Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

iyide benden kacar gb olmusunuz tek ben kalmisim sayfada gelin gelin korkmayin duzeldim normale dondum süprizzzzz

gündoğmadan ayrıca az önce bi test yazmışsın ya kendi nickinle ilgili bayıldım gülmekten resmen yaaaaa sana kısaca gün mü desek acaba yazması zor oluyo canımmmm uzun uzun

ya bir de alıntı yaparken iki saat beklemesek ne güzel olur dimi ?valla saniyede 1 mesaj yazarım he...........

gündoğmadan adım...........demiştin demi?

bettycim inşallah çifter çifter gebelik haberi alırız

Son düzenleme:
ohhhhhhhhhh bettycim ben de içtim sahlepimi ağzımı yaktım ama kendimi kocişimle karların içinde bir yerde sahlep içerken hayal ederek içtim...........ohhhhh ..........ohhhh...............ama kar tatilini hayal edemiyorum maaleseffff

rapunzelim sen de bayağı kıdemli bir üyesin neden oylamada ismin yok aradım bulamadım.........birkaç kişiye kullandım çıktım

saol canım dusuncelerın ben 8 ayda uye oldum buraya..seneye ınsallah..
:CüvCüv::CüvCüv: katılırım belkıde
saka bır yana ben fazla bır yere takılmıyorum genelde gebelık ve ınfertılte bolumde
olurum...oyuzden cevrem az..o da sorun degıl benım için
ama gonulden sevdıgımz bazı arkadaslar..onların olmasına sevındım..:asigim:

kızlarrrr...ben gideyim yavaş yavaş........bana bakın dedikodumu yapmayın valla gebertirim yarın ona göre.......hadi öpüyorum hepinizi.....iyi gecelerrr şekerlerrrrrrrrrrr..............mirmirmirmir a.s. :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…