Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

yok sevil değil hatırladığım da senin saçın daha mı koyuydu?birden yanlış hatırladım galiba

aslinda o fotoda saclarim bir hayli acikti haklisin:))) ne haber? uyuyamadim ben, tam uyuyacaktim bir hesapla 14 aydir degil aslinda 16 aydir hamile kalamadigimi farkettim.
abooooooo 16 ay nasil gecmis kafamçokkarıştı

aslinda o fotoda saclarim bir hayli acikti haklisin:))) ne haber? uyuyamadim ben, tam uyuyacaktim bir hesapla 14 aydir degil aslinda 16 aydir hamile kalamadigimi farkettim.
abooooooo 16 ay nasil gecmis kafamçokkarıştı

ana adanalılar gibi aboooooooooo demişsin.ben adanalıyım da.

kizlar bu ay biri beni evire cevire dovsun, sozleriyle tabii!!!!!!!!!!!!!! benim sinirlerim gittikce gevsiyor gb delikafadulden

benim de geçen yıl 12. aydı bu yıl 12. ay oldu.1 yıl diyorum da benimkide aslında 13 ay oluyo dimi?

ayyyyyyyyyyy çok mu dövdüm ne oy oy oy kıyamam ben bu güzel anne adayınaaaa:teselli:a.s.

sena geldım.ozur dılerım.arastırmaya gecmıstım..dıger yerde okudun durumumu..benım yumoslar cıldırmıss..asılama ıptal olabılır..:çok üzgünüm:
ozur dılerım
7 tane yumos olusmus 3 buyuk 4 kucuk sayabıldıklerı:1shok::1shok:
o yuzden canım sıkldı..
bırde bu asılama olmassa eger tupe gececem demıstı dr..ama maalesef onlarında sartları var..
23 yası gececen...allahhtan 27 yasındayım
3 yıl evlı olcan...
3 sefer asılama olmak sartları var...ve bılmedıgımız o kadr cok kuralları varkı sacmalık
bırde tv 3 tassne cocuk yapın dıyorlar:mymeka::mymeka:
kurumun karsılaması ıcın bunlar olcakmıs mecburen:çok üzgünüm:
bu son sansımda yoksa kendılıgınden olmasını beklıyecegım
2 yıllık evlıyım ve tam 1yılım var..
ınsallah kendılıgınden gelırde..o zamana kalmam

gündoğmadancım inan 12 ay ile 16 ay arasında pek bir fark yok ............

rapunsell belki bu ay olmayacakti ondan boyle terslik cikti, cidden dusun bunu cunku son asilama sansim diyorsun belki sana yazilan vakit obur aydi ve son asilamayla obur aya gelicek; ya da bu ay kendin deneyeceksin dogal yoldan olucak. bir kismet vardir bu terslikte; Insallah tatlim.

sena geldım.ozur dılerım.arastırmaya gecmıstım..dıger yerde okudun durumumu..benım yumoslar cıldırmıss..asılama ıptal olabılır..:çok üzgünüm:
ozur dılerım
7 tane yumos olusmus 3 buyuk 4 kucuk sayabıldıklerı:1shok::1shok:
o yuzden canım sıkldı..
bırde bu asılama olmassa eger tupe gececem demıstı dr..ama maalesef onlarında sartları var..
23 yası gececen...allahhtan 27 yasındayım
3 yıl evlı olcan...
3 sefer asılama olmak sartları var...ve bılmedıgımız o kadr cok kuralları varkı sacmalık
bırde tv 3 tassne cocuk yapın dıyorlar:mymeka::mymeka:
kurumun karsılaması ıcın bunlar olcakmıs mecburen:çok üzgünüm:
bu son sansımda yoksa kendılıgınden olmasını beklıyecegım
2 yıllık evlıyım ve tam 1yılım var..
ınsallah kendılıgınden gelırde..o zamana kalmam

canım ya evet bana da anlattı doktor yeni tüp bebek yasasını..ben de aşılama denemem bitince 2 yıl beklemek zorundayım 5 yıllık sigortalı olman 900 gün priminin olması lazımmış.falan falan..ya peki bişi dicem benim 3 aşılama yaptığımı nasıl ispatlayacam doktor rapor falan mı veriyor bunla ilgili....ben de sinir oldum yaaaaaa yeni yasaya.aşılama için de şimdi iğneleri ödemediği için bir sürü masraf gerekiyor......

X