmişim ben 1 yıl dolmadan film falan çektirmeyi düşünmüyorum şahsen şu an erken diye düşünüyorum 3 ay klomene devam sonra ara vericem eğer olmazsa bi 5 6 ay kadar yine olmazsa o zaman bakacaz bi çaresine

celancım tabiki senin kararın ama bence rahim filmini çektir allah korusun birşey varsa öğrenirsin ve tedavi edilir boşu boşuna neden olmuyo diye üzülmezsin....haa açıksa tüplerinde için rahatlar...ben keşke daha önce çektirseymişim dedim....çok rahatladım rahim fiminden sonra....hep kafamı kurcalıyodu acaba tüplerimdemi bişey var diye.....

yok bettycim ya 3 ay sonra ne düşünürüm bilmiyorum ama şuan 1 yıl dolmadan klomen kullanmaktan başka bişiy yapmıycam 3 ay deneyip kendi haline bırakıcam bi süre 1 yıl dolarsa eğer o zaman çektiririm diye düşünüyorum şuan zaten biliyosunuz ben doğum kontrol hapıyla korunmuştum temmuzda bıraktım daha bünyem yeni yeni topluyodur belkide

yasmin mi kullandın tatlım ben onunla korunmuştum....(çok lazzımmış sanki..:))))))

hı hıııı maaleseffff:))))
ne iyi halt etmişiz dimi ay aman bebek olursa naparım hele hiç unutmuyorum bi gün unutmuştum içmeyi yeni evliydik o zaman 2 aylık falan allahım ne kadar bunalıma girmiştim ya hamile kalırsam diye

ne kadar gülüyorum şimdi kendime bir bilsennn

kızlar eğlenceye devam ediyolar herhalde hala bettycim bizde nöbet tutuyoruz burda liste gerilerde kalmasın dimi:)))

bettyyyyyyyy sen hala burdamısın kızzzzzzzz kız gebertecem seni tembeeeeeeelllllllllllll ne duruyosun halaaaa

git bi kahve yap söyletme beni şimdiiiii

X