Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

datlum gündoğmadan cnm benim albümümün olduğu yerde..senanınkide....yani senanın profiline gir sağ tarafta aşağıda albüm var....

yok bu sefer benle alakasi yok::)) senayi listeme ekledim sonra gosterecek anlasilan, cunku seninkini goruyorum arkadas listemdesin, sena degil ondan goremiyorum olsa gerek:)) bu bir tez gerci:)) ama bakan kor olmadigima gor oyle olsa gerek:)))sengözlerimebaksanab

benim profile girince aşağıda sağ tarafta resmim var üstünde de şaşırmayın hepsi benim yaziyor ona tıkla açılınca da tek tek resimlerin üzerine tıklarsan büyüyor gülüüüüüüüüüüüm

aaaaaaa tabi tabi ondan göremiyosun çünkü ben sadece arkadaşlarıma göster i işaretledim.

topicin bugünkü ilk günaydını benden kızlar nasılsınızzzz
bettycim canım ne kadar küçük gösteriyosun canım sen öyle 22liksin gibi maaşallah çok tatlısın canım benimm gitarda çalıyosun galiba ne süper bişiy enstrüman çalabilmek kenşe bende çalabilseydimmm

sevil canım nerelerdesin doktorun neler dediii

amin inşallah güzel haberler alırız canım bugün güzel bi gün olsun inşallah neler yapıyosun evdeyim ben bugün dersim yok

öncelikle geçmişi okudum ve duygulandım resmen ne kadar bağlanmışız birbirimizi nasıl merak ediyoruz ne güzel
bettcim çok sevindim canım iyi geçmesine insallah bu ay artık güzel haberi alacağız allaha şükür tüplerde açık rahat bir uyku çekmişindir şimdi için dahada rahatladı

biliyosunuz dün doktora gittim 3 teydi randevum oradan çıkıncada çarşıya inmişken annemlere gittim eşim de geldi geç döndük gelincede yatttık zaten o yüzden giremedim
doktor muayene etti hap kullanmama rağmen iki tane yumoşum olmuş ve inanaması güç dün 6. günümdü 11 mm olmuş geçen ay 12. günde 15mm olmuştu bu çok iyi dedi doktor ama tabi bitanesi neyse bu ay çatlatma iğnesi vurmayı düşünmüyorum dedi ve hazır olunnnnnnn rahim filmi istedi zaten korkmuyordum ama yinede endişelendim neyse pazartesi rahim filmi çekecek bide rahatladım sebebi doktorumun çekecek olması çünkü ona çok güveniyorum pazartesi acilde nöbetçiymiş hastaneye gel ben 5 dk kaçamak yaparım çekeriz hemen dedi korkulacak birşey yok biraz baskı olacak okadar dedi çekmeden çnce zaten rahatlatıcı iğne ve ağrı kesici vereceğim dedi pazartesi 8.30 da gideceğim çarsamba günüde kontrole gideceğim tekrar yumoşlara bakacak vurmayı düşünmüyorum ama sen iğne yinede al dedi gerekirse vururuz dedi böyle işte kızlar

bende pko olduğumu yeni öğrendim.gerçi en başından beri çok gecikmeli bir adet düzensizliğim vardı ama bunun pko olduğunu bilmiyordum.adet düzensizliğinden başka hiçbir belirtisi yok bende.6 aylık evliyim.bebek istiyoruz ama belli bir tedavi sürecinden geçmem gerekmiş.önce bir rahim filmi ardından ilaçla yumurta büyültme tedavisi,oda olmazsa aşılama en son tüp bebek dedi doktorum.başka bir doktora daha gitsemmi,yoksa hiç bir işlem yapmadan biraz daha beklesemmi kararsızım.beni biraz bilgilendiriseniz sevinirim.tecrübeli arkadaşlarımın mesajlarını bekliyorum.şimdiden teşekkürler

beyycim senin dediğin gibi ufak tıkanıklıklar oluyor ilaç vereceğim için onlarda açılıyor dedi eğer varsa dedi ve doktorun sana ne dedi bilmiyorum ama benimki rahim filminden sonra 2 ,3 ay seni dinlendireceğim kendi haline bırakacağım dedi bişey uygulamayacağız dedi

bende pko olduğumu yeni öğrendim.gerçi en başından beri çok gecikmeli bir adet düzensizliğim vardı ama bunun pko olduğunu bilmiyordum.adet düzensizliğinden başka hiçbir belirtisi yok bende.6 aylık evliyim.bebek istiyoruz ama belli bir tedavi sürecinden geçmem gerekmiş.önce bir rahim filmi ardından ilaçla yumurta büyültme tedavisi,oda olmazsa aşılama en son tüp bebek dedi doktorum.başka bir doktora daha gitsemmi,yoksa hiç bir işlem yapmadan biraz daha beklesemmi kararsızım.beni biraz bilgilendiriseniz sevinirim.tecrübeli arkadaşlarımın mesajlarını bekliyorum.şimdiden teşekkürler
canım ben 3 senelik ewliyim ve 1,5 yıldır ümitşe bekliyorum bence pko tedavini gör onu bi hallaet doktoruna güveniyorsan dediklerini yap insallah rabbim çok uğraştırmaz verir hemen ama pko tedavini ol sonra nasip canım

kısssssssss ceylan hadi gel sayfaya seni bekliyorum bu arada canım benim çok sağol kaçkere sormuşsun beni merak etmişsin çok mutlu oldum düşünmene ceylanım benima.s.

sevilcim hoşgeldin canım dedim zaten bu kız kesin geziyo yine:))
doktorun bak umutlu konuşmuş çok sevindim tatlım rahim filminden sonra hamile kalmak kolaylaşıyomuş sanırım forumda öyle okumuştum inşallah fazla bekletmeden gelir canım peki bişy sorucam senin yumoşların o kadar büyümüş ptesi daha da büyürler doktor takrar büyüklüğüne bakmadan mı öekecek rahim filmini ya büyürde döllenme olursa üstüne de film çekerse zararı olmasın sen bi baktır tatlım benim okuduğuma göre adet bitiminde hemen çekiliyo galiba rahim filmi

özgecim burda pko rahatsızlığı olup hamile kalan bir sürü üye var canım önemli olan bence çok fazla stres yapmadan bebişl yolu beklemek bu sırada doktor kontrollerini ve ilaçları da aksatmamak tatlım inşallah çabucak kavuşursun bebeişine canımm

adet düzensizliğimden dolayı hormon testi istemişti doktor yaptırdım sonuç : süt hormonum yüksekmiş şimdi yarını bekliyorum muayne edecek bakalım ne diyecek bir sorun çıkmasından çok korkuyorum arkadaşlar inşallah endişelerim boşa çıkar ...

X