Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

nolldu senacım yatıyomusun türkümü çııııırıyosun anlayamadım datluuuummmmm

ya bettttttttyyyyyyyyyyyyyy...çatlıcam ha kıskançlıktan...ya niye yağmadı buraya yaaaaaa.......
ben de kendime bir sahlep yapayım barem

canım ya az önce bi mesaj yazmıştın görmedin galiba tekrar sorayım bu farlutal varya bu farlutal bende felaket bi gerginlik yaptı kaç gündür berbat hissediyodum kendimi nerdeyse eşime bile bulaşacaktım gözünün üstünde kaşın var diye sana da öyle oldumu ay beni deli etti o farlutal bugün adet oldum da rahatladım biraz işte

kizlar mesala actim sayfayi yazdim bri sey sonra sizin yazdiklarinizi okumak icin surekli bri sayfa one bir sayfa arkaya gidip gelmem gerekiyorki yazdiklariniz guncellessin bilgisayarimda; sizde de oyle mi? anlatabildim mi:)))?

gündoğmadan canım sayfadayken f5 e basarsan yada yenile dersen sayfa yenilenir canım ileri geri gitmene gerek yok

yoooooooooo hiçbirşey yapmadı bende...:sm_confused:

aferin kız ceylan ben de hep kullanıcı paneline tıklayarak giriyodum.allah razı olsun üffffffff beeeeeeeeee....gündoğmadan keşke daha önce sorsaymışsın........

ceylancim ilaci bilemeyecegim ama bende bir ara birkac ay ayni durum oldu, regleden uc dort gun once asiri ama asiri gergin oluyordum, sinirli, aglamakli, kizgin cok kotu gunlerdi neyseki kendiliginden gecti, gecikme olmuyordu ama uc dort gun oncesinde basliyordu yazdiklain o gunleri hatirlatti bana belki sana da fikir verir.

anam göğüslerim gene devasa oldu yani...inşallah hemen yarın akşama olurummmm

ay aynen öyle oldum gündoğmadan canım ya çok kötüydü inşallah bidaha öyle olmamm

geldim geldim......kızmıyorum tabikide senacım......yaptım kahveleri içtik .....

sena kıskanma valla gözün kalır yarın eriyiverir bütün karlar ben daha yağsada salıda tatil olsa diye bakıyorum.....

geldi miiiiiiiiiiiiiii..........eyvaaaaahhhhhhh kaçııııııııın:tomato:

ay kim gözetliyo gündoğmadan ya evet arada bir bende görüyorum aşağıda misafir falan diyo aslında bu forumlarda üyülik gerektirse dimii üye olmayan mesajları okuyamasaa kimler okuyo kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…