- 20 Ağustos 2008
- 3.625
- 15
ay çok hoşsun ceylanım olur yazmayız...benim annem de bilmiyor gülüm ya üzülür diye söyleyemiyoru.bu rada betty i çooooooooook kıskandım.kocişi yanında ve yarın kar tatili.....
valla çok çok yazıyorsunuz okuması zor oluyo yaw eskşehirdede okullar tatil yarın kızlar bende ara ara girip okuyorum hade çekiştirelim gündoğmadansırnaşık şey
betty kar tatili, kocis evde, gunler uygun, bir kar gunu gelmistin sen kizim diye anlatirsin artik cocuk buyudugunde, evi iyi isit
ay çok hoşsun ceylanım olur yazmayız...benim annem de bilmiyor gülüm ya üzülür diye söyleyemiyoru.bu rada betty i çooooooooook kıskandım.kocişi yanında ve yarın kar tatili.....
ben anneme hemen deùistim hatta sinirimi onun ustunden cikartiyorum; olur kizim uzulme kafaya takiyorsun ondan olmuyor diyor, ben birrrrrrr sinirleniyorum, kadin ne diyecegini sasiriyor yazik.
canim annem ya ne guzel o hic derdini cekmemis hemen olmusuz biz hatta ben yarim saate dpgmusum anlamamis dogurdugunu, hic uzmemisima.s.
:sm_cool: evet evet kahve uyarirmis, hareketi hizlandirirmis
lülülülülülü
betty gelince bizi gebertecek valla gündoğdu:mymeka::mymeka::mymeka:
ya ben bebek konusu cok sinirli tepkiler veriyorum bana morel vermek ise yaramiyor, diyceksinizki "evet olmuyor yazik sana tup dene" vs, o zaman bana bir guc geliyor yok canim neden olmasin Allah bilir ancak diye.
bettyyyyyyyyyyy sena baslatti, ben yapmadimo yapti, ben yapmadim o yapti :icecream:
he vallah bacı.ahhhhhhhhhhhhh şu bebişsizlik ahhhhhhhhhhh kafayı yediriyor insanacokacimcoooksena sence senle ben kafayi mi yedik acep şakkıdı
canım sen ne durumdaydın şimcik