- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
sevilim edit yap orayi sil mesajin devamini kaydet, kizlar benim resmi gorudyseniz silicem, sevil; ceylan gordu galiba, tam sayim burda miyiz????:))
duuuuuuuur ben bakmadım.zaten sizin arkadaşınız dışındakiler göremez ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevilim edit yap orayi sil mesajin devamini kaydet, kizlar benim resmi gorudyseniz silicem, sevil; ceylan gordu galiba, tam sayim burda miyiz????:))
ıyı aksamlar arkadslar..bettycım adet tarıhı soylemıstım canım oldum ve bıttımm..bebek calısmalarına tam gaz devam
yenı adet tarıhım 16 ocak yazalım sımdılık cunku asılama yapılcagı ıcın erkende gelebılır yada gelmez..kaydirigubbakcemile3
ben yıne asılama yaptıracagım 4.asılamam olacak....bu seferde gelmesse benım yaramaz tup bebege gecegım..delikafadulden
rahım fılmın temız cıkmıs cook sevındım...rahım fılmınden sonra hamıs kalan arkadsları gordum ınsallah sende :CüvCüv: olurusun..
cok fazla sohbetlerınıze katılamıyorum.ama yazdıklarınızı okuyor takıp edıyorum..sunu gordum topıkte kımse umıtsızıge kapılmıyor...adı ustunde bırgun bızde anne olacagız demı :))
senacım sende cok sekersın bu arada..asılama olacaksın sanırım.ınsallah ılk asılamada bebısın gelır..tecrubelı bır ısım olarak asılama konusunda sormak ıstedıgın olursa yardımcı olmaya calısırım
herkesı opuyorummmŞenizŞeniz
birtanem evet ben de aşılama yaptıracağım.sen polikistik over misin?tüplerin ne durumda?ilk seferde tutanı duymadım hiç ama pozitif düşüneceğime söz verdim.inşallah senin de gerek kalmaz tüp bebeğe olur gülüm
canım bızde sorun yok..sebebsız ınfertılıte
tek sorun oda sorun sayılamaz..esımdekı spermlerın hareketlerı %50 olması gerekır bızde %40 cok onemlı bırsey olmadıgı ıcın sebebsız ınfertılıte teshısı konuldu..
ama ben dıyorum bızım uyusuk spermlerı yumosu bulamıyorrr ...:roflol::roflol:
tuplerım acık canıım 2 yıldır ugrastıgımız ıcın her turlu tetkıkten gectık...
ılk asılamada tutan var canım..hemde ıkız ve ucuz..asılama topıgınde gordum...tabı bunu rabbımden baskası bılemez..
ama dr dedıgıne gore 2 asılamadan sonra sans bııraz daha artıyor..
bazende asılama sonrası dınlenme olursa kendılıgıden hamısde olabılıyosun..ılacların etkısı surdugunu bılyorum..
2009 da herkes:CüvCüv::CüvCüv: olacak..yakıstıdaa
rapunzel canım inşallah bu sefer tutar canımda tüpe gerek kalmaz canım dualarım seninle allah yardımcın olsun tabi bizimdee
birtanem ya ben senin kadar şanslı değilim.......ebnim bir tüpüm tıkalı ve polikistik over hastasıyım.düzensiz adet görüyorum.yani haplarla 2-3 ay düzenli sonra geri bozuluyor.
inşallah kızlar yeni yıl hediyeleriiz meleklerimiz gelir en kısa zamanda.....herşeyi normal olup hamile kalamamakta ayrı bir dert yani....düşünüp duruyorum neden olmuyo diye aklım almıyo yani....herşey güzel ama yok yok yok......