Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

hıııııııııııııııı...peki herhangi bir tedavi var mı şu an devam edecek olan...

bu gidiste yilin anketine yeni baslik acacaklar, yilin kafayi yemis sebepsiz infertelitelisi:
a_gundogman
b_ gunbatan
c_gundendogan
d_ gundogmadan
e_biktik ondan

donup kahve mesajlarini silsek mi? cok simardik süprizzzzz

yok yaaaa.betty nin kızacağını mı düşünüyosun.biz buradaki dostluğumuza samimiyetimize güvenerek yazıyoz ne var ki bunda yoksa nasıl moral bulcaz....bence birşey demez..a.s.

annem gitti kızlar sonunda gelebildim muhabbet hoşmuş bu gecee
ay bak betty gelecek kızmayacak bence ama sizi gidi siziiii diyecekkk:)))
koptum valla ne süper bi hikaye yazmış gündoğmadan soğuk bir kış gecesi....

yok ben katılmadım kızlar ankete bi baktım çok uzun yaaa

ay bettycim karın tadını çıkardı valla ne süper yarın da tatilmiş bende yılbaşında yağsın istiyorummm karla girelim yeni yıla
kızlar napıyosunuz bu arada yılbaşı gecesi
biz henüz karar veremedik geç kaldık biliyorum ama benim keyifsizliğimden oldu senacım bu farlutal beni acayip gerdi canım ya bugün adet oldum da biraz rahatladım valla kaç gündür çok kötü hissediyodum kendimi seni de gerginleştirdimi o ilaç nefret ettim ondan yaaaaa

gündoooooooğğğğğğğğğğmmmmmmmaaaaaaadannnnnnnnnnnnn..............

seeeeeeeennnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........cadılar siziiiiiiiiiiii.....................ne dedikodum yapılmışşşşşşşş.....ne dedikodum yapılmış....zilliler sizi......sıkıntıdaan naapçanızı şaşırdınız demi????

bizde biraz önce geldik kızlar valla karın tadını .çıkardım uzun zamandır böyle kar görmedim....hala daha yağıy belki yarında devam eder salıda tatil olur allaahhhhh.....ammaannn bende buldumda bunuyorum.....

kahve meselesine gelince kahve içmedik salep içtik ama kocişe yapsammı acaba bi kahve....:jeyyar:

valla canım gündoğmadanla sena burda olsalardı birlikte tezahürat yaparlardı yap yap diye
ben kocişimi özledim yaaa bi gece ayrı kalamıyorummmm off yarın akşam görecem ancak

ayy ceylanım kıyamam ben sana....çok severmiş kocişini.....allah bozmasın inşallahhh.....

yalniz kahve konusu dogru kizlar hem de turk kahvesi ya da nescafe yani filtreli falan degil. cok yerde okudum. yappppppppppp soole iki orta :kahve: karsilikli kar izlerken iciverin garisırnaşık şey

amin bettycim allah hepimizinkini böyle güzel sürdürsün inşallah

gündoğmadan hoşgeldim canım iyi kaynatmışsınız bakıyorum biz yokken çok güldüm valla kahve meselesini bende duymuştum hareketlendiriyomuş sanırım daha da:))

iki orta bir sade haydi bana müsade müsadeeeeeee müsadeeeeeee.....hihoyyyt

X