Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

bu arad dedğim gibi rapunzelcim benim de yumurtam normalden daha fazlaydı bence de incirden...ya çaresizlikten herşeyi deniyoz iyi mi yapıyoz kötü mü bilmiyorum ha...inşallah aşılaman iptal olmaz ama çoğul gebelik riskinden dolayı yapmayabilirler....

rapunzelcim işte ben de adet olamyı bekliyorum aşılama için inşallah benim yumoşlar abartmaz olayı gerçi muayeneden sonra incir kullanmadım...bakalım hayırlısı

canım 2,5 bardak suda 8-9 inciri 4 parçaya bölüp kaynatıyosun bu folikül sayısını arttırıyor çatlatmak için de bir havuç ekliyosun...ama polikistik overlilere uygun değil galiba kendimden pay biçersem

şekerler bişi sorcam..Devlet aşılama tedavisinin giderlerini karşılıyo mu.Yoksa ondada mı bir sürü şart koşuyo.Yoksa devlet baba kendi kendinizi mi aşılayın diyooo....:)))

ay kaynayan bir sey icimem oole sogan kuru incir kuru, iiyyy ben incir alayim da oolesine yiyeyim cok severim zatiii:))

tekrar geldım canım.kocıs kızıyor aksamları xnette olmama..ama ayrı kalamıyom kk,den
zaten asılama olurken rapor cıkartıyorsun canım..kurumun karsılaması ıcın..
cunku ıgneyle olan asılamalar gecerlı..gonal-f,puregon,menegon tarzında olan ıgneler..cunku bunlar tek tusu 250 ytl baslıyor..
kurumunda karsılaması ıcınde rapor cıkması gerekıyor.yoksa kendı cebınden odeyeceksın ılac ucretlerını..dr,hastane ucretı vs.
bırde eylul ayından ıtıbaren asılamalrdada 3yıllık evlı olma sartı varmıs..
ben ıyıkı once yaptırmısım asılamaları..
bugun cok sınırlendım bunları duyunca..
tv demecler verıp 3 cocuk yapın demeyı bılıyorlar..ama sartlara bak:mymeka:..

kıslaaarrrrr....uyuyamadım ben yaa.....bi telefon ,bi kapı ayy sinir oldum.......

bizim okullar yarın kaaarrrrrrr taaattiiillliiiiiii......yaşasın karrrrrrr.......

senaa aayyy sen adanalımısın cnm benim eşimde adanalı 15 tatilde adanadayız biz...:))))

kızlar ben gene çıkıyorum kocamla kahve içmeye gidicez....karda yürüyelim dedik....gelince hemen girerim şekerler.....

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

ARALIK AYI LİSTEMİZ.....

ozceliksena...............20aralık?????????beklemedeyizzzz....gelsin artıkta geri sayıma başlıyalım yaaa....

bukett........................28 aralık
gönülsızım.................28 aralık
beyazz......................28 aralık
akkanarya..................28 aralık
bubuş........................28 aralık
nergis55.....................29 aralık

OCAK AYI LİSTEMİZ...

sıla8....................1 ocak
yoncagülüm..........1 ocak
elalı.....................2-15 ocak arası
burcusal...............3 ocak
arifeyvz................4 ocak
nesli....................6 ocak
sarıkız2008..........6 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
neslim51..............13 ocak
trapper_55............15 ocak
makber_21............15 ocak
sivaslı58................15 ocak
rapunzel_82...........16 ocak
z.nihal..................16 ocak
betty0..................18 ocak
sevilim..................18 ocak
eslemim................18 ocak
mona rosa..............19 ocak
runhaş...................20 ocak
gundogmadan.........24 ocak
ceylan83................28 ocak

HAMİŞLERİMİZZZ.......

hüzün_yılı.....:CüvCüv:

aysbar...........:CüvCüv:

arda...............:CüvCüv:

entelliye..........:CüvCüv:

gelgit...............:CüvCüv:

:CüvCüv:

kızlar ya ben pek giremiyorum bu gece uzak kaldım ay aklım burda yaaaa annem geldi oturuyoruz birlikte bide bebiş istediğimi o bile bilmiyoya giremiyorum siteye yaa az yazın ha okuması zor oluyo ondan sonraaaaa

canım gecmısı okudum geldım...ancak cevaplayabıldım..
bende hayırlısı dıyorum..zaten 4.asılamam..sınırı baya bır aştım..
bu son asılamaydı tupe gecelım demıstı dr.. oda olmayacak
ama asılamalardan sonra hamıs olan baya fazla belkı bende onlardan bırı olabılırım..umudumu kaybetmıyorum..:Saruboceq::Saruboceq:
cunku bende yumos esımdede sperm oldugu surece allahta verırse neden olmasın
senanın anlattıgı kısı darkınlıfe arkadsımızda asılama sonrası hamıs kalmıstı..

bu arada lıstemız ocak ayına donmu bır sena kalmıs aralık ayında..
hastalandıgınız zaman umutlarınızı tuketmeyın..cunku her ay yenı bır umut.
ben hastalandım tekrardan yenı bır umut dogdu..tekrar tam gaz devam:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

valla çok çok yazıyorsunuz okuması zor oluyo yaw eskşehirdede okullar tatil yarın kızlar bende ara ara girip okuyorum hade çekiştirelim gündoğmadansırnaşık şey

ogretmenlerım basımın tacı
ne guzel yarın tatıl cok sevındım sızın adınıza..
lıse yıllarım aklıma geldı....tatıl olsada okula gıtmesek dıye ne beklerdık karı

şekerler bişi sorcam..Devlet aşılama tedavisinin giderlerini karşılıyo mu.Yoksa ondada mı bir sürü şart koşuyo.Yoksa devlet baba kendi kendinizi mi aşılayın diyooo....:)))
yok canım maalesef eskiden karşılıyodu biraz ama artık 3 yıl evli isen 5yıllık sigortan varsa karşılıyo

hadi yaaaaaaaaaaaaasenağlama kahretsin burada yağmur yağıyo ne karı ne bişi....offfff offfffff...sen tadını çıkar tatilin canım

kızlar ya ben pek giremiyorum bu gece uzak kaldım ay aklım burda yaaaa annem geldi oturuyoruz birlikte bide bebiş istediğimi o bile bilmiyoya giremiyorum siteye yaa az yazın ha okuması zor oluyo ondan sonraaaaa

ay çok hoşsun ceylanım olur yazmayız...benim annem de bilmiyor gülüm ya üzülür diye söyleyemiyoru.bu rada betty i çooooooooook kıskandım.kocişi yanında ve yarın kar tatili.....

evet birtanem ya darkinlife çok güzel bir hikakyeydi.merakla okudum vallahi.ben aralıkta kaldım ama adet söktürücü kullanıyom gülüm 2 gün içinde olurum ben de....inşallah bu aşılaman tutar birtanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…