Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ay çok hoşsun ceylanım olur yazmayız...benim annem de bilmiyor gülüm ya üzülür diye söyleyemiyoru.bu rada betty i çooooooooook kıskandım.kocişi yanında ve yarın kar tatili.....

betty kar tatili, kocis evde, gunler uygun, bir kar gunu gelmistin sen kizim diye anlatirsin artik cocuk buyudugunde, evi iyi isit:eek:

valla çok çok yazıyorsunuz okuması zor oluyo yaw eskşehirdede okullar tatil yarın kızlar bende ara ara girip okuyorum hade çekiştirelim gündoğmadansırnaşık şey

ohoo yarin tum gun cekistiririz o zaman; ne guzel oldu kizlar dinleneceksiniz:))
kaynanayi ne yapmali kaynar kazana atmalinaniknanik
yazik be o kadar kiyamayiz ama oole derler sakadan ondan yazdimsırnaşık şey

betty kar tatili, kocis evde, gunler uygun, bir kar gunu gelmistin sen kizim diye anlatirsin artik cocuk buyudugunde, evi iyi isit:eek:

eveeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttt..........ya bak bunu kaçırdım ya bütün olanklar hazır beetycim.........gördün mü var bunda da bir hayır:jeyyar:

ay çok hoşsun ceylanım olur yazmayız...benim annem de bilmiyor gülüm ya üzülür diye söyleyemiyoru.bu rada betty i çooooooooook kıskandım.kocişi yanında ve yarın kar tatili.....

ben anneme hemen deùistim hatta sinirimi onun ustunden cikartiyorum; olur kizim uzulme kafaya takiyorsun ondan olmuyor diyor, ben birrrrrrr sinirleniyorum :kızgın:, kadin ne diyecegini sasiriyor yazik.
canim annem ya ne guzel o hic derdini cekmemis hemen olmusuz biz hatta ben yarim saate dpgmusum anlamamis dogurdugunu, hic uzmemisima.s.

betty hatun kocişiyle geziyo kahve de kocişlere iyi gelir bilmem anlatabildim mi gündoğdum:jeyyar:

ben anneme hemen deùistim hatta sinirimi onun ustunden cikartiyorum; olur kizim uzulme kafaya takiyorsun ondan olmuyor diyor, ben birrrrrrr sinirleniyorum :kızgın:, kadin ne diyecegini sasiriyor yazik.
canim annem ya ne guzel o hic derdini cekmemis hemen olmusuz biz hatta ben yarim saate dpgmusum anlamamis dogurdugunu, hic uzmemisima.s.

yapma kıssssssss yazık cadı.emin ol:1hug: o senden çok üzülüyodur...............

ya ben bebek konusu cok sinirli tepkiler veriyorum bana morel vermek ise yaramiyor, diyceksinizki "evet olmuyor yazik sana tup dene" vs, o zaman bana bir guc geliyor yok canim neden olmasin Allah bilir ancak diye.

ya ben bebek konusu cok sinirli tepkiler veriyorum bana morel vermek ise yaramiyor, diyceksinizki "evet olmuyor yazik sana tup dene" vs, o zaman bana bir guc geliyor yok canim neden olmasin Allah bilir ancak diye.

cık olmaz gündoğdu senin bebiş gelmicek gibi git kendini parala çabukkkk:tomato:lülülülülülü

bak bak bak ..........farkındaysan bebek konusuna geçtim.kızmasınlar diyesengözlerimebaksanab

X