Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kızlaerr ben geldim sevilll talımmm naaaaptın aklım sende kaldı güzel haberlerle gel inşallah canım benimmmmm

Bende varım kızlar artık umudumu kaybetmiyecem.allahım sen büyüksün.
Bi gün bizde alacaz kucağımıza yavrularımızı.bizler allaha dua edelim.inşl olacak.

gündoğmadan cnm şu anda yağmıyo kar yerlerde falan kar var ama.....yarın tatil olurmu bilmem...inşallah olur.....

ceylancım bende merak ettim sevilimi hatta mesajda yazmıştım ama gelmedimi daha acaba???? sende erken gelmişsin galiba cnm??

Son düzenleme:
hepiniz çok sağolun ilk olarak sonucu söyleyeyim içiniz rahatlasın canlarım her ikiside açık hersey çok süper dedi doktor
ama betty ben senin kadar dayanıklı değildim galiba zor geçti zor dayandım şimdide ağrım var o yüzden gelince yattım uyumuşum rahatlatıcı iğne yaptılar çekmeden önce sarhoş gibiydim valla kafayı tutamadım

sevilim cok mu acidi canin, hangi kismi aslinda basi bende de cok acimisti neyseki kisa surmustu.
canim sonuc iyi cikti ya unutuyoz aci kismini sonra.

sevilim cnm benim.....çok geçmiş olsun.....kimi insanın ağrı eşiği düşük oluyo.....bide yapan kişininde etkisi vardır....neyse kurtuldun cnm benim.....tüplerin açık olmasıda süper bi haber.....hadi gözün aydın.....sen yat iyice dinlen cnm...bide antibiyotik verdimi....mutlaka içmek lazımmış.....öyle demişti benim doktorum....hatta benimki bu gece bitiyo.....

gündoğmadan tatlım sen ne mezunusun yüksekte yapmışsın çalışmıyomusun tatlım....??istersen özeldende cevaplayabilirsin....

ben geldım kımsecıkler kalmamıs...olsun.
sevılım hadı canım gozunaydın sonucun guzel cıkmıs...acı olabılıyor ama bebısını kucagına aldıgında acıları unutup mutluluk yasayacaksın...:1hug:

bende anlatayım dr randevum vardı..bıldıgınız gıbı 4.asılamamı olcaktım ama ıptal oldu..cogul gebelık rıskı tasıdıgı ıcın...:çok üzgünüm:
artık bu yumosları bos gecırmemk ıcın kendım caba sarfedecem..kocısıde bos bırakmayacagımkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
belkı bırı tutar..

aa evet bu kadar yumos varken bos gecirilmez tabii rapunzel, hic belli olmaz bu isler iyi calismak lazim kaydirigubbakcemile

sevilcimmm canım çok geçmiş olsun güzelim allahha şükür açık çıkmış buna çok sevindim tatlımm
dinlen bol bol canım benimmm yorma kendinii

gündoğmadan bende isterim bettyce gönderdiğinden bananeeee

bende yemek yapıyorum kızlar kociş gelcek birazdann özledim kendileriniiii

kizlar ya bir topik acmislar normal mi sezeryan mi diye, resmen su an hamile kalmadigima sevindim walla. odumu patlatti okuduklarim. gerci daha dusunmesem de olur aylarca kalana kadar:)))))) tovbe tovbe ama kokrtum cidden cok korkttum cokk!!

gündoğmadan cnm benim saol mesajın için.....

canım ya sen naaptın???biz daha hamile kalamadık gittin neleri okuyorsun....bak sana birşey anlatayım.....ben gözümle gördüğüme inanırım.....ben bir arkadaşımın doğumuna girdim...ameliyathaneye yani...:)))
epidural sezeryan oldu...o kadar rahattı ki konuşa konuşa muhabbet ede ede doğum yaptı....hiç bir acısı olmadı...2 günde hastanede kaldı.....haa şuda var içinden bir canlı dünyaya getiriysun sonuçta çok kolay olmasını beklememek lazım...hayırlısı olsun biz bi hamiş kalalımda gerisini sonra düşünürüz....

bi ara bende okumuştum o topictekileri aynen korktum daha da okumadım allah yardım eder herhalde biz bi hamiş olalımda içimizde kalcak değilya demi kızlar:)))

sormayin kizlar bakmayin ben ilk ay bebek denedim ilk alti ay her regle olunca "oh be degilim nasil dogururdum yoksa" dedim walla ooleydi:)) sonra aylar gecti "yaw niye olmuyor" derdine dustum isin bu kismini unuttum. nasil kokruyorum anlatamam, sezeryani kivirir gbyimde. komik tabii hamile kalamayan kadinin bunlari dusunmesi ama oole walla bir arkadasim hamile cok korkuyor konu acildi mi ben kaciyorum konudan:)) cunku cesaret veremem ancak morel bozarim o yuzden hic girmiyorum konuya. once tutturdu dogumama gel die, mecbur dedim, her seyi iste bunu isteme benden die:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…