Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

uykuculara iyi uykular hadi bakalım güzel güzel uyuyun da gelin burdayım ben galiba bu gece

ceylaaaaaaaaannn...gel azıcık da senle uğraşayım datlum...

ya sevil nerde ya bu kız merak ettriyo kendini hep sevillllllll gelsene hadi e rapunzelde uğramıyo iki gündür

mesajlarımızı okudun mu?sevil sabah buradaydı konuştuk gitti..

geldim bacım yettim gariiiiiiii bende kocişi göndercem 15 20 dk sonra accık onla ilgileneyim ay ben sıkılırım bu gece şimdi kocişsiz kocişsiz üüffff

kıslar bapıyorsunuz sanırım herkez gitmiş valla ben olduğum zaman kimse olmaz girmeyince sayfaları okumam yarım saat sürüyor ewdeyim betycim inanılmaz kar var ve hala devam ediyor
ceylan tatlım sen nereye gittin muhabbetteydin fakat birden kesilmiş yani görüşürüz filan demeden

kızlar yukarı katın çocuğu ne zamandır ağlıyo annesi ha bire ninni söylüyo bana msısın demiyo.istediğinizden emin misiniz?:ecrin_bebek:kafamçokkarıştı

başım kalabalık kızlar ondan giremiyorum ki üfffffff bıktım valla dedim ya kayınvalidemle yaşıyoruz diye kızı hanfendi varda sağolsun her cuma gelir pazartesi gider burada kalır aaaaaaaaa sakın şehir dışında oturuyor sanmayın 15 20 dk uzaklıkta tek otobüsle gidilen bir yerde oturuyor bizde geliniz ya kıçımın üzerine oturamıyorum ki üstüne üstelik teyzesi dayısı da geldi dayının 3 çocuğu var bide ufak ufak kaldılar kafayı yemek üzereydim birazı gitti birazı duruyyor

ay sevilcim tatlım seninde işin zormuş valla canım anlıyorum şimdi sık sık girememeni bende nerde bu kız deyip duruyoudum güzelim burdayım şekerler az sonra annem gelecek kocişi yolladım accık onla takılırım ama arar ara bakarım yine tamammı güzeller

ya herkes kaçtı yine yaaaaaaaaa....yoksa bugün yine ben miyim nöbetçi?:sm_confused:

ya sorum varrr. bugun adet olmam gerekiodu ama olmadim.dun test yaptim negatif cikti. testin pozitif cikma olasiligi var mi?yani pozitif olsaydi dun cikardi dimi

ya sorum varrr. bugun adet olmam gerekiodu ama olmadim.dun test yaptim negatif cikti. testin pozitif cikma olasiligi var mi?yani pozitif olsaydi dun cikardi dimi

canım adetin kaç gün gecikti idrarda gebelik testi 10 gün gecikmeden sonra doğru cevap veriyor acele ediyosan kanda baktır derim gülüma.s.

bir de gebelik beklentisi içindeysen de gecikebiliyor bunu da aklında tut ve hayal kırıklığı yaşama birtanem.ama inşallah hamişsindir tatlım:Saruboceq::nazar:

canım adetin kaç gün gecikti idrarda gebelik testi 10 gün gecikmeden sonra doğru cevap veriyor acele ediyosan kanda baktır derim gülüma.s.

canim 3 aydir adetim 1 er hafta erken geliodu ( korunmayi biraktigimizdan beri) en son 28 kasimda oldum. normalde bugun adet tarihim ama dun test yaptim cikmadi

sevilimm sakin ve sabirli ol; geldikleri gb gidecekler!!!!!!:))) bunu dusun ben oole yapiorum o tarz durumlarda:))

canim 3 aydir adetim 1 er hafta erken geliodu ( korunmayi biraktigimizdan beri) en son 28 kasimda oldum. normalde bugun adet tarihim ama dun test yaptim cikmadi
hadi hayırlısı canım ama bişi diyeyim mi derler ki bebek geleceği zmana yakın böyle adet düzeni bir erken bir geç olurmuş bebek yer mi yapıyo hazırlanıyo mu yoksa:Saruboceq:
ama dediğim gibi sen bebek istemeye başladığın için de psikolojinden dolayı tarihler değişmiş olabilir....a.s.

X