Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ceylancim kaciridm burayi gene, hastalanmani bekliyordun, bu ilac icin mi ya da neden gec geldi anlamak icin mi?

yok canım yaa hastanadım da klomen verecek bana ısrarlarıma dayanamadı sanırım benle başetmek zor ama klomenden önce ultrasonla bakacam dediiii inşallah karından bakar yaaa ben öbür türlü naparım bilmiyorum çok gerginim bu geceee

hmm ay bu benden beter ben en azindan dogumdan korkuyom:))
canim alttan bakar orasi kesin, zaten bunu sen de tercih etmelisin cunku her seyi daha net gorur. soyle dusun, varsa minik de olsa bir sey gorsun tedavi etsin, yokssa da ki bence yoktur bir guzel icin rahat etsin.
kolemni neden vermek istemedi doktorun, benimki de istemedi hatta sapsal sapsal yuzume bakti niye istiyorsun diye:))

ona kalsa biraz daha bekleyecek klomen için adetlerim düzensiz canım ben onun için istiyorum bir an önce kullanmak vakit kaybı gibi geliyo geçerdiğim zamanlar ben o yüzden ısrar ettim beyfendi kendileri bekleyecek daha bir süre kendiliğinden olması için ama ceylan dayanabiliyomu dayanamıyo tabi

karından baksa olmazmı gündoğmadan yaaaa ben karından bakmasını isticem eğer öbürü derse acayip korkarım ve çekinirim çünküüü

baslarda alttan bakilcak diye ben de deli olurdum gerilirdim ne zaman bir doktor da karar kildim ve doktorum cok gerildigimi anlayip anlayisli davrandi astim o kismini. bir de bebek bile istemesek biz artik genc kiz degiliz yilda bir ayrintili kontrol sart, hep boole dedim kendime umarim sende de ise yarar bu. gercekten saglikli dusun sakin, kendine bunlari soyle bakalim ise yarayacak mi?

geldiiiiiiiiiiiiimmm.ya kıslar hahamiş olalım da gerisini boşveriiiiiinnnn

ceylanım sen hiçalttan muayene olmadınmmı ki?ohoooooooooooo ben master yapacağım o konuda.

burda bir labrotuvara gitmistim normal aile doktoru yollamisti agrim var deyince ordaki ultrason ayrintiliydi karindan bakti, su icip gittim. ama jinekologtakiler alttan bakinca ancak net gorulenlerden. en azindan benim bildigim. ancak bebek olunca karindan bakiyorlar. ama doktorun tercihi degil alttan bakmak makinasindan dolayi mecbur guzelim. bunu mutlaka asmalisin. binlerce kadin yapiyor evet hos degil ama mecburuz saglik bu. kapa gozlerini hiccccc bakma doktora, ben oole yapiyorum cok ise yariyor.

ya yok senacım yaaa ondan kötü hissediyorum ya kendimi ya ben karından baktırmak istiyorum senaaa sence karından bakılsa olmazmı yaaaaa

hayır aşkım karından bakmaz doktor.sadece genç kızlara karından bakıyolar.üstelik böylesi senin açından da daha iyi olayların daha netleşmesi çin.boşver tatlım doğururken ne yapacan peki?

hala karin diyor deli :)) yaw kizlar biz nasil dogurcaz halimize bakin cok guldum kusur bakma ceylan, kendimi animsadim biri dogum der digeri alttan olmaz:))) cok alemiz walla:))

ya valla kızlar ben yarın şansımı sonuna kadar zorlicam herhhalde doktor ne dicek bakalım ya karından olabiliyosa karından olsun yaaaa niye açıym ki dimi amaaaa ay çok ayıp kızlar ya cidden çok utanıyorummmmm he gündoğmadan kendi halini hatırladın dimi gül bakalım gül iyi eğlendirdim seni bak:))

ya bana da dua edin de yarın adet olayım yaaaaaa....sabırsızlanıyorum vallahi.

guzelim olur mu hic niye acalim????!!
inan ben de rahat olmuyorum ama bakan adamin onu cinsel obje olarak gormedigi kesin, adam bikmis onun icin sadece bir is, bir de bilmiyormusun dunya kadar degisik hastalik var, bakmasa nerden bilcek, sakin dusunme boole. bakicak smear testini duzenli yapicak, yumoslari gorucek kist var mi yokmu ayrintili ancak gorur alttan. sana tuhaf gelior ama adamin isi bu, cok kolay yenersin bu cekinceyi biraz bu yazdiklarimizi dusun yeter. yaa dusun doguda kadinlari boyle dusundukleri icin doktora goturmeyip olume bile terkediyorlar, yapma guzelim.

ay kızlar şu klomen topiği varya orda sordum arkadaşın biri sağolsun cevap vermiş karından bakmış ona doktoru oda ilk kez klomen kullanıcakmış demekki karından oluyo heyooo yaşasınnn

senacim gelir yarin bugun, gelsin de yumrutlayalim yeni ay yeni umut olsun degil mi? benim de en sevdigim donemdir, umutlu olurum, denedikten sonra nefret ediyorum kalan 14 gunden basi yine geciyorda son hafta iskence gb bir sey.

senacım kaç gün oldu ilacın biteli bugün yarın gelir herhalde artık hadi geri sayıma başlayacazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…