- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmaz mi kiz dort kez daha hamile kalinir o aradaki farkta naniknanik
canım ya evet bana da anlattı doktor yeni tüp bebek yasasını..ben de aşılama denemem bitince 2 yıl beklemek zorundayım 5 yıllık sigortalı olman 900 gün priminin olması lazımmış.falan falan..ya peki bişi dicem benim 3 aşılama yaptığımı nasıl ispatlayacam doktor rapor falan mı veriyor bunla ilgili....ben de sinir oldum yaaaaaa yeni yasaya.aşılama için de şimdi iğneleri ödemediği için bir sürü masraf gerekiyor......
rapunsell belki bu ay olmayacakti ondan boyle terslik cikti, cidden dusun bunu cunku son asilama sansim diyorsun belki sana yazilan vakit obur aydi ve son asilamayla obur aya gelicek; ya da bu ay kendin deneyeceksin dogal yoldan olucak. bir kismet vardir bu terslikte; Insallah tatlim.
yok canım maalesef eskiden karşılıyodu biraz ama artık 3 yıl evli isen 5yıllık sigortan varsa karşılıyoşekerler bişi sorcam..Devlet aşılama tedavisinin giderlerini karşılıyo mu.Yoksa ondada mı bir sürü şart koşuyo.Yoksa devlet baba kendi kendinizi mi aşılayın diyooo....:)))
kıslaaarrrrr....uyuyamadım ben yaa.....bi telefon ,bi kapı ayy sinir oldum.......
bizim okullar yarın kaaarrrrrrr taaattiiillliiiiiii......yaşasın karrrrrrr.......
senaa aayyy sen adanalımısın cnm benim eşimde adanalı 15 tatilde adanadayız biz...:))))
kızlar ben gene çıkıyorum kocamla kahve içmeye gidicez....karda yürüyelim dedik....gelince hemen girerim şekerler.....
kızlar ya ben pek giremiyorum bu gece uzak kaldım ay aklım burda yaaaa annem geldi oturuyoruz birlikte bide bebiş istediğimi o bile bilmiyoya giremiyorum siteye yaa az yazın ha okuması zor oluyo ondan sonraaaaa
canım gecmısı okudum geldım...ancak cevaplayabıldım..
bende hayırlısı dıyorum..zaten 4.asılamam..sınırı baya bır aştım..
bu son asılamaydı tupe gecelım demıstı dr.. oda olmayacak
ama asılamalardan sonra hamıs olan baya fazla belkı bende onlardan bırı olabılırım..umudumu kaybetmıyorum..:Saruboceq::Saruboceq:
cunku bende yumos esımdede sperm oldugu surece allahta verırse neden olmasın
senanın anlattıgı kısı darkınlıfe arkadsımızda asılama sonrası hamıs kalmıstı..
bu arada lıstemız ocak ayına donmu bır sena kalmıs aralık ayında..
hastalandıgınız zaman umutlarınızı tuketmeyın..cunku her ay yenı bır umut.
ben hastalandım tekrardan yenı bır umut dogdu..tekrar tam gaz devam:ecrin_bebek::ecrin_bebek: