Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

geldiiiiiiiiiim..................bensiz olamzmış ya ceylanım dedi ohhhhhhh ohhhh.....

evet cnm ya...gerçektende öyle ama buraya girmeden önce daha monoton geçiyodu şimdi daha güzel....

kıslar rahim filmi çektirmiş arkadaşlara birşey sormak istiyorum filmden sonra lekelenmeniz oldumu bende dünden beri lekelenme varda burada okuduğum kadarıyla olabiiyomuş,sizdede oldumu???

kızlar ya karnım şişti vallahi olamadım ya.ilaç pazar günü bitiyor inşallah hemen 2-3 gün sonrası adet olurum da hemen aşılamayı yaparız

bir de ben şu anda soğan kürünü de yapıyorum umarım ters etki yapmaz ibrahim saraçoğlu hiçbir yan etkisi yok polikistik over a birebir diyor ama.hatta uzun süre adet olmayan kullanınca adet olabilir diyor...farlutal da kullanıyom ters etki yapmaz dimi kistlerim iyice temizlensin dedim aşılamadan önce.yanlız içim dışıma çıkıyor içerken bu gidişle yemek için bile soğan kavuramayacam.........daha 3 gün oldu başlayalı acaip tiksindim....

ayyy cnm senacım ben hayatta içemem heralde benim midem çok hassas hemen bulanır....

sorma canım ya aklıma gelince bilekafamçokkarıştı oluyorum yani 15 gün içilecekmiş ben nasıl içicem bunu 12 gün daha yaaaaaaa..-tatlicadiarzu- bırakmak da istemiyorum.

bettycim tatlım forumda okumuştum öyle lekelenmeler olabiliyomuş tatlım içini ferah tut
senacım neler yaptın bugün konuşamadık pek

sen beni bırak o ne güzellik kıs öle.............muck muck muck....

sağolun kızlar o sizin güzelliğininiz fıstıklar güzellik para etmiyoki bebiş gelmiyo offff

ya kızlar bende fotolarınıza bakayım dedim bi türlü bulamadım .AAAAAAA...Deli oldum valla.Şu şeker kızlara bide ben bakmak istedim ama yokk.

öyle deme canım benim gelcek bebişler merak etme.....birbirimizi buradan göndericez doğuma......

bak şimdi kısa bir yorum yapayım betty i çok olgun yaşı daha büyük gösteren biri bekliyodum ama çok toy çıtır lolita biri çıktı..............ceylanımı da daha çocuksu bekliyodum ama beklediğimden daha olgun görünümlü ve çok çekici bir hatun çıktı

ya kızlar bende fotolarınıza bakayım dedim bi türlü bulamadım .AAAAAAA...Deli oldum valla.Şu şeker kızlara bide ben bakmak istedim ama yokk.

canım dur seni arkadaş lşsteme alşayım yoksa göremezsin...betty ve ceylanı da tabi

neslim ben sana arkadaşlık teklifi gönderdim daha kabul etmemişsin galiba yoksa göremezsin resimlri cnm......

once gulucuem kaydirigubbakcemile3
cunku aynisi dun bana da oldu aynisi, guzelim eger sen kisilerin arkadas listesinde degilsen gorunmuyor; seni eklediklerinde goreceksin.

ceylancım kalbin gibi kendinde yüzünde çok güzel
betty sena sizlerde öyle
bende yapmaya çalıştım ama beceremedim galiba

X