Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kızlarrrr...ben gideyim yavaş yavaş........bana bakın dedikodumu yapmayın valla gebertirim yarın ona göre.......hadi öpüyorum hepinizi.....iyi gecelerrr şekerlerrrrrrrrrrr..............mirmirmirmir a.s. :enbuyukkk:

bay bay hayatıııııııııımmmm.........ii geceleeeeeeeeerr:a015:

iyi geceler bettycimmm bende yatıcam şimdi sabah 6da kalkıcam maalesef bizde karda yokk kar tatilide tıpış tıpış gidicez okula zümremle

kizlar mesala actim sayfayi yazdim bri sey sonra sizin yazdiklarinizi okumak icin surekli bri sayfa one bir sayfa arkaya gidip gelmem gerekiyorki yazdiklariniz guncellessin bilgisayarimda; sizde de oyle mi? anlatabildim mi:)))?

o bendede var ama f5 yaparsan sayfa yenılenıyor..:1hug:

kızlar hepinize iyi geceler yarın görüşürüzzzz

Son düzenleme:
ben de çıkıyorum kısssslar...ceylanım...gündoğmadan ....bettycik....rapunzell hepinize kokulu öpücükler gönderiyorum ii geceler...yoldaşlarım.....

f5 olayını ceylan soylemıss..bastan okuyup geldıgım ıcın gormedım cevabını canım afdersın..
kusura bakmaa

iyi geceler gelecegin güzel anne adayları.nasılsınız bakalm.2009 da geliyor yeni yılda anne olmak isteyen herkesin olması dilegimle...

yok canim ne olucak, tesekkurler.nasilsin, keyfin nasil???bugun regle oldum biraz sinirlerim bozuktu ama duzeldim sayilir.

canım bende ıyımm..nasıl olsun..ısde sancım var bırazcık kasıklarda
cok yumos olunca oyle oluyormus...
duzeldım sayılır degıl duzel arkadsım..her ay yenı bır umut demek..
ılk gun oluyor ama sonra bır bakıyosun unutmusun yıne aynı cocuk yapmak ıcın ugrasıyorsun..
en azından her ay duzenlı oluyosun..en azından sansımız var..bebek ıcın
hem sen demsın
yumos var sperm var bebe yokkksırnaşık şeysırnaşık şey
oda olacak ınsallah en yakın zamnda..
ben 2 yıl 1 ay 10 gundur hep bu umutlu yasıyorum...
ılk gunden ıstemıstık hala ıstıyoz ama yokkklaelaelaelaelae

dogru soyluyorsun senin sozlerin hep iyi geliyor bana zaten rapunzell, en kisa zamanda mujdeyi verirsin bize Insallah, hepimiz birbirimize burdan dogumdan geldik her sey cok guzel yazariz hatta!!Insallah Allah cok buyuk.

iyi akşamlar arkadaşlarım ...nasılsınız...yarın yeni bir gün.herşey gönlünüzce olsun..dualarım anne olmak isteyen bütün kadınlara...

iyi geceler kızlar,
sayfada boşmuş ama ben tarihimi vereyim, betty eklersen sevinirim.9 ocak.Yarın rastlaşır tanışırız umarım.İyi geceler.

iyi geceler kızlar,
sayfada boşmuş ama ben tarihimi vereyim, betty eklersen sevinirim.9 ocak.Yarın rastlaşır tanışırız umarım.İyi geceler.

vestacım canım hosgeldın...burası egıtımcı topıgı olcak canım..sende egıtmcısın.
ogretmen cok yavv burda..
cetvel gostermeyın kılzar okıs..olurda yaramazlık yaparsakkkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar oku oku canım çıktı valla betty canım ne güsel tatil yapıyosun keşke bize de olsa sevilim durumdan haberdar et umarım kolay geçer tatlım

kıslarrrrrrr......günaydın....işte olan şekerlerimede kolay gelsin......bugün tatildim valla iyi geldi hafta sonuda kursum oluca....

seviliimmmmmmmmmm.....cnm....nooldu çektidinmi rahim filmini haberlerini bekliyoruz cnm....inşallah kolay geçmiştir güzel haberlerle gelirsin.....

vesta cnm ekiyorum şimdi senide.....

MUTLU YILLARRR HERKEZEEE........

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

ARALIK AYI LİSTEMİZ.....

ozceliksena...............20aralık?????????beklemedeyizzzz....gelsin artıkta geri sayıma başlıyalım yaaa....

bukett........................28 aralık
gönülsızım.................28 aralık
beyazz......................28 aralık
akkanarya..................28 aralık
bubuş........................28 aralık
nergis55.....................29 aralık

OCAK AYI LİSTEMİZ...

sıla8....................1 ocak
yoncagülüm..........1 ocak
elalı.....................2-15 ocak arası
burcusal...............3 ocak
arifeyvz................4 ocak
nesli....................6 ocak
sarıkız2008..........6 ocak
vesta...................9 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
ingilizceci..............12 ocak
neslim51..............13 ocak
trapper_55............15 ocak
makber_21............15 ocak
sivaslı58................15 ocak
rapunzel_82...........16 ocak
z.nihal..................16 ocak
betty0..................18 ocak
sevilim..................18 ocak
eslemim................18 ocak
mona rosa..............19 ocak
runhaş...................20 ocak
gundogmadan.........24 ocak
ceylan83................28 ocak

HAMİŞLERİMİZZZ.......

hüzün_yılı.....:CüvCüv:

aysbar...........:CüvCüv:

arda...............:CüvCüv:

entelliye..........:CüvCüv:

gelgit...............:CüvCüv:

:CüvCüv:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…