Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ayyy bettycim ya ne güzel demişsin öyle içim ürperdi birden tatlım ya inşallah allahın izniylee

senacım yorumun gerçekten tuttu beni tanıyan herkes aynı şeyi söyler

ceylancım kalbin gibi kendinde yüzünde çok güzel
betty sena sizlerde öyle
bende yapmaya çalıştım ama beceremedim galiba

sevilim kendi profiline gir orada albüm ekle var.onu seç sonra gözat tan resim seç yükle de.

gündoğmadan canım hadi sizde koyunda bizde sizi görelim sevimcim albüm bölümüne gir resim ekle çıkıyo ordan ekliyosun tatlımm kızlar bu arada ardadaş listesi haricindekiler göremiyo dimi tedirgin oldum ben yaaa bakın da kaldırayım ordan

sevilcim yorumun için çok teşekkür ederim tatlım o senin kendi güzelliğinn

kızlar ben albüm yapmayı beceremedim yasakmı bilmiyorum ama a girerseniz beni görürsünüz kocişim geçen sevgililer gününde hazırlamıştı ama hiç kullanmadım ben bu sayfayı bir bakın bakalım ben nasılım:uhm:

Son düzenleme:
sevilcimmmm ayyy çok tatlısın canım yaaaa ayrıca eşin çok güzel bi jest yapmış sana söylemeden geçemeyeceğimmm allah nazardan saklasın

sevil gordum harikasin, esine de ayri tebrikler cok hos bir sayfa, kizlar hepiniz harika hamisler olacaksiniz:))

ceylancım sağol hayatım biraz sever o böyle şeyleri
dediğiniz gibi yapmaya çalıştım ama olmadı benim bilgisayar biraz kafayı yedi format atılması gerekiyor yapamadım yani o yüzden o sayfaya bakın dedim madem birbirimizi tanıyoruz

sevil gordum harikasin, esine de ayri tebrikler cok hos bir sayfa, kizlar hepiniz harika hamisler olacaksiniz:))
canım benim sağol valla sende öylesin hepiniz çıtırsınız herkez 18 lik gibi gören kimse ne ewli olduğunuza nede bebek istediğinize inanıra.s.

evet canım ya tam anlamıyla da tanışmış olduk desenize ama bizler gördüğümüze göre sen o linkin olduğu mesjını düzenle linki sil bence canım herke girebilir

ay evet sevil ya gerçekten bu güzellikle bebiş mi doğuracaz hepimiz ayyy ne çirkin olucaz kimbilir koca göbüşlü

evet canım ya tam anlamıyla da tanışmış olduk desenize ama bizler gördüğümüze göre sen o linkin olduğu mesjını düzenle linki sil bence canım herke girebilir
kuzum nasıl sileceğim sana zahmet olacak ama anlatsana ben pek anlamam böyle şeylerden

sevilim edit yap orayi sil mesajin devamini kaydet, kizlar benim resmi gorudyseniz silicem, sevil; ceylan gordu galiba, tam sayim burda miyiz????:))

sevilcim linkin geçtiği mesajının altında edit bölümü var onu tıkla sayfa açılacak zaten yap da haber ver bize

kızlar benimkini herkes gördü kaldırdım ben resimleri internet ortamı tedirgin oldum biraz ne bileyim

sevilim.....gündoğmadan.....çok şekersiniz ikinizde........

bence şimdi mesajlaşmak daha güzel olacak.....gerçekten sanki çok yakın arkadaşmışız gibi hissediyorum ben....

X